הספרנית= Tori Amos??

הספרנית= Tori Amos??

זו הזדמנות להמליץ על אחת הזמרות האהובות עליי ביותר, אבל! על החומר הישן שלה, כי החומר מהשנים האחרונות גרוע והיא הדרדרה. החומר הישן שלה מדהים, היא היתה ממש גאון, מכל הבחינות, בהלחנה, מלים, שירה, נגינה... זהו אוסף שהיא הוציאה ממש עכשיו, הייתי ממליצה עליו בשביל מי שלא מכיר אותה אך האמת היא שהאוסף לא ממש מייצג והמון דברים משובחים היא לא הכניסה. oh well. העיקר שהצלחתי להשחיל את השם שלה לפורום שבכלל לא קשור. מוקדש לספרנית:)

לי אישית יש בעיה

עם זמרות שמחליטות שלצרוח זה עדיף על לשיר. זאת אחת הסיבות שהגב' עמוס ואמה הרוחנית, הצרחנית לבית בבושקה לא חביבות עלי במיוחד. על טעם וריח...

באמת שעדיף שלא אגיב

לשטויות שהספקת לדחוס ל-2 שורות. רואים שאתה לא מכיר בכלל את החומר שלהן ולא מבין הרבה במוזיקה ובשירה.

את צודקת

כנראה שאני באמת לא מבין הרבה במוזיקה. כנראה שסתם ביליתי שנים באולפני הקלטות ובאולפני רדיו. וסתם הצעה אישית אחת - מותר לא להסכים איתך, מותר גם לא להסכים איתי. לא חייבים לרדת לפסים אישיים. את לא מכירה אותי, לא יודעת מה יודע ומבין, או במה אין לי מושג. הניסיון שלך לצאת גדולה ע"י הקטנה של אחרים, רק מקטין אותך. וחבל.

העובדה שהיית באולפנים

ממש לא הופכת אותך למבין.ולא אני היא הקטנה. כל ההודעה האחרונה שלך מתנשאת. לומר שהן זמרות שצורחות ממש לא קשור לדעה, אלא זו אבחנה של מישהו שלא פתוח לדברים אחרים ולצורות שירה/הבעה שונות, ומסתמך על מה שהוא שמע "בתחנות רדיו" וכל הלהיטים שמשמיעים כדי שיקנו. אני ממש לא צריכה לשכנע אותך שהן לא צורחות כי לא אכפת לי אם תשתכנע או לא, החשוב הוא שאני יודעת להעריך מה שיש להן להציע. הדעה שלך, שהן צורחות, שייכת לסוג הדעות של אנשים ששופטים מוסיקה בלי להכיר אותה, כמו לומר שרוק כבד זה רעש בלי מנגינה ורק צרחות, ושמעתי עוד המון דעות כאלה על אמנים אחרים, בין השאר גם טורי איימוס, שבנוסף ל"צרחות" שלה היא סתם זמרת מתכיינת. שיבושם.

לקרוא לזה שכתבתי

שאני לא אוהב אותן התנשאות ולעובדה שעל סמך זה החלטת שאין לי שמץ של מושג במוזיקה דיעה לגיטימית זו כבר צביעות לשמה. ויודעת מה, נניח שאין לי שמץ של מושג במוזיקה. ועדיין החלטתי שאני לא אוהב אותן, גם זה לגיטימי ומותר. ולידיעתך, דווקא שמעתי לא מעט משתי העלמות הנ"ל. לא כל כך מהר אני מחליט שאני אוהב/לא אוהב משהו. והאגב, העובדה שהייתי באולפני רדיו, ובתפקיד של עורך מוזיקלי בעיקר, בהחלט אומרת שמישהו החליט שאני מבין משהו. מספיק בכדי לקבוע מה את וכולנו נשמע ברדיו. והנה הצצה חטופה אל עבר חלק מהספריה הביתית של אחד שלא מבין כלום. מבטיח לך שאין שם ולו טורי איימוס אחד.

לורן29

New member
אמא'לה-האם שמתי לב לדיסק של

הספייס גירלז????????????????

forestdevil

New member
מה הקשר בין טורי ובבושקה???

שאלה, יש אדם שממלא חדר שלם בבית שלו בגבינה לבנה ומוצרי חלב. האם זה עושה אותו לדוקטור במזון? אהם זה אומר שהוא מבין משהו במזון? (ונגיד שיש סיכוי שכל הגבינות הן מהתוצרת העלובה ביותר, הוא ממש טמבל) זה המצב אצלך לפי מה שנראה לעיין... מילאת מדפים מלאים בדיסקים שטחיים כמו הספייס-גירלז, אבל לגבי מוזיקה קצת יותר "אמיתית" אני לא חושב שיש לך מושג. משווה את טורי לקייט, פחחחח עכשיו, אני לא יודע לגבי מוזיקה בכלל, אבל אתה לא מכיר את טורי אימוס, זה בטוח...

לורן29

New member
סליחה על הבדיחה הלא מוצלחת,זוקף

עכשיו באמת חושבים שאתה שומע את הספייס גירלז *שיט* ואגב-בהחלט יש מקום להשוואה בין טורי וקייט. אבל לא אכנס לזה עכשיו.

לא הכל אצלי זה ספייס גירלס

תן לי טיפה יותר קרדיט בבקשה. יש לי לפחות מדף אחד שלם עם דיסקים של מודרן טוקינג! יש מבצע בסופר השכונתי, קנה 2 קילו חוש הומור, קבל אחד חינם.

למעלה