הספר השישי

קקטוסץ

New member
הספר השישי ../images/Emo192.gif

בשעה טובה ומוצלחת סיימתי לקרוא את הספר השישי (לקח לי חמש שעות מרגשות ביותר) וכולי נדהמת, הלומה וחסרת מילים. לפני שאקשקש את דעתי המלומדת, אכתוב הערות ואעלה תאוריות ושאלות שונות ומשונות - הרצתי חיפוש בפורום וחיפשתי שרשורים על הספר עם תאוריות וחוויות אישיות (יש שרשור רשמי?) אך לא ממש מצאתי. אשמח אם מישהו מכם, חברי הפורום הנחמדים, יוכל ללנקק לי לשרשורים מעניינים וחוויתיים. בתודה "יום אחד רולינג תעשה לי התקף לב" מראש.

יפה...

לי לקח קצת יומר 6 שעות (עם מלא הפסקות פיפי). האמת שאין לי מושג איפה יש שרשורים אבל אני אחפש לך * את תצטרכי להגיד לי תודה- שכר פעוט* עוד משהו לא חשוב- אתמול קיבלתי את התעודה (סוף סוף) עם 5 מאות וממוצע 96.36- אני גאון והמורות חולות לי על התחת

כיתה ז'

נכון כיתה ז' זה לא רמה, אבל עדיין זה כיף להגיד- אני גאונה
היה יכול להיות לי יותר גבוה אבל הביאו לי 90 בספורט (המורה מעצבנת) ובהבעה נתנה 85 (שנה שעברה 100)- אך אל דאגה איש, קיבלתי את התעודה וישר פתחתי ת'פה (כמו כל צאצא של משפחתי) על זה שלא נתנו לי להביע את עצמי, ושהיכולת אקספרסיוניזם שלי גבוה יותר (וזה ממשיך עם עוד הרבה מילים ארוכות שנגמרות בסיומת 'זם) ועם כל זה נשמע לך לא שפוי- חכה עד שתשמע על הרצון שלי להשתלט על העולם בעזרת שוק הבוטנים (תוכנית הזויה שהומצאה בחמש בבוקר אחרי לילה ללא שינה)

אדם חדש

New member
מבין אותך.

אצלי הכל גם מעולה חוץ מהמורה המסריחה בספורט שסתם נותנת לכולם 80 והמורה לאזרחות שמשום מה נתן לי גם 80 למרות שמגיע לי לפחות 90 ועוד. גם כן... זו שנה אחרונה אז אני צעקתי על מי שמגיע לו ואני אשקיע יותר.

תתני לי את התוכנית

ואני אתן לך את התוכנית שלי להשתלט על העולם עם שקשוקה... לא צוחקת איתך!

אני לא יכולה...

התוכנית חסויה, וכל מה שאני מוכנה להגיד לך זה שיהיה מצור על שוק הבוטנים (אני אקנה את כל מטעי הבוטנים), ויהמרו עליהם בלאס וגאס (כל שביב בוטן -1000 דולר) יש לי גם אחת עם קרמבו (אבל אותו אני אמשיך לייצר כי הוא בסט
)

תגידי לי משהו

מה זה אומר ה"לחברתי" הזה? כבר ראיתי אותו מלא פעמים, ואני לא מבינה מה הקטע

rds15

New member
כל מה שלא קשור להארי פוטר

מקומו בשרשור "חברתי".

ToryMaster

New member
בשביל זה יש תקנון

חברתי זה שרשור אופטופיק, דיונים אופטופיקיים או אישיים מנהלים שם ולא על גבי שרשורים ענייניים.

דנקי

New member
לי כתוב: חלומה של כל מורה....

מה זה ההתפלצויות האלו?!?!??!!??!?!??!!?!??!?!? כאילו, אני מכינה ש"ב רק כי זה אחת מחובותי, אני מדברת אלייך יפה וקוראת לך "המורה" רק בגלל שאין לי שמץ איך קוראים לך... אז למה סתם להיטפל?!? *אבל בכל זאת-אני סופר תלמידה, ומחוננת עם תעודות!* אני עדיין ביסודי-כיתה ו', אז יש אצלינו תעודות חראיות מדף בן 100920920 שנים... ההערכות הם מצטיין, שולט היטב, שולט, שולט חלקים, אינו שולט. אז ההערכה הכי נמוכה שלי היא שולט, וזה בעיקר באנגלית, ויש לי מורה ציפלוחה שעברה איזה 3743479283749 ניתוחים פלסתיים.... והרי הכינויים למורותי: המורה לאומנות-כותשת השניצלים (בגלל שיש לה פטיש, והיא מכה בו ממש חזק על השולחן כדי לקבל שקט...) המחנכת-ראש ברוקולי (כי אם השיער שלה היה ירוק, הראש שלה באמת היה ברוקולי...) המחכנת השנייה-תחת שלא נכנס בדלת (פשוטו כמשמעו...) המורה למדעים- בית שחי (כי קוראים לה בת שבע וזה מאוד דומה...) וזהו, ניראה לי... *ויקי, בבקשה לא לחברתי, בבקשה!!!!*

jogy

New member
למה 5 שעות????

זה הורס!!! גל הכיף זה למשוך את זה... שזה נמשך המון זמן.. כל יום פרק.. זה יוצא כמו סדרת טלוויזיה אבל הרבה יותר טוב...

DanieLushka

New member
גם אני חושבת ככה, אבל..

פשוט אי אפשר להפסיק! זה כל-כך ממכר.. ]: אני רציתי לקרוא פרק ביום.. ובסוף קראתי את כל הספר בשלושה ימים.. למרות כל התכנונים לסיים אותו באיזה חודש. \:

קקטוסץ

New member
כי אי אפשר להפסיק ואני קוראת מהר

ורק בגלל זה הוצאתי 700 בפסיכומטרי.

אבל איך אפשר?../images/Emo71.gif../images/Emo48.gif

איך אנשים מצליחים להחזיק את עצמם ולא פשוט לקרוא את הספר כה במהירות עד שהוא ייגמר/שייכאבו להם העיניים? אני סיימתי אותו תוך בערך יום, פשוט כל זמן שהייתי בבית קראתי אותו, וישר אחרי זה קראתי אותו פעם נוספת. בפעם השנייה נהניתי הרבה יותר, כי כבר לא הייתי בלחץ עצום לגלות מה קורה בסוף (וכל הספויילרים שקראתי כה לא הרסו לי), אבל עוד לא ממש הכרתי את הספר וידעתי מה קורה בדיוק בכל קטע וקטע.

למעלה