הססנית יקרה

reider

New member
לי מפריע משהו אחר

עומד לזכותך סופשבוע גועלי שעברתי בגללך. זה אומר שאת רגישה מאוד , נפגעת בקלות ולא יודעת להפריד בין מציאות לעולם הוירטואלי אז איך עם כל זה את יכולה לכתוב הודעה כזאת ? בספה הפסיכולוגית קוראים לזה - השלכה ( מנגנון הגנה בו האדם מייחס לאדם אחר את הרגשות, הדחפים והתשוקות שהוא עצמו חווה) סתם חומר למחשבה ... מקווה בשבילך ששבת הקרובה יהיה פחות גועלי

מכיוון שאני מחבבת וירטואלית את שתיכן

אני בעד שתתפייסו במסרים אישיים לא לעיני כולנו
אני דווקא מבינה לגמרי את האימרה שזה הרס לך את הסופשבוע... אכן ויכוחים פה אפשר לפעמים לקחת מאוד ללב... מצד שני, הססנית אמנם בחורה נחרצת (לא שאני לא מבינה אותה בקטע הזה...
) אבל באמת כוונתה אינה רעה. חושבת ששתיכן מאוד תורמות לפורום ואוהבת לקרוא את שתיכן (גם אם לא תמיד מסכימה...) והיה כאן קטע נקודתי, שכדאי שתפתרו ביניכן. בד"כ זה מצליח
ומיקמיק- מבינה את הרגישות שלך לגמרי. הרי אחותך שכלה תינוק בגלל מוות בעריסה
, כך שברור לי לגמרי למה את חשה צורך להעיר ולהאיר לגבי בטיחות במיטות תינוקות, שהרי המציל נפש אחת כאילו היציל עולם מלא... לכן "לרדת" עלייך בנושא נראה לי לא לעיניין בכלל, גם אם לא חושבים שזה היה בקונטקסט הנכון. (הלכתי אחורה כמה דפים טובים כדי לקרוא בכלל מה מקור המחלוקת... שרשור עתיק.... שלא ראיתי ב"ריל טיימ")

וואי וואי יצא מפרופורציה

אני יכולה להבין ללב שתיכן. לא חושבת שלמישהי כאן היו כוונות רעות ואין צורך בהאשמות. ניסיתי להתעלם אז, הפעם קשה. בואו נחזור לכיף ולטוב שהיה לנו כאן עד לא מזמן..

תודה לכל מי שתמכה כאן ובמסרים

מיקמיק, לו ידעתי שהיה לכם מוות בעריסה במשפחה לא הייתי מתחילה איתך דיון. לא שאני מצטערת על משהו שאמרתי, כי בכל הכנות אני לא חושבת שהוצאתי מילה פוגעת תחת מקלדתי ואני מזמינה את כולן לקרוא שוב את השרשור ההוא, אבל לו ידעתי לא הייתי אומרת מילה. לכל מי שכתבה "תפתרו את המריבות שלכן ביניכן" אומר שכשמכפישים אותי קבל עם ופורום בלי הפסקה, לא בא לי לפתור דברים בקול דממה דקה. סורי. כל מי שהסייבר ספייס בפורום הוא בנפשה, מוזמנת למלא אותו בתוכן מעניין יותר.

למעלה