הסמיילי של נירוונה

שיייי

New member
אני יודע!!

מהאתר של נירוונה..
סתם..

De-Panther

New member
מי אמר שדווקא מהאתר שלהם?? אולי אממ

אולי זה בא מהחלל החיצון חללית עשתה את הסמיילי הזה לייד הבית של קוביין

Skate is Back

New member
חח קרעתם אותי ../images/Emo4.gif

ועכשיו אם מישהו ברצינות יודע מה הדבר הזה בכלל קשור לנירוונה?

זה מוזר

הסמל הזה כל כך מפורסם וכל מעריץ שמכבד את עצמו מפיץ את הסמל הזה בכל מקום ושולחן אפשרי... ואף אחד לא יודע מה זה אומר בכלל...................

DUDE5

New member
אני באמת יודע...

קוראים לו בודהה (לא לא זה מהבודהיזם) והוא, תאמינו או לא, היה החבר הדימיוני של קורט. כן כן שמעתם נכון, האגדה אומרת שקורט ראה אותו בפעם הראשונה שהוא לקח הרואין. שימו לב שבמתכ האתבדות כתב קורט TO BODDHA...

Stillwater

New member
קוראים לזה...

סמייל לייק נירוונה ומאיפה זה בא אין לי מושג.

Skate is Back

New member
תגיד לי DUDE

אז קורט צייר את הסמיילי הזה? וסטילווטר,אני חושב שאת/ה מתווכנ/ת אולי לסמלס לייק נירוונה שזה פארודיה של ווירד אל יענקוביץ´

Stillwater

New member
אוקי אז ככה....

לא התכוונתי לפארודיה על טיין ספיריט (את זה כתבתי בהודע אחרת אם מישהו מכיר). ראיתי בכמה מקומות שכתבו ליד הסמל הזה סמייל לייק נירוונה אז חשבתי אולי קוראים לזה ככה. דרך אגב...אני בת ושמי פני ליין (כן, אני יודעת שזה לא מקורי)

Skate is Back

New member
לא ממש נראה לי

שככה זה נקרא אבל אם את אומרת שראית,אז יכול להיות.

שיייי

New member
בקשר לחבר הדמיוני..

מאיפה שמעת על הדברים האלה<? כי אני אף פעם לא שמעתי תיאוריה כזו..

tomgavish

New member
גיברותיי ורבותיי חקרתי ומצאתי

אין לו שום משמעות זה סתם ציור מטומטם שציור ע"י איד ודר הציור לא מראה שום דבר בקשר ללהקה, סתם ציור שאנשים אהבו והחליטו להדחוף אותו לכל מקום

שימו ../images/Emo23.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

זה לא סתם סמל שאנשים חיברו ללהקה אלא הוא מופיע גם על הפוסטר של נירוונה בתור יחצון להופעה.... מה אתם אומרים?

שיייי

New member
כל הרמזים אכן מראים ש..

הסמיילי הזה חסר משמעות, והוא החבר הדמיוני של קורט קוביין מהחלל החיצון!!..יו הו! הא ואל תנסו לעשות איתו סיאנס, עם הסמיילי ז´תומרת

Skate is Back

New member
ואם זה החבר הדמיוני

והמוזר של קורט הוא באמת צייר אותו?ודיבר איתו? נשמע מוזר מדי

tomgavish

New member
אני מבין שלא ראיתם את ההודעה שלי

הסמיילי חסר משמעות, קורט לא צייר אותו, סתם ציור מגניב שמעריץ צייר והם נדלקו עליו ודחפו אותו לכל מיני מקומות (חברת התקליטים), אני ביררתי את זה אצל אנשים שכל החיים שלהם מתעסקים בשטויות של נירוונה, והם ענו לי תוך שנייה בלי לחשוב יותר מדיי, אפילו מי צייר את אמרו לי כתבתי את זה בהודעה הקודמת שלי

Skate is Back

New member
מי דחף אותו?

חברי הלהקה או חברת התקליטים? ומי המעריץ שצייר אותו?מישהו מוכר?

למעלה