הסכמ"ש עושה את שלו

הסכמ"ש עושה את שלו

שירי, כשתקראי את זה תדעי... את חייבת להפסיק לצאת לנופש כל שבת שנייה וחצי!!!!! שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מגפיים של ברוך/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: בילוי השבוע שלכם: פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שיעזור להומואים בקליפורניה לצאת למאבק נוסף: אתם מוזמנים להעניק
אחד לשני ולהשלות אותו שהוא לא באמת ירטב...

galgold3

New member
"..כי הוא מזור לכל שכואב.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): תקופה של שינויים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): הגשמה עצמית -אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: - משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: עדי.. מה לא היה כיף ?
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מגפיים של ברוך/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: - מאכל השבוע שלכם: קציצות חובזה XD בילוי השבוע שלכם: סתם עם חברים
פאדיחת השבוע שלכם: - סקופ השבוע שלכם: מעכשיו יש לי בית ריק כל שבוע.. ציטוט השבוע שלכם:
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: 5 מבחנים! משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: אח שלי מתגייס
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שיעזור להומואים בקליפורניה לצאת למאבק נוסף: .
אתם מוזמנים להעניק
לעדי של תסחף יותר מידי

ady18

Well-known member
עונה:)

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): מי היה מאמין שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): זה קורה אריק לביא, SADE - AND I MISS YOU will young - changes תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע:אחיינים שלי התאומים:) עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מגפיים של ברוך/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: מאכל השבוע שלכם: ניוקי וטוסט:) בילוי השבוע שלכם: טיול בתל אביב פאדיחת השבוע שלכם: סקופ השבוע שלכם: ציטוט השבוע שלכם: דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של מירי מסיקה

shir828

New member
"לו לו לווווווווו אמהר, אנסה לסכמ"ש את הכל.."

שיר/י השבוע שלכם (של קרן): שם קצר ו.. זהו נראלי
שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן): השירים של מלופוביה שהיו בהופעה
תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף: קניתי היום תיק ממש יפה
והכנסתי את הראש שלי לתוכו וראיתי את החלל הגדול שיש שםD: ושימו
- שימו לב איזה פוסטר מאחורה
משהו/מישהו אחד שעשה לכם את השבוע: שני הגרעינרית. ו-
אני קיבלתי 97 במתמטיקה!!!
(שנה שעברה קיבלתי ציונים כמו 12 ו23...)
עוד משהו אחד שעשה לכם את השבוע- סרט/ספר/דיסק/מגפיים של ברוך/וואטאבר ואתם רוצים להמליץ עליו: הופעה בבארבי+עצרת נגד אלימות, היה מדהים
מאכל השבוע שלכם: כריות
בילוי השבוע שלכם: יום שלישי הייתה העצרת נגד אלימות ואח"כ נסעתי לבארבי בכפרסבא להופעה של שתי להקות של אנשים שאני מכירה
פאדיחת השבוע שלכם: בעצרת, לפני שכולם הגיעו ושהטקס התחיל... עשינו מורלים.. והייתי אמורה לעשות "ותנו לי נ', ותנו לי ג'... ותנו לי י', ותנו לי ע'.... ומה יצא?!" [לצרוח] ובמקום זה צעקתי "ותנו לי נ'... ותנו לי ג'... ותנו לי י'.... ומה יצא?!" XD מול כל החניכים><
סקופ השבוע שלכם: אני מתמודדת למועצתלמידים>< יש לי תחושה שאני לא אבחר
ציטוט השבוע שלכם: מעכשיו בערב... עזרתי לאמא שלי לסדר את הארון שלה, ואז היא אמרה על איזה מכנסיים "נראה לי שאני אנעל את המכנסיים האלה עם הנעליים ההם..." והיא לא קלטה מה היא אמרה, ואני נהייתי אדומה מרוב צחוק והיו לי דמעות בעיניים מרוב שזה היה מצחיקXD ואז היא קלטה ושתינו לא הפסקנו לצחוק.
דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע: הלחץ ביום שלישי, האיחורים של האוטובוס, השיעורים, וזה שלא הלכתי לקפה גרעין אתמול
משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא: בוחן באנגלית [בבוחן הקודם קיבלתי 8. מתוך 100...] , מבחן בתנ"ך , אורטודנט , פעולה , בחירות , ובסופ"ש- אחותי חוזרת!
משהו שיש לכם להוסיף ואתם חושבים שיעזור להומואים בקליפורניה לצאת למאבק נוסף: תכבו קודם את השרפות שלכם
אתם מוזמנים להעניק
אני רוצה גשםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!!!
מה הבעיות של החורף הזה?! שיבוא כבר. אני בד"כ לא אוהבת את החורף וכאלה, אבל ממש בא לי שהוא יבוא...
ליעליק שחזרה מהצבא[?]
לבוב כי זאת מסורת לציין אותו בנתינה מתנות><

שבוע מצוין

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):תקופה של שינויים שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):סאבלימינל והגבעטרון-בת 60 בילוי השבוע שלכם:קניון+ארומה משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:להתחיל להוציא לפועל משהו שאני כבר הרבה זמן רוצה לעשות

יש לי רעיון להפיק מופע גדול

לקראת הקיץ,כמובן באשדוד וכל ההכנסות ממנו ילכו לתרומה אני מתחיל לאט לאט לגבש את הרעיון והאמנים שיקחו חלק בפרוייקט. אני יכול להגיד שקרן היא בין האמנים שהייתי רוצה. יש לי תחושה טובה הפעם שזה יצליח,בניגוד לפעם הקודמת שניסיתי לארגן משהו וגם אז באתי עם הצעה מסודרת. המטרה היא להתחיל כבר ביום ראשון הקרוב לגייס חסויות לטובת מימון ההפקה. ברור שיש עוד זמן,אבל זה לא משהו שעושים ביום אחד. אני מתכוון ללכת על הפרוייקט הזה בכל הרצינות האפשרית,אני יכול להגיד שאם זה יצליח הרבה אנשים ירוויחו מזה.

I מ י ר ב I

New member
שיהיה בהצלחה!

כל הכבוד על היוזמה. אם בסוף זה ייצא לפועל תזמין אותנו...

I מ י ר ב I

New member
הכירו את איתי אגוזי

שיר/י השבוע שלכם (של קרן):סוף הרגש שיר/י השבוע שלכם (לא של קרן):הגשמה עצמית-אריק ברמן תמונה שאהבתם וממש מתחשק לכם להוסיף:
מאכל השבוע שלכם:צי'פס ושניצלונים באגאדיר בילוי השבוע שלכם:הופעה של עפר בשן והופעה של מאיה בוסקילה ציטוט השבוע שלכם:פרידמן מת דבר אחד שהייתם מוכנים לוותר עליו בשמחה השבוע:קור האיימים של הרכבת משהו שאתם מחכים שיקרה שבוע הבא:הופעה של קרן בחלום

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאני בשוק שההורים קראו לבן שלהם על שם

בחור שלא מתעסק ברגשות יותר מידי. ענק!XDDD

I מ י ר ב I

New member
מעניין שכשהוא יגדל...

מה הוא יגיד להורים שלו אחרי שישמע את הסיפור מאחורי השיר הזה..

galgold3

New member
גם את נדבקת לשיר של אריק ברמן?

כל הזמן אנחנו שומעות אותם שירים
יש לנו אותו ראש

veredmp

New member
מזעזע

לא מבינה אנשים שקוראים לילדים שלהם על שם שירים בלי לקרוא את השיר קודם........

עדי XD

New member
תרגעו כולכם

היא לא קראה לבן שלה על שם איתי שעליו נכתב השיר, סה"כ היא התכוונה שהיא נדלקה על השם אחרי שהיא שמעה אותו בשיר.

למעלה