הספרנית= Tori Amos??

afeine

New member
נו אולי די כבר שניכם?

מדובר כאן על טעם מוסיקלי. כן, זוקף, אני מסכים שהגישה שלה קצת תוקפנית, אבל היא הגיבה כך בגלל הדרך בה בחרת להתבטא. אני אישית גם לא חושב שטורי וקייט "צורחות", והמילה הזאת שבחרת להשתמש בה גם קצת מעצבנת אותי. ועוד דבר - התמונה שהעלית, וזה שחזרת כמה פעמים על העובדה שעבדת באולפנים ורדיו...זה לא קצת בסגנון של "הזין שלי יותר גדול"? וזה שעבדת בעריכה מוסיקלית הופך אותך למבין גדול? שמת לב איזה זבל משמיעים ברדיו הישראלי? אני אישית לא הייתי מתגאה בזה.

העובדה שציינתי

בקשר לעבודה ברדיו, היתה בתגובה לקביעה שלה של "אם אתה לא אוהב מה שאני אוהבת אז אתה לא מבין במוזיקה", וזה קצת קומם אותי והרבה הצחיק אותי. ולגבי הזבל שמשמיעים היום ברדיו, זה נכון כמעט לגבי כל התחנות. ממליץ להקשיב קצת ל-88. וזו, אגב, בדיוק הסיבה שהחלטתי להפסיק לעבוד כעורך מוזיקלי. זה קרה בפעם השניה שניסו להתערב לי בהחלטות וניסו לחייב אותי לשדר יותר להיטים על חשבון איכות. כשראיתי שזו מדיניות ולא מקרה חד פעמי, פשוט קמתי ועזבתי.

לורן29

New member
ברודר-לואי לואי לואי../images/Emo79.gif

וחליק לעשות את עצמך אהבך- לא ברור לך עדיין שזו היתה בדיחה?

הם שולתים!!1!

אבל האמת היא שמאז שתומס הסתפר קצת ירד לי מהם. עכשיו אני יותר בעניין של הדצים.

tokit

New member
הם בכלל התפרקו, הפעם כנראה לנצח..

דיטר מלכלך על תומס בספרו השני במספר (רב מכר !!), תומס מלכלך על דיטר בכל טוק-שואו שמוכן לארח אותו. העיקר שלא נזכה לשמוע אותם יותר יחד..

לורן29

New member
הם לא התפרקו כשהייתי בת 12?

דיטר ותומס ואשתו של תומס, נורה, שהכריחה אותו לשים שרשרת שנושאת את שמה בענק. בררררררררררררררר ילדות עשוקה

tokit

New member
הם התפרקו..

ולפני כמה שנים עשו קמבאק. אבל שוב התפרקו.. תומס התגרש מנורה, הסתפר והתחתן עם מישהי אחרת. יש להם ילד. דיטר הפך למפיק המוסיקלי מספר אחת בגרמניה. הוא נפרד מנדל שלו אחרי 12 שנה ואפילו את האוטו לא השאיר לה. עכשיו הוא יוצא עם איזו אסטפניה, צעירה ממנו ב-28 שנים. הוא הדמות הציבורית הכי מפורסמת כיום בגרמניה, מככב במדורי הרכילות. הוא עושה מליונים ונחשב לקמצן נוראי.

בטח שאפשר

מתי את באה לבחור?

bar666xp

New member
עזבו אותכם אין על ...

שנאיה טווין או איך שלא כותבים את שמה
וביכלל משהו שם לב שמדונה השתבחה עם השנים ? השירים האחרונים שלה חבל"ז אבל ברוק לדעתי יש יותר מדי ממוסחרים איפה הימים של להקות כמו YES.

YES YES YES

מה ש-YES עשו בעיקר זה לא ממש רוק מיינסטרים, אלא עונה הרבה יותר על ההגדרה של פרוגרסיב. בהחלט להקה משובחת וסגנון מופלא, אם כי לא מאד קל להאזנה. יש לי לא מעט שכאלה על המדפים. למי שמחפש/ת המלצות.

wolfeyes30

New member
../images/Emo45.gif מונו את צודקת

טורי איימוס מדהימה, המוזיקה שלה מהפנטת והיא גם בחורה סבבה (ככה אומרים לפחות). והיא לא צורחת

Alfa156 GTA

New member
זה כי אתה לא מכיר אותי...../images/Emo8.gif

תאמין לי בלי בגדים, הייתי מזהה דווקא דיי בקלות... האלפא

למעלה