הסמול

mikemn

New member
הסמול

השמאל הנאור: מי שהקריב מיליון יהודי הונגריה לנאצים 1944, חטף ומכר ילדי תימןוהקרין בקרני X את ראשיהם של 100000 ילדים עם גזזת. אלטלנה, סיזון וכל שאר מרעין בישין וחתם עם השטן הסכם דמים בשם אוסלו ואפשר ביודעין או לא ביודעין לחיסול ממוקד של מנהיגות יש"ע שלא ידבר איתי על "נאציזם" נאורות וכו'.

רונאל1

New member
תאמין לי יש להצטער שאימך לא חוסלה

בידי קרני ה-X בה סמולנים הקרינו את הראש עטור הגזזת שלה, ואולי סתם חבל שלא נשלחה בידי הסמול למחנות ההשמדה של הנאצים בהונגריה. אולי היה נחסך ממנה ומעם ישראל, אויב מבית המחזיק בדעות של נאצים בעצמו ותומך בהפצצת "נשים זקנים וטף עד עפר"

רונאל1

New member
ווואו. שגעון!

סחטיין על השפה היפה שלך מר "בלום פיך". תפנה את זה לחבר שלך שמאשים את הסמול בכל הפשעים שמנה בהודעת השיטנה שלו. אבל גם הפה שלך לא משהו בלשון המעטה. צ'או, ילד.

אם זה לא היה עצוב

הויכוח שלכם, זה היה מצחיק. אני מוכן להתייחס לזה בתור פולקלור של הפורום, אם כל הכותבים יאשרו.

yosefgod

New member
אני לא רואה שום טעם להחליף האשמות

כל זה כבר נעשה (לצערנו) ולא ממש משנה בידי מי אז נכון תגידו לי עכשיו "בלי הסטוריה אין עתיד" אבל לא לכל הסטוריה צריך להתייחס, אז נכון קרני X גזזת שואה עניינים, למה שלא נשים את זה בצד ונדבר רק על ה10 שנים האחרונות? השמאל מכר אותנו בזול ועד היום אנחנו סובלים. (אוסלו) לא מספיק ככה?? בשביל מה ללכת חמישים שנה אחורה?

רונאל1

New member
הליכוד מכר את ישראל לחמאס

והביא עלינו 1000 הרוגים. לא נשכח, לא נסלח!

רונאל1

New member
בכל 4 השנים האחרונות!

אולי לא שמעת, אבל חוסלו בישראל למעלה מ-1,000 מאחיך. ונחש מי היה בשלטון באותה תקופה בו חוסל מספר עצום כזה של בני ישראל? נכון, הליכוד! אבל כנראה שאתה לא קורא עתונים.

yosefgod

New member
בכל ארבע השנים האחרונות...

בכל ארבע השנים האחרונות בכל פעם שניסינו לעשות משהו.. (כשעשינו את חומת מגן לדוגמא) ישר קפץ השמאל וטען שאנחנו כמו נאצים והורגים חפים מפשע. הוציאו לנו את האוויר מהמפרשים (סירב פקודה!!!!) ועוד כל מיני דברים מזוויעים אחרים (כמו למשל כל הנשים האלו שהלכו למחסומים והטרידו את החיילים). בקיצור לא אנחנו הכשלנו את עם ישראל וגרמנו לו לחיפול אלא המעשים של השמאל הקיצוני היושב כסרטן בגב האומה, מאכל ומעכל אותנו לאט לאט!!

חחח, זה מצחיק אותי

למה השמאל אשם דווקה כשהימין בשלטון??? קצת מפתיע אותי שכשהשמאל בשלטון הכל בסדר.

the man is back

New member
ואתה קונה את זה?

עליית שרון להר בית הייתה העילה. הסיבה הייתה רצונו של ערפאת להוציא את ישראל מיש"ע ולא לסגור את הסיכסוך. זה כמו להגיד שהאינתיפאדה הראשונה פרצה בגלל שנדרסו 4 ערבים ע"י ישראלי.

רונאל1

New member
תירוצים תירוצים תירוצים לכשלון הענק

1. הליכוד התנגד לבניית הגדר שהייתה אחד מיסודות המצע של מצנע בבחירות. אתם הכשלתם את הגדר כולל עיכוב תקציבים וגרמתם למותם המיותר של מאות ישראלים. רק לדמיין איפה היינו היום מבחינת מספר הנרצחים הישראלים בלי גדר. 2. להזכירך פואד היה שר הבטחון בזמן מבצע חומת מגן ולא נדמה לי שמישהו בשמאל יכל בכלל למנוע מכם לעשות איזה מבצע שרציתם. אף אחד, למעט כמה בודדים ביותר, לא סירב פקודה בצבא ונהפוך הוא רבני הימין הם אלה שקראו לסירוב פקודה המוני של ימנים פנאטים - אז מספיק עם תירוצים של כיתה ג'. נכשלתם בגדול, הכשלתם את עם ישראל ואתם יושבים עלינו כמו סרטן שהולך ומחסל אותנו. והכי גרוע - הבאתם עלינו מעל 1000 הרוגים.

למעלה