הספר השביעי

Slim Skater

New member
הספר השביעי

שלום... למישו יש מושג בערך מתי אמור לצאת הספר השביעי בעיברית? תודה...

Because Of May

New member
../images/Emo207.gifאממ שלום../images/Emo13.gif../images/Emo109.gif

אני לא כותבת פה הרבה, אבל נכנסתי לפה בימים האחרונים... ואני חייבת להגיד שאני מצפה בקוצר רוח לקרוא סוף סוף את הספר ה-7... ולגבי תיאורית ההורקרוקסים: תוך גלישה ב-MSN, הופתעתי לגלות מאמר על ההורקרוקס הבא בקהילה של "הארי פוטר" ב-MSN... גולשת בשם לילך העלתה תיאוריה מבריקה ושיכנעה אותי לגמרי! זהירות!
!
הנה הכתובת לכל המאמר, עם כל ההסברים: http://community.msn.co.il/comm_display_topic_threads.asp?ForumID=9702&TopicID=585701&PagePosition=1&CommID=5875 ולמי שאין ממש כוח לקרוא את הכל:
זוכרים את הקטע בספר ה-6 עם ספר השיקויים של הנסיך חצוי הדם, כשסנייפ ביקש מהארי להביא לו את ספר השיקויים שלו? מה הארי עשה? הוא ברח עם הספר לחדר הנחיצות, שם החביא את הספר בתוך ארון.... ואיך הוא סימן את המקום? בעזרת כתר! ובכן, הכתר הוא הורקרוקס! והוא שייך לרבינקלו! אני לא ממש יודעת אם זה מידע וודאי, אבל ממש שיכנעו אותי שזהו באמת הורקרוקס! אני ממליצה להיכנס לכתבה :) וסליחה אם כבר שמו את המאמר בעבר/כתבו את התיאוריה

זה נשמע

הגיוני, אבל...לא יודעת....אין לי כזאת תחושה של: "וואו, היא צודקת!" בכל מקרה, אני לא רוצה לשער שום דבר, עד שהספר השביעי ייצא =\ דרך אגב...ברוכה הבאה! השתלבות קסומה!

The Phonix

New member
../images/Emo106.gifהיי מאי, מה קורה?

זוכרת אותי, מפורום הפיג'מות

Because Of May

New member
כן.... לא ידעתי שאתה פה../images/Emo8.gif../images/Emo109.gif

וכאן מסתיימת השיחה [כי אם נמשיך ירצחו אותנו חחח.... סתאם
]

וואו ../images/Emo2.gif

והיא הרשתה לך לפרסם את זה כאן? איזה חמודה שהיא הסכימה!!! וואו, קראתי הכל... אולי אני אגיב לה שם בהמשך... זה מדהים... כנראה שהיא צודקת...

black robe

New member
תאוריה מופלאה!../images/Emo63.gif

אני חייבת להודות שמזמן לא קראתי תאוריה כזאת! באמת תאוריה מאוד מושקעת, מוצלחת ומשכנעת. איך היא חשבה על זה?!

holo

New member
וואו, בהחלט משכנע.

ממש הופתעתי, היא ענתה לי על כל השאלות שקפצו לי לראש תוך כדי הקריאה במאמר. תאוריה שכזאת כבר יכולה להיחשב כמו ספוילר...

המממ...

בלי קשר לתיאוריה, שדווקא נשמעת מאד מוצלחת, לא נראה לי שהכתר שבתמונה הוא הכתר מחדר הנחיצות: באנגלית כתוב לא crown אלא tiara, שזה יותר "עטרה" מ"כתר" - כתר נשי כזה שעונדים כמו קשת על הראש. חוץ מזה, הכתר היה tarnished - כלומר ברק מעומעם. הכתר שבתמונה הוא לא עטרה אלא כתר, והוא זהוב ומבריק. לא משהו שרואנה רייוונקלו הייתה חובשת.

נראה כמו,

וקצת לא נראה כמו. לדעתי אי אפשר להחליט לפי העטיפה של הילדים.

אנה92

New member
שמעו מה ניראה לי ../images/Emo58.gif

אולי הארי יצטרך להשמיד את ההורקרקוס הזה בחדר הנחיצות עצמו, לא ניראה לי שאפשר להוציא דברים שלא "שלך"

חחחח וואי העלית לי ת'מחשבה

יש מצב שהארי פשוט יוכל להיכנס לתוך חדר הנחיצות, ולבקש שהוא יהיה במקום שבו כל ההורק' של וולדי נמצאים.. וא הוא פשוט ישמיד אותם בפנים? קל מדי, אבל אפשרי, לא?

למעלה