הספירה לאחור

natalyrst

New member
הספירה לאחור

איזה כותרת דרמטית.. חחח אני רק מזכירה לכל כותבי העיתון: עוד 3 ימים זהו התאריך האחרון לשליחת הכתבות אליי
לי פירסמה כאן את כתובת האימייל שלי. גיליתי, שהוא בכלל נפדק, ומה ששולחים אליי לא מגיע. אז נאלצתי לפתוח אימייל חדש (בפעם ה... 748294 בערך....
) כתובת האימייל העדכנית שלי היא: [email protected] נא לשלוח את הכתבות
כמה שיותר מהר
בהצלחה לכל הכותבים

מישו כבר שלח??|צתפרדע|

מישו כבר סיים? התחלתם בכלל אנשים?
אני התחלתי.. יש לי שאלה: אני רוצה לשים תמונות אבל זה יקח יותצר מעמוד אחד בגלל זה...זה בסדר?

natalyrst

New member
ליאת- כן

זה הגיע
וטל, את יכולה לשים כמה תמונות שבא לך להדפיס ב- word כן

LillipooT

New member
גם אני התחלתי ../images/Emo60.gif

התחלתי כתבה על העונה השישית, אבל עוד לא סיימתי ואני מנסה לסיים את זה עכשיו
ואם לא אז מחר
ואמרנו שאני אכתוב גם בקשר לפורום בסוף
מה היה ומה יהיה

מממ...../images/Emo105.gif

נראה לי שתכתבי בקשר לפורום..כי את המנהלת אז זה הכי הגיוני...
אה..ולי...*שיעול*משחק התמונות והפרקים..להקפיץ..המשכנו...*שיעול*

LillipooT

New member
חח ../images/Emo60.gif

ממ ואיך לקרא לזה ...
זה לא נראה לי יהיה נחמד אם אני אכתוב "דברי המנהלת" או "דבר ההנהלה".. כי זה די מתנשא לדעתי, ואני בדיוק כמו כולכן.. (רק עם גישה לסודות הכמוסים של תפוז
) אז איך לדעתכם לקרא לזה? כי ממ צריך כותרת.. אני יכולה אבל לכתוב "הנהלת הפורום".. זה סביר לדעתי.. או פשוט "מה חדש בפורום" או "פורום דוסון קריק - חודש ינואר" אני לא יודעת! אני לא החלטית היום
ממ..

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo54.gif נתלי, יש לי בעיה באי מייל!

עד שעשיתי!! אולי אני יוכל לשלוח לך באיי סי קיו? טוב אז ביום שבת ב- 5 תיהיי באיי סי ונדבר טוב?
ביי לילה טוב.

Dawson girl

New member
יש לי רעיון!!

לפי דעתי, הכי טוב שיהיה בכל עיתון טור של המנהלת- לי, עם עדכונים, תוכניות בדרך וחוות דעה אישית בקצרה על הפרקים ששודרו. מה דעתכם? אה, ובקשר לכתבה שתכננתי עם רוני, מעקב אחרי מישהו שצופה בדוסון קריק- לעשות את זה או לא? ומצטערת, אבל את הכתבה אני עושה ביום שני או שלישי... כי אין לי זמן לפני! בייי נמש

LillipooT

New member
../images/Emo60.gif

אני אעשה את זה! אני אכתוב בנוגע לפורום אבל ממ.. להוסיף את הדעה האישית על הפרקים בכתבה על העונה שישית או בכל טור אישי שלי..
וכן ברור תעשי עם רוני, ואיפה היא באמת..

natalyrst

New member
סטייס ונמש כנסו ../images/Emo13.gif

סטייס- אני אשתדל להיות באייסיקיו ב-5 אבל אני לא בטוחה. מה הבעיה עם האימייל
נמש- אין לי בעיה שתכתבי ביום שני שלישי, השאלה היא מה יהיו התאריכים
אם זה אחרי ה-27 מצטערת, אני לא אוכל להכניס את זה כי אני בתקופת מבחנים כרגע, ואין לי הכי חיים... אז אם זה אחרי, אולי תעשי מאמץ בכל זאת

natalyrst

New member
אופס נמש כנסי

לא ראיתי את השרשור למטה... כן, עד ה-28 תשלחי לי אוקיי
אבל לא אחרי כי אנחנו רוצים להוציא אותו ב-1.2.03

Dawson girl

New member
טוב.

אין בעיה, נתלי... ולי- רוני נכנסת רק בימי שני, כשיש לנו חלון בספריה... אני אשתדל מאוד לראות איתה פרק ולבקש ממנה לכתוב. מאוד. נמש

LillipooT

New member
אה ממ.. ../images/Emo60.gif

סיימתי את הכתבה שעל העונה השישית.. כלומר אני יכולה להמשיך אותה עוד מן הסתם.. אבל יצאו לי 4 עמודים..
מקווה שזה לא יותר מדי..
יש גם תמונות של הדמויות החדשות
ויש לי שאלה - באיזה כתב (גודל וסוג) יהיו כל הכתבות? כל הכתבות יהיו אותו דבר או לא ? זה לא ממש משנה אבל אני רוצה שזה יסתדר עם המיקום של התמונות ..

natalyrst

New member
אממממממ.........

אני לא חושבת שצריך שהכתב יהיה זהה לכולם... כל אחד כותב בסגנון שלו. מסכימים

למעלה