הסכמ"ש עושה את שלו

shir828

New member
אגב שמעון... הוא ב24 עכשיו../images/Emo2.gif

הייתי בשוק ששמו את השיר הזה>< "יש חושך בדירה מספר 1..."

באבלס טראבלס../images/Emo103.gif

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שם קצר
+ אם אלה החיים. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): היו מלא! הגשמה עצמית - אריק ברמן חלומות של אחרים - עידן רייכל NEVER - ליעד שר ומלא של היי סקול מיוזיקל וגלגלצ
בעיקר "נעים".. כפרעל גידיש ויסמיניש
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: חברות
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מגפיים של ברוך/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: ספר - על העיוורון. אחד החזקים שקראתי! מאכל השבוע שלכם: בלאגן של שוקולד במקס ברנר |יאאאאמי| בילוי השבוע שלכם: פעמיים ת"א ^^ ומלאמלא קניון פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: נהגתי לבד עד נמל ת"א וחזרה! וכמעט בלי להתבלבל
ציטוט השבוע שלכם: "צריך לתת זמן לזמן.." דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: שום כלום. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: מירי מסיקה בצוותא
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שיעזור להומואים בקליפורניה לצאת למאבק נוסף:
אתם מדרדרים מפעם לפעם.. אתם מוזמנים להעניק
אחד לשני ולהשלות אותו שהוא לא באמת ירטב... לכל מי שקר לו! אני, לדוגמא..

בר יעקב

New member
יהודה עמיחי גאון.

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): 'אל אישך שתיקתך', 'תל-אביב', 'שם קצר'. שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): השירים שנינט כתבה והלחינה, שנמצאים במייספייס שלה. תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: פוצקי פוצקי. כל האושר שלי נמצא בתינוק מקסים אחד. "נו אמא.. נו.."
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: מי שבתמונה
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מגפיים של ברוך/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: 'שלוה גדולה: שאלות ותשובות' - יהודה עמיחי. ספר שירים וקטעים של יהודה עמיחי ז"ל. מאכל השבוע שלכם: סיני (את כל המולטי-שף בלסתי!)
בילוי השבוע שלכם: סופ"ש אצל אמא... חבל שנגמר. סקופ השבוע שלכם:האח הגדול נמאס(?) ציטוט השבוע שלכם: "לשכוח בן אדם הוא כמו לשכוח לכבות את אור בחצר ונשאר דולק גם ביום אבל זה גם לזכור על ידי האור." (יהודה עמיחי) דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:סתם... חברים מעפנים. משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:נס. אתם מוזמנים להעניק
אחד לשני ולהשלות אותו שהוא לא באמת ירטב...
למי שהגיע לשורה הזאת.

veredmp

New member
אני מבקשת לדייק - הכתף של תל אביב ../images/Emo8.gif

מירי אמרה שלשיר קוראים "הכתף של תל אביב" (ולא סתם "תל אביב" כמו שאנחנו החלטנו
)

veredmp

New member
ביום שישי האחרון היא התראיינה לתכנית של

יואב גינאי ברשת ב'

morbom

New member
רז בת 8

שלום אני אם לרז בת ה-8 בקרוב. רז אוהבת את שיריה של קרן פלס עד טירוף .ליום הולדת שחל 01.12. היינו רוצים להפתיע ולקחת אותה להופעה של קרן.האם יתאפשר לנו להכניסה למופע והאם יתכן שנוכל להפתיע אותה ולהעלות אותה לבמה לשיר עם קרן רז ילדת פרסומות וככל הנראה תשתתף בפסטיבל בו משתפת קרן. ילדה בת 8 שונה באהבת המוסיקה אך מרגישה אותה בכל רמח אבריה מור אמא של רז

I מ י ר ב I

New member
לקרן יש הופעה ב 4.12 בזאפה הרצליה

אתן ממש מוזמנות להגיע. בדר"כ אחרי הופעות אפשרי להגיע לקרן ולדבר איתה. את יכולה להביא את רז לדבר עם קרן,בטוחה שזה ישמח אותה. מזל טוב

למעלה