הספר מחיריה.

ben 911

New member
הספר מחיריה. ../images/Emo171.gif

מכירים את הרוכלים... בדרך כלל הבני דודים שלנו שעוברים ברחוב עם חולצה שחורה מזיעה ומוכרים מכל הבא ליד? כן, אלה שמבקשים 1000 שקל על מכונת גילוח ובסוף הם מסתפקים ב50 שח'. פגשתי אחד כזה בחדרה קניתי ממנו מכונת גילוח + פלוס ערכה ומכונה של ספרים..במחיר מגולח של 120 שקל. בסיום העיסקה לא יודע למה...למרות המחיר הקל יחסית עדיין הרגשתי שאכלתי אותה.
קיצורו החום והשרב הגדול עשו לי חשק נורא להסתפר...איך שהיגעתי הביתה אתמול תפסתי ת' קטן שלי....הכוונה לילד הקטן שלי. שמתי לו תמכונה ביד...(מכונת תספורת). ואמרתי לו: "ילד, תקרע לי ת'צורה". והוא קרע לי.

ואני אהבתי ת'תמונה של בן עם השיער הכסוף,

זו שפעם בן שם בכרטיס הביקור שלו כשבתו היפה ברקע מפארת את כל התמונה, העיקר שהראש עכשיו עדיין צפוף בשיער,

תהרגו אותי לא מצליחה להבין אתכם..

רוב הגברים בשנתון החמישי כבר דלילי שיער או קרחים למחצה ..ישנם כאלה שעושים גלח..כי זה אופנתי עכשיו...נמצא לו גבר בעל רעמת שיער מלאה...כסופה...מה צריך גבר בגיל העמידה יותר מזה[ ובתוסםת סידן שבורח אבל לא מהעצמות] הולך ועושה תספורת שבו הוא נראה לפחות כערס מצוי...אה????....................

ben 911

New member
שוש, המכונה עדיין מדגדגת לי בין האצבעות..

אני שוקל להמשיך לכסח איתה את כל הדשאים. מתלבט אם להביא גם משם צילומים.

ben 911

New member
ערד'..אם לא איכפת לך דין מרטין מת.../images/Emo10.gif

והבלורית שלו אללה ירחמה.. תפסיקי לקשר אותי עם אנשים מתים. אחרת אני בא לערד ושורף לך ת'מועדון.
אבל איך שאני רואה את מצב הענינים אצלך... המועדון שלך אוטוטו מדיום רייר.

השיער גדל מהר בן

ועכשיו מתחיל להיות חם , אז שיער קצר זה נעים יותר ומהנסיון שלי שנה שעברה שיער קצר גדל מהר מאד לאחרונמה הגילוח של הקרקפת נפוץ ואהוב על הגברים שערי שלי ארך ואני רוצהב לקצוץ אותו , אבל מחכה אחרי האירוע המשפחתי הערב

ש ר ה לה

New member
אני מאוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתת...!!!../images/Emo9.gif

יש הסבר מדעי להתקרחות הגברים בגילאים שמעל ...... רמה גבוהה של טסטוסטרון היא האחראית על אובדן השיער בקרקפת.... לא הבנתי למה אתה מרגיש שעבדו עליך בן. המכונה שאני עובדת איתה עלתה מעל 1000 ש'ח. אבל זו מכונה מקצועית נטענת...., הבן שלך עשה עבודה מצוינת
.... הקדוש ברוך הוא עשה עבודה עוד יותר טובה
....!!!! אצלי במספרה על תספורת כזאת משלמים 35 שקלים...

ben 911

New member
../images/Emo12.gif שרהלה? אצלך משלמים 35 ₪../images/Emo35.gif

אצלנו במספרה ממול נותנים הנחה 7.₪ בגין היותך פנסיונר ועוד הנחה בסך 12.₪ על היותך קשיש. בגלל שיש לי אשך רק אחד אני מקבל עוד הנחה של 8.₪. אלצהיימר. 4 ₪ פרקינסון. 5 ₪ חוק מרפי. 4 ₪ ולמרות הכל אני מנסה לחסוך קצת כסף.

ben 911

New member
../images/Emo51.gif גאיוש. ../images/Emo140.gif

אני מרשה לך להדפיס את התמונה בגודל פוסטר ולתלות בסלון. לאורחים המשתאים תאמרי: "זה האיש שהרס לי קיר במטבח, אחר כך הרס לי את המחשב, ורק אלוהים יודע מה הוא יהרוס לי בהמשך".

ben 911

New member
../images/Emo51.gif קליאופטרה. ../images/Emo140.gif

את גם יפה, גם אופה, יודעת להכין מחמאות יפות. אני רק רוצה להסביר שכיום הגיל שלנו הוא בריגרסיה. הפסיק לטפס אל על.... עוד כמה שנים, אם ירצה השם... אתחיל לינוק שוב.

ben 911

New member
נסיכה...אם תרצי אבוא אליך

עם המכונה, גם עם הקטן שלי... הכוונה לילד הקטן שלי.
התספורת עלי.. יותר נכון על ראשך. טיפ. אל תשקי אותי יין לפני התספורת... אחרת אני מספר כל דבר שזז.

למעלה