הסמול האנטישמי

Roobie

New member
רוב השמאל??

כולנו!!! כולנו שונאים יהודים ומעריצים את היטלר!! מה, לא ידעת?! ועכשיו ברצינות - הכתובות רוססו על-ידי נטורי קרטא. הם לא שמאלנים, הם אנשים שנגד המדינה ומסיבות דתיות. וגם אם הדבר הזה נעשה על-ידי אנשי שמאל קיצוניים, הם בטח לא מייצגים את רוב השמאל. כבר הובהר לך מספיק פעמים שהרוב המוחלט של השמאל מסתייג מאנשי גוש-שלום.

Mellincolin

New member
נטורי קרתא?

אני מתקשה להאמין. לנטורי קרתא לא ממש אכפת מהכיבוש. הם פשוט לא מכירים בזכותה של המדינה להתקיים, עד שיבוא המלך המשיח ויקים מדינה ליהודים. הם בכלל ממעטים לדבר עברית עד כמה שידוע לי, ואני בספק אם הם יודעים לכתוב בעברית.

Roobie

New member
לא נכון

מאוד אכפת להם מהכיבוש, ובכל ועידה בינלאומית הם הבוגדים שמפגינים ביחד עם הפלשתינים נגד ישראל. וכן, לדעתי הם בוגדים.

masorti

New member
שום איש חרדי לא יחלל בית כנסת...

וגם לא יכתוב ביום כיפור. מדובר במופרעים של השמאל הקיצוני (החילוני). אנשים מבית המדרש של "די לכיבוש"/"יש גבול" ושאר ארגוני התמיכה באויב.

קשה לך עם האמת?

קשה לך שחלק גדול מהציבור שלכם תומך בפגיעה בבתי-כנסת? ואתה עוד מספר לי שזה לא אקט אנטישמי!

Roobie

New member
לא, לא קשה לי

כי האמת היא ששום חלק מהשמאל לא תומך בפגיעה בבתי-כנסת. וגם אם יש כמה מטורפים, הם לא שייכים לשמאל אלא לימין הפלשתיני.

אם הבנתי נכון, התכוונת לומר

ששום חלק מהשמאל לא תומך בפגיעה בבתי כנסת ע"י יהודים. כאשר אירגוני הטרור הפלסטינים עושים זאת, אותו חלק של השמאל מציע להעניק להם בתמורה הישגים שיעלו בקרבם את המורל ו"יטעו בקרבם תקווה". שטות! יש לכסח אותם עד שייכנעו וירדו על ארבע.

Roobie

New member
עופר...

בתור אחד שקרא הודעות שלך בפורומים אחרים ובאמת התרשמתי ממך לטובה, לאציפיתי ממך לכתוב כזאת הודעה. אתה הרי יודע שאף אחד מהשמאל לא יעודד את הערבים לפגוע ביהודים/בתי-כנסת, ואף-אחד לא יציע להם פרסים על כך. מצד שני, השתתפת הרבה בפורום של ההוזים מגוש-שלום, אז אני מבין מאיפה הרושם הרע שלך.

אכן, שום איש שמאל לא יאמר משהו כמו.

"ערבים נחמדים - בואו, התפוצצו, אנו מצפים לכם ונעניק לכם פרס על כך.." אבל, הרבה מאד אנשי שמאל סבורים שפיגועי ההתאבדות הם "אקט של ייאוש" וכי הדרך הנכונה למנוע אותם היא "לתת לפלסטינים תקווה" בדמות הישגים כלשהם. התפכחתי. הבנתי שהפיגועים אינם אקט של ייאוש אלא טקטיקה של לחימה. זוהי טקטיקה שמטרה בצידה. לכן אני רואה את דיבורי השמאל כשטות גמורה. עלינו לנצח את האוייב, ליצור פירוד וייאוש טוטאלי בקרב הציבור הפלסטיני וכן בקרב ההנהגה הפלסטינית, כך שיאבדו לחלוטין את ההזיה שהסכמי אוסלו יצרו אצלם - כאילו ניתן לסלק מכאן בכוח את "האוייב הציוני". אי אפשר. נקודה.

Roobie

New member
עופר...

אם בכל יום היו מתפוצצות בשטח ישראל 10 מכוניות תופת ובכל אחד מהפיצוצים היו נהרגים 10 ישראלים, כלומר 100 ליום, היית נכנע? עכשיו תנסה לחשוב על זה בצורה הפוכה. מקווה שהבנת.

מה אתה חושב..?

אם היו מתפוצצות 10 מכוניות תופת ליום, והייתי יודע שמתפוצצות 10 מכוניות רק בגלל רחמיה של ההנהגה הפלסטינית, אשר יכולה, ללא בעיות מיוחדות, לפוצץ גם 1000 מכוניות תופת כאלה בכל יום (את חישוב מספר ההרוגים ליום אשאיר לך כשיעורי בית).. ואילו ידעתי שצה"ל חלש מכדי לפעול בדרך כלשהי כנגד ההנהגה הפלסטינית, מפוצצת מכוניות התופת, וכי חיי וחיי משפחתי תלויים אך ורק ברחמיהם של אויבינו... בוודאי שהייתי נכנע - אלא אם כן הייתי מעדיף למות - ואת האמת? מצידי שיעדיפו למות.

חבל שרבין-מורשתו לא היתה

דיבורים וגרמה ל-1000 נרצחים יהודים. זה מזכיר לי כאשר מישהו שיכור אומרים לו לא ללכת לישון אלא להקיא לפני כן שירגיש טוב חבל שהוא לא הספיק להקיא לפני חתימתו על אוסלו

זו לא השפה של נטורי-קרתא וחוץ מזה..

תקרא את התגובות של הסמולנים לכתבה - התגובות מוכיחות את הטענה שלי - בסמול יש לגיטימציה הולכת וגוברת לרגשות אנטישמיים ולפעולות אנטישמיות

Roobie

New member
קראתי את התגובות

לא ראיתי שם שום דבר שדומה לאנטישמיות. זה שאתה תומך בדיקטטורה (כן, כן, בגיניסט. תראה את המחנה שלך) שבה אסור להביע עמדות שנוגדות את הלאומנות המוחלטת זאת בעיה שלך. זה לא אומר שמי שמתנגד לכיבוש הוא אנטישמי.

למעלה