הסלע האדום

magy

New member
הכל נחשב , טרה

יד ביד זה ביד יד בזה זה בזה הכל נחשב............ ואם לא הבנת.......אז לא חשוב.............

טרה10

New member
נכנסנו למעלית והדבקתי

לה נשיקה, והיא לא אמרה לא..רק שהדלת נפתחה ונכנס איש..והיא אמרה-יש כאן אנשים..אז זה כן..!

שקדי

New member
במועדון הזמר של שרהלה שרון.........

היא משמיטה את הבית האחרון ומדגישה את הסיבה להשמטה........ובצדק

redredole

New member
תודה אלומיניום../images/Emo82.gif

אפילו הבית שבו נולדתי מופיע כאן בתמונה (מימין לקולנוע אסתר)

שקדי

New member
ואפילו אני......איכר בן איכרים.....

ששמתי את עיני בנעורי בבנות העיר החסודות ביליתי שעות רבות ואף יפות בהזדנגפות עדיין בימי הכיכר הישנה ובמבטים לא מבינים בכל ענין העלאק בוהמה בבתי הקפה הקבועים שמפעם לפעם שינו כתובת ויבי הספק משורר שהיה עובר בין השולחנות ומטריד את היושבים שיקנו את ספרי שיריו שלא היה בהם לא טעם ולא ריח ומי זוכר את אלוהים???? המשוגע הנצחי.....

עיניים

New member
עיניכם שמתם

בבנות העיר החסודות, שחלקן, בלא ידיעתכם היו בנות ערים אחרות, היות ולהזדנגף הגיעו מכל ערי המרכז,,,, ואני זוכרת את ה"בוהמה" שישבה ב"כסית", ואת חצקל איש כסית שנהג לשבת מנומנם שם על הכסא (כפי שמישהו כבר הזכיר פעם), את קפה "אולימפיה" של אייבי, את חלונות הראווה שהיו ה"מילה האחרונה" באופנה, אנ "נעלי חביב" ששכנו אחר כבוד בפסאז´ של הקמארי, אשר נקרא על שמם - "פסאז´ חביב",,,, אוייי, היו ימים,,,, כשהיינו צעירים ויפים,,,,

zahavush1

New member
ואת משהלה כסית בנו שלימים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif

היה גם שחקן ונפטר בגיל מאד צעיר, בן כיתתי שהיה ילד מקסים וטוב לב אבל כנראה עם לב חלש כי נפטר נדמה לי עם זכרוני אינו מטעני מדום לב, ועם אני לא טועה הקפה של אייבי היה קליפורניה,שהיתה בפרישמן פינת דיזינגוף ואולימפיה היתה בקרליבך של משפחת פרנסיס המסעדה היונית שהיום נמצאת בחוף הים בנמל תל-אביב הישןומנהל אותה משה פרנסיס הבן בקיצור כפי שאת אומרת עיניים היו ימים והם כבר אינם היום, כמה אני מתגעגעת לימים האלה.......... .

למעלה