הססנית יקרה

nochda

New member
הססנית יקרה

עוד מימי טמקא לא אהבתי את התגובות הביריוניות שלך תחת מעטה של...מתחסדת,יודעת כל,מדורת השבט,מרכז העניינים שהמילה האחרונה היא תמיד שלה. ואז הגעת גם לכאן עם הגישה הזו. עומד לזכותך סופשבוע גועלי שעברתי בגללך. אני בטוחה שאני לא היחידה שנפגעה מהתגובות שלך. אולי (אולי מאוד גדול) לא הייתי צריכה להגיב לנושא הבטיחות אבל את לא היית צריכה כתמיד לקפוץ ולעשות סדר. לא זוכרת שמישהו מינה אותך להיות מבקר הפורום. תנסי גם את לראות את האחר ברגישות לפני שאת מגיבה.

D X 9

New member
את בטוחה שהכעס מופנה להססנית?

כי אם אני לא טועה ולא הלכתי לחפש את השרשור ההוא - היא בסה"כ העירה שמטרת מפרסמת התמונות הייתה שונה והתגובה של ההערה הייתה אולי לא במקום. לא חושבת שהייתה פה בריונות ממש לא. מה שכן - הודעה כזו לדעתי, מקומה במסר אישי ולא ככה מול כולם. זו לא התנהגות מכובדת

D X 9

New member
עכשיו ראיתי את ההודעות בשרשור של קסם

ובטח שזו לא הדרך וזה לא המקום. מה עוד שאני חושבת שאת טועה. אבל זו אני.

מה שהיה לא מכובד הוא ההודעה

של הססנית, ששוב ניצלה את הבמה להראות כמה היא פגועה ונפגעת. האמת היא שלא יזיק לה להקשיב קצת למסר הסובלנות שהיא מטיפה לו ולאמץ אותו לעצמה. אני דווקא שמתי לב לגישתה הבריונית רק אחרי המעבר לכאן, ובמיוחד כשהייתי, עם nochda יחד, יעד להתקפותיה. אז לא, יש מקום להודעה כזאת, ואם תקראי את ההודעות ההן בתשומת לב תראי שהן היו מתגרות ומגעילות וחסרות כל קשב לנימה של הכותבת. ואני לא מאמינה על עצמי שאני כותבת את זה, כי אני נוטה להתרחק ממוקדי אש כאלה בדרך כלל, אבל ההתנהגות שלה ממש חורה לי.

אני בשוק, מודה.

מי שמך לכתוב עלי דברים כאלה? ועוד בגוף שלישי משל הייתי אויר? אני אצנזר את עצמי.

אכן, הגיע הזמן

שתצנזרי את עצמך. ההודעה הייתה מיועדת לDX9 ועסקה בך. מטבע הדברים הופעת בה בגוף שלישי. והאמת, רעיון טוב - מרגע זה לא אתייחס אל הודעותייך.

Ahsoka Tano

New member
אולי את מתרחקת מאש אבל אין ספק

את טובה בלהצית אותה. את מבינה שיש בנאדם מאחורי הניק, נכון?

D X 9

New member
בחיי שאני לא רואה את זה

בחיי. אם כבר מרגישה נתרמת המון

פישים

New member
...

לא, זו הייתה תגובה. ומשהו נוסף - הססנית קוראת פה את יכולה לפנות ישר אליה במקום לכתוב עליה. שימי לב לתגובתה היא, המכבדת מאד - מה שאני לא יכולה להגיד על תגובתך את.

Ahsoka Tano

New member
אפשר לעצור את זה רגע?

אם נפגעתי, מותר לי לפגוע? כל הפוסל במומו פוסל, לא? אני בטוחה או אולי בעצם מקווה שלאף אחת אין רצון לפגוע באחרת ואם היינו ניפגשות כולנו בפורמט אחר, זה לא היה מתדרדר כך אבל בחייאת, די כבר על ההתחשבנות הזו. לא מתאים לך להתכתב עם הססנית, זה בסדר, בחיי. לא מתאים לנוקדה, גם בסדר, אבל מה הקטע הילדותי של להכניס ולבעוט וללעוס את זה ימים אחרי? את מה זה משרת בדיוק? יצר הנקמה? סגירת חשבון? להכאיב כי כאב גם לי? להשפיל כי אני הרגשתי מושפלת? אין מה להכנס לזה יותר, לחזור לימים ימימה כדי לסגור חשבנות. הפורום הזה יכול להתקיים די בכבוד על כל כותבתיו, הן לא חייבות להכיר או להיות חברות טובות. זה ממש מעייף, ממש.

D X 9

New member

ויש לי הרגשה שהססנית מותקפת במיוחד. לא מבינה למה. לא מבינה בכלל למה ההתקפות אחת על השנייה. בגלל זה בדיוק ערקתי מפורום אחר בטמקא, לכאן, כי הרגשתי שפה אין את הריבים האישיים ימים ע"ג ימים. יש פה אחלה שירות מסרים - אפשר ורוצוי לסגור את זה בפרטיות. אני בטוחה שבפניה אישית יהיו פחות עלבונות ותוקפנות ויותר דיון רגוע

לפני הכל - מעריכה את זה שכתבת בניק שלך

ובלי להסתתר תחת ניקים בדויים והודעות גועליות. לגבי מה שכתבת, לא השארת לי ממש דרך להגיב. זה לא שאמרת משהו קונקרטי הרי, סתם זרקת לאויר גיבוב של האשמות לא מבוססות. תגובות בריוניות? מדורת השבט? המילה האחרונה תמיד שלה? נו באמת, לא ממש חוכמה להטיח דברים כאלה באויר במסווה של כביכול אמת מדעית. הנה, את בעצמך מודה שלא היה מקום לקפוץ עם הערות הבטיחות (עד עכשיו, אגב, לא הבנתי איפה היתה האוריינטציה הבטיחותית במה שאמרת, אבל נעזוב את זה). כל מה שרציתי לעשות היה לעצור את זה לפני שזה יהפוך להיות הנימה השלטת בשרשור, בעוד מיכליקה ישנה בקצה השני של העולם ותכף תקיץ, תכנס לראות מה אמרו לה על הבית, ותמצא את יצחק קדמן. לא יצא טוב, כי כולן קפצו עלי. אז עזבתי את זה. סליחה אם נפגעת. גם אני לא ממש הרגשתי טוב אחרי הסיפור הזה בתוספת כל ההערות (שברור שראיתי אותן) שצצו אחריו. ואת יודעת משהו. פעם אחת כבר פרשתי מטמקא (הו, בטח שמחת נורא, את וכל עשרות נפגעותיי לדורותיהן), ובתכלס נורא בא לי לפרוש גם עכשיו כי דחילק מה נהיה מהפורום הזה, אבל מצד שני - יאללה, ממש לא. צר לי.

פישים

New member
תשמעי, זכותך לקחת באופן אישי את הביקורת

שלטעמי הייתה מוצדקת לאור היות השרשור שרשור שוויץ שנאמר בו במפורש שהבית אחרי עוזרת - ושאת ההודעה שלך היה אפשר גם לנסח אחרת, בוודאי כשהתכוונת לטוב. מכאן ועד ההודעה הנוכחית שלך, כמו גם מן האמת ומן הדמות "הססנית" שם ופה, המרחק גדול. אם יש מישהי שרחוקה מבריונות ושאר המילים בהן בחרת לצערי להשתמש - ולעומת זה מלאה ברגישות ובכבוד לאחרים, זו הססנית. אני מקווה מאד שתתנצלי

hagarrr1

New member
אהבתי שאת לא בניק בדוי

יותר מזה, אין לי מושג על מה את מדברת. שלא חלילה יחשבו שאני בוחרת כאן צד. נדפדף קצת אחורה.

irfa

New member
אני בהלם

האמת חוץ מזה שכתבת בניק שלך ויפה על כך אני בהלם מההודעה מהצורך שלך לכתוב דברים כאלו בפומבי ולפתוח את זה... (קצת כמו קותי מהאח הגדול שהתחיל לבכות אתמול על דברים שקראו לפני חודש) במיוחד שאחרי כמעט 13 שנה בפורומים באינטרנט הססנית היא אחת הכותבות והנשים המקסימות שזכיתי להכיר תמיד מתונה ושקולה ולא ממש ברור לי מאיפה ה"אכלו לי" "שתו לי". ושיהיה ברור לי ולהססנית היו גם ויכוחים משלנו לאורך השנים ואי הסכמות ואנחנו שונות מאד מאד... אבל הקשר בין זה לבין האשמות שלך והצורה בה עשית זאת... קצת מזכירות בדיוק את מה שהציק לי בתגובה ההיא משבוע שעבר על הבטיחות האמת הייתי שמחה אם היית פונה למנהלות למחוק את כל השרשור הזה - כך ראוי לו.

אופסייד

את לחלוטין באופסייד. כבר שנים שאני קוראת בפורום. ההודעות של הססנית תמיד כתובות עם תשומת לב והשקעה ובאופן שמכבד את כל מי שהיא עונה לו. להבדיל, ההודעה שלך היא תוקפנית לחלוטין. אם לא היה לך סופשבוע טוב, אין לך אלא להאשים את עצמך על ההתחסדות וגישת ה"אני יודעת כל" בנוגע לבטיחות. ואם כבר, אף אחד לא מינה אותך להיות מבקרת אנשים בפורום. ובעיקר - נאה דורש נאה מקיים (תנסי גם את לראות את האחר...). ולמיקמק - ההודעה שלך פשוט אינה ראויה לתגובה בכלל.

אין לי מילים

אין ספק ש*את* מאד רגישה לזולת, ולכן כתבת את ההודעה שכתבת. ההודעות האלה לא תורמות כלום לפורום, אלא רק מעכירות את האווירה (שלא לומר יותר מזה)

מיכול

New member
נו באמת

הססנית בריונית? הססנית אחת המשתתפות הנעימות שתורמת לפורום המון תמיד בחכמה, ברגישות אין לי מושג על מה את מתבססת בדברייך את מפספסת בגדול

למעלה