הסמול

the man is back

New member
טמבל, אם לא הייתם מביאים לכאן את

ערפאת, כל זה לא היה קורה. וחוץ מזה, אם ברק היה מנצח בבחירות האחרונות, אני בכלל בספק אם מדינת ישראל הייתה קיימת כיום ולא מוצפת במיליוני פליטים פלסטיניים.

רונאל1

New member
../images/Emo13.gif בדרן, הליכוד הביא עלינו טרור

כמו שערפאת לא חלם בחלומותיו הורודים. אנחנו הבאנו את החמאס והג'יהאד, נתנו להם חגורות נפץ, מטבעי חבלה וקסאמים. 4 שנים אתם בליכוד - אפילו רובים נתתם להם! הליכוד = כשלון אחד ענק בכל תחום: בטחון, כלכלה, חינוך וחברה.

כמו שכבר נאמר פעמים רבות:

"אם הבחירה היא בין בכי של אמא יהודיה לבין אמא פלשתינית, אז אין כאן כלל בחירה".

mikemn

New member
אוי השנאה השנאה!

שוב פעם תחפש איפה אמרתי ש*אני* תומך בהפצצת נשים זקנים וטף. כמו שהאמריקאים עשו ליפנים וגרמנים. אבל מדהים איזה דברים אתה מייחל ליהודי אחר רק מחזק את טעמותי על האוטו-אנטישמיות של ה*סמאל* הקיצוני.

רונאל1

New member
אוי האנטישמיות הימנית הקיצונית

אתה זה שהצעת כאן לאנשי שדרות ללכת ולהתקפל כדי שהממשלה "למחרת יפציצו את עזה עד עפר גברים, נשים וטף". אני לא יודע איך אתה מפרש את הפצצת הגברים הנשים והטף עד עפר. אני חושב שיש רק דרך אחת להבין את זה. אז אל תזיין את השכל על אנטישמיות, אדוני המחזיק בדעות של נאצים.

תגובה

אתה ש ק ר ן. ידעת שהמפלגות הגרמניות היחידות שיצאו נגד הייטלר היו הסוציאל-דמוקרטים והקומוניסטים (השמאל)? ידעת שבמלחמת האזרחים בספרד היו שני מחנות: מחנה השמאל המאוחדש בהנהגת אזניה, נגד מחנה הימין הפאשיסטי בהנהגת פרנקו. ידעת שכ"ך (מפלגת ימין קיצוניי, המפלגה הפאשיסטית של ישראל) הציע לעשות לערביים את מה שהנאצים עשו לנו? אבל מאיפה, למרוקקי כמוך לדעת את זה??? הרי ההשכלה שלך מסתכמת ב-0 (כמו אצל כל המרוקקים).

yosefgod

New member
זו תגובה אלי??

כי אני ממש לא מרוקקי אני אשכנזיפת טהור מבטן ומלידה! ואתה יודע מה.. אם כ"ך הציעו לעשות את זה... יש להם המון שכל!! תראה מה הם עושים לנו ואנחנו שותקים!! תופסים עמדת מגננה במקום ללכת להכנס באמא שלהם ולא לראות אותם יותר!! אז אולי שואה בערבים לא נוכל לעשות וזה קצת מוגזם אבל לפחות להכנס להם באמא הזונה שהביאה אותם!! (סתם ביטוי) לא ככה??

עשיתי טעות

רק חיפסתי איך לפגוע ולא חשבתי בהיגיון, ואני מצתער על כך. איו לי שום דבר נגד מרוקאים, קיללתי ואני מצתער על כך.

MS6

New member
מרוקקי?

איזה יופי שהילד הקטן והנאור החליט שכל ההשכלה של המרוקקים מסתכמת ב0. אותו אחד שהחליט שהיטלר היה סוציאליסט ושאפשר לשלוח הודעות באינטרנט באמצע הפגנה של השמאל...

תגובה

1. הייטלר לא היה סוציאליסט, הוא היה ימני קיצוניי לכל דבר. 2. יש לי מחשב נייד, מה הבעייה בשבילי לשלוח הודעות ממחשב נייד?

למעלה