הסמיילי של נירוונה

tomgavish

New member
חברת התקליטים דחפה אותו והמעריץ שהב

תי שצייר את זה זה: אדי ודר או משהו כזה

Puff Ball

New member
אמממ... אדי הוא רק..

סולן פ ר ל ג´ א ם האגדי...!! דהההה... פחחחח.... "או משהו כזה"! נגנבתי!
*לא לקחת את זה אישית - אבל זה היה קצת מצחיק*

שיייי

New member
אדי וודר וקורט היו מסוכסכים

ואפילו קורטני אמרה לאחר המוות של קורט, - חבל שזה לא היה אדי..

Papito

New member
הם ממש לא היו מסוכסכים

אדי ודר ביצע את סמלס לייק בהופעה בהופעה אחרת הם ביצעו איזה שיר ביחד בהמון ראיונות אדי נתן כבוד לקורט וההיפך אז אל תדבר שטויות כי מי שמלכלך לא במקום על אחד משניהם יש לו עסק איתי~!!

tomgavish

New member
טוב שידעתם אותי (לא היה לי מושג)

כי אני לא שומע פארל ג´אם, ודרך אגב זה מה שאמרו לי שהוא המציא את הסמיילי המסומם אז תתגאו בו

שיייי

New member
קראתי על זה באתר..

ואני לא יודע על מה אתה מדבר, יכול להיות שהוא נניגן את זה לפני שהם הסתכסכו.. חוצמזה מה אתה מאיים עליי?..אפשר לחשוב הבנתי שאתה לא מסכים עם מה שאני אומר, נקודה, שלום ואהבה.

DUDE5

New member
אז ככה

במחשבה שניה יכול להיות שאני מתבלבל ולציור אין קשר לחבר הדמיוני אבל אם אני זוכר נכון אז נדמה לי שיש קשר. באדיו גלקסי שאלתי פעם מי לעזאזל הבודהה הזה שקורט מקדיש לו את הספק מכתב התאבדות ושם סיפקו לי את האינפורמציה הזאת. זה נדמה לי כתוב גם איפה שהוא ביומן של קורט. ואין לי מושג אם הוא צייר את זה, למרות שיש לו כישרון ציור (לא שצריך כישרון לצייר את זה) למישהו יש את אינססטיסייד? הוא צייר את העטיפה

שיייי

New member
בזה אתה צודק, הוא היה כישרון גם

בלצייר, לא רק לשיר ולנגן. אבל בקשר לחבר הדמיוני..מוזר כזה..

The Sandman

New member
אני חושב שאני יודע

זה היה סמיילי שנירוונה התלהבו ממנו הוסיפו אותו למודעה של ההופעה שלהם בתחילת דרכם (אני חושב) וזהו זה נדבק אליהם. וסקיט איז באק אתה באמת חושב שזה חשוב מי צייר את זה? בוא נגיד שמה שבטוח הוא לא כזה אמן!!!

Skate is Back

New member
סנדמן יקר

(כאילו אין לי מושג מה השם שלך) כן,חושב לי מי צייר,כי אם זה היה למשל קורט? הוא אולי הסולן של פרל ג´ם,כמו שהם אומרים כאן? אז יכול להיות מזה סיפור נורא נחמד

tomgavish

New member
אמרתי לכם ביררתי וזה אדי ודר.....

אני בדקתי את זה אצל כמה אנשים אתם רוצים אני יבדוק שוב........מה אתם כבר לא מאמינים לי????

tomgavish

New member
ודרך אגב בודהה היה החבר הדמיוני של

קורט מילדות, כמו שלכל ילד רגיל יש, רק שקורט הוא מיוחד אז הוא שמר אותו לבגרות

למעלה