בשום אופן זה לא מה שאמרתי. בוודאי שעדיף להיות ללא
חזור וקרא שנית את כל מה שכתבתי. הכוונה למנוע *נטייה* לפירוק מצד האישה עקב הידיעה שהיא תצא עם עוד רכוש משהביאה, כלומר למנוע הלך מחשבה של "בשביל מה לי להתמודד עם הקשיים במקום להיפטר מהם ועוד להישאר עם מספיק רכוש/כסף שאפילו לא יהיה לי צורך בו יותר". שתי ציפורים במכה אחת. זו אולי מחשבה מכוערת אבל בנסיבות המתאימות היא יכולה להיות מאוד לגיטימית. כמובן שהם לא יכולים לחזות אותה עשור קדימה. כבר כתב מעליי הראשון שהגיב לפוסט הזה שנשים לפעמים הופכות לנקמניות כשהרגשות משתלטים עליהן (כמובן שגם גברים עלולים להפוך באותה המידה בדיוק).
אני מחדד - אבוי לגבר שמחזיק באישה בכוח או מכוח אילוצים/ממון/יכולות ולא מרצונה החופשי (זה רק מראה מה הוא שווה באמת) וצר לי שהבנת את זה מדבריי.
אין אנו יודעים באיזה רכוש מדובר, דירה, חצי דירה, 3 דירות או 10 וילות ומיליונים בבנק אבל בעוד שנים רבות עם שלושה ארבעה ילדים בבי"ס ריבים אינסופיים עם הבעל ואיזה מחזר חדש ומרגש כל שקל נוסף על כף המאזניים הזו עלול להכריע כאשר עוד אפשר לתקן ועדיין לא כלו כל הקיצים...לא נעים אבל מציאותי. לצערי התפכחתי בעצמי מאהבה לא מזמן ראה פוסט נפרד שלי בנושא ולכן אני טוען שגם המציאות הורודה ביותר יכולה להתפוצץ בפרצוף וכל רכוש נוסף שמעורב רק יחריף את המאבק. אגב הילדים הם אלה שמשלמים את המחיר הכי גבוה במלחמות האלו...
ולכותבת הפוסט - אני מצטער בשבילך שכבר מעכשיו היית צריכה להתמודד עם אפשרות של פירוק אך דעי שהסכם ממון זהו דבר מקובל ונפוץ במיוחד בימינו ולא מעיד על חוסר ביטחון של הגבר שלך. אם זה עוזר אז במצב הפוך אני בתור גבר הייתי חותם בדיוק על ההסכם הזה אם הייתי נכנס לנישואין עם אישה עשירה מאוד ולא הייתי מביא כלום אל השולחן. אני לא רוצה ולא צריך שום דבר שלא היה שלי קודם לכן, מה שצברנו ביחד - שיתחלק חצי חצי. ממילא יהיה פחות אכפת לי מכסף אם המשפחה תתפרק...