אדי ודר ביצע את סמלס לייק בהופעה בהופעה אחרת הם ביצעו איזה שיר ביחד בהמון ראיונות אדי נתן כבוד לקורט וההיפך אז אל תדבר שטויות כי מי שמלכלך לא במקום על אחד משניהם יש לו עסק איתי~!!
ואני לא יודע על מה אתה מדבר, יכול להיות שהוא נניגן את זה לפני שהם הסתכסכו.. חוצמזה מה אתה מאיים עליי?..אפשר לחשוב הבנתי שאתה לא מסכים עם מה שאני אומר, נקודה, שלום ואהבה.
במחשבה שניה יכול להיות שאני מתבלבל ולציור אין קשר לחבר הדמיוני אבל אם אני זוכר נכון אז נדמה לי שיש קשר. באדיו גלקסי שאלתי פעם מי לעזאזל הבודהה הזה שקורט מקדיש לו את הספק מכתב התאבדות ושם סיפקו לי את האינפורמציה הזאת. זה נדמה לי כתוב גם איפה שהוא ביומן של קורט. ואין לי מושג אם הוא צייר את זה, למרות שיש לו כישרון ציור (לא שצריך כישרון לצייר את זה) למישהו יש את אינססטיסייד? הוא צייר את העטיפה
זה היה סמיילי שנירוונה התלהבו ממנו הוסיפו אותו למודעה של ההופעה שלהם בתחילת דרכם (אני חושב) וזהו זה נדבק אליהם. וסקיט איז באק אתה באמת חושב שזה חשוב מי צייר את זה? בוא נגיד שמה שבטוח הוא לא כזה אמן!!!
(כאילו אין לי מושג מה השם שלך) כן,חושב לי מי צייר,כי אם זה היה למשל קורט? הוא אולי הסולן של פרל ג´ם,כמו שהם אומרים כאן? אז יכול להיות מזה סיפור נורא נחמד