הסעות למפגש

lolabs

New member
ל../images/Emo23.gif../images/Emo140.gif../images/Emo24.gifnira85

נירה ! ניסיתי לשלוח במסר אך משום מה זה לא פעל?????? תודה רבה לך יש לי בעיה כנראה רק ביום הראשון(בחזרה) אשמח מאוד לחזור אתך ושוב המון תודה לולה

Lim3

New member
טרמפ למפגש

באה מאיזור טבעון. מוכנה לצרף אלי מי שצריך - לנסיעה למפגש. צרו איתי קשר. לימור

ואני זקוקה לטרמפ מנתניה ../images/Emo10.gif

מאחר ואני משערת שאלישע עסוק עם ההכנות למפגש, בואו ניקח יוזמה ונכין לוח הסעות.. מיד אוסיף הודעה ראשית בנושא.

הסעות למפגש

אנא שרשרו תחת הודעה זו, מהיכן אתם מגיעים למפגש, האם יש לכם רכב, האם אתם מוכנים לאסוף טרמפיסטים בדרך. אנא שרשרו כאן גם האם אתם זקוקים לטרמפ ומהיכן. אני ארכז את כל ההודעות ואוסיף קובץ מעודכן עם הפרטים כדי שנוכל לעשות את השידוכים.

Lim3

New member
ואני מוכנה לתת טרמפ הלוך חזור

אני מאיזור טבעון. לימור

amr riki

New member
זקוקה לטרמפ ../images/Emo73.gif מרמת אביב

למרות שאגיע מאילת
ריקי

גלפין

New member
הי לימור. אני מגיעה מהקריות, אבל את

בטח תסעי דרך יקנעם ולא תעשי את כל הדרך הארוכה לצ´ק פוסט ומשם ליציאה מחיפה..... (נכון?)

Lim3

New member
הי גלפין

האם תוכלי להגיע לצומת של יקנעם? מול הקניון? אז אוכל לאסוף אותך משם. או שמישהו יקפיץ אותך מהקריות לצומת אלונים וגם משם אוכל לאסוף אותך. תודיעי לי. לימור

saraint

New member
טרמפ מנתניה

הדס, אני מגיעה מנתניה ואשמח לתת לך טרמפ שרה אינטרטר

טרייטל

New member
הסעה למפגש

אמי מגיעה מראשון לציון , אשמח להצטרף לטרמפ . בתודה טרייטל

tzuf1

New member
../images/Emo73.gifהסעה למפגש

אני מגיעה מחולון, ויכולה לעבור גם דרך פ"ת- מוזמנים להצטרף...

udiyulis

New member
../images/Emo73.gif מגיעה עם רכב - פירוט למטה!

אני מגיעה ברכב מגוש קטיף ויש לי 3 מקומות בהלוך. איני חוזרת בסוף היום הראשון. בחזור - בסוף היום השני - יהיו לי 2 מקומות (כיון שהבטחתי כבר ל"אמץ" את לולה). מסלול הנסיעה שלי: גוש קטיף - יד מרדכי - אשקלון - אשדוד - גהה - צומת מורשה -צומת רעננה - כפר סבא. כל מי שמתאים לו/לה שאאסוף או אחזיר אותו/ה מוזמן בשמחה. אודי

lolabs

New member
לי יש סידור עם אודי ועם נירה../images/Emo23.gif

אני מגיעה מאשדוד וחוזרת ביום השני עם אודי וביום הראשון עם נירה עד רחובות ושוב תודה לאודי ונירה לולה

ntt82

New member
../images/Emo51.gifנסיון שני, הצטרפות ללימור

היי לימור אנימהזורע נוראא אשמח להצטרף לטרמפ שלך. אוכל לפגוש אותך בצומת יקנעם. אם רק אפשר זה יהיה נפלא!! תודה תודה תודה
נעמית

לולה, סליחה על ההתערבות אבל אתן

מדברות על ההסעה למפגש? אם כן, אנא הוסיפי את הודעתך להודעת השירשורים של מי שמוכן לתת טרמפ או שצריך טרמפ. ההודעה בראש הפורום. הדס

למעלה