הסכם עם נתניהו

DANIAVNI

Well-known member
אני תומך בהגעה להסכם עם נתניהו, כדי להוריד את רמת הפלגנות בעם,
אך זאת בתנאי,
שלאף אחד לא תהיה הזכות להביע דעתו על המשפט.

אם אחרי החנינה הימנים יגידו שזה היה בכלל משפט מבוים,
והשמאל יאמר שביבי ניצל מבית הסוהר,
לא התקדמנו לאף מקום.
למה לא לעשות משפט עד הסוף ?

דגלמנגל

Well-known member
אני תומך בהגעה להסכם עם נתניהו, כדי להוריד את רמת הפלגנות בעם,
אך זאת בתנאי,
שלאף אחד לא תהיה הזכות להביע דעתו על המשפט.

אם אחרי החנינה הימנים יגידו שזה היה בכלל משפט מבוים,
והשמאל יאמר שביבי ניצל מבית הסוהר,
לא התקדמנו לאף מקום.
אני תומך ב-לא להאמין לאף מילה ו/או הבטחה, של ביבי ובטח שלא להאמין, שיחרוג ממנהגו ויקיים הסכם שחתם עליו.
אני בעד לסיים את המשפט הפלילי שלו, לתת פס"ד ורק אז "לעגל את הסכום" לפרישה עם קלון מהפוליטיקה - כל סוג
של פוליטיקה ולהוסיף על זה 10 שנים על תנאי, אם יפר משהו מתנאי הפרישה.
לגבי הבגידה (לכאורה) בעניין הצוללות למצרים, תמיכה בחמאס, (שילם, למרות שידע, שהכסף הולך לטרור), הכנסת קטאר
למרכז קבלת ההחלטות בלשכתו (ושיספר לסבתא שלא ידע במה מתעסקים יועציו הקרובים), כינון דיקטטורה והמשכה, למרות
שידע שהוא מחליש את העם ומזמין התקפה - על כל אלה שיישפט בנפרד וייכנס לכלא עד סוף ימיו.

דורי 1981

Well-known member

הסכם עם נתניהו​

גם ערפאת חתם על הסכמי חודייביה, שבקוראן מטרתו של מוחמד הייתה להפר אותו. נתניהו, מקבילו ישראלי- הולך בול בדרכו.

evglev1

Well-known member
מנהל
גם ערפאת חתם על הסכמי חודייביה, שבקוראן מטרתו של מוחמד הייתה להפר אותו. נתניהו, מקבילו ישראלי- הולך בול בדרכו.
מה הוא יכול להשיג מעבר להפסקת המשפט? הרי אין פה פשרה של עיסקת טיעון ואגב הדרך היחידה לנסות לצאת זכאי לאחר חתימה על עיסקת טיעון זה לדרוש משפט חוזר ואם ביבי ייעשה את זה הכול יחזור לקדמותו, כנ"ל חנינה, כך שאם ביבי ירצה זיכוי מוחלט הוא מיוזמתו צריך לחדש את המשפט.

דורי 1981

Well-known member
מה הוא יכול להשיג מעבר להפסקת המשפט? הרי אין פה פשרה של עיסקת טיעון ואגב הדרך היחידה לנסות לצאת זכאי לאחר חתימה על עיסקת טיעון זה לדרוש משפט חוזר ואם ביבי ייעשה את זה הכול יחזור לקדמותו, כנ"ל חנינה, כך שאם ביבי ירצה זיכוי מוחלט הוא מיוזמתו צריך לחדש את המשפט.
כפי שזה נראה כרגע, המשך השליטה מתוך מחשבה שהסכמי אברהם המורחבים ידחו את המשפט עד אין קץ וכך הוא יפרוש או ימות זכאי או לא אשם.

למעלה