הסכיתו נא אנשים

xflil

New member
למה אתה הולך ישר ל-30 מדרגות?

ועוד 540.... אתה יודע מה? בוא נגיד ככה..... כמה זמן לקח לך ללמוד לקפוץ עם רולר 180? או לקפוץ בכלל? שבוע? יומיים? אתה יודע כמה זמן לוקח ללמוד לקפוץ על סקייט בעמידה, ועוד אח"כ בנסיעה? חודשיים....... שלא לדבר על אולי 180 אז תנסה אתה לקפוץ 30 מדרגות 540 עם סקייט, ואזזזזזז נדבר........

kopatch

New member
למה אני הולך ל30 מדרגות?

כי רולר וסקייטבורד זה שונה לגמרי זה כמו שאני יגיד שסקייטבורד זה יותר קל כי אתם יכולים לעשות פליפים תנסה אתה לעשות פליפ ברולר אתה מבין למה אני מתכוון? זה ממש מטומטם לחשוב שזה יותר טוב מזה כי זה לא כי זה שונה

Amir vehter

New member
איזה שטויות

זה לא שאתה אומר שיותר קל כי אתה יכול לעשות פליפים ברולר אתה פשוט לא יכול זה לא שזה יותר קשה אל תשווה בין שטויות

kopatch

New member
וואלה

אני רוצה לראות אותך נוסע על רולר שנה ומצליח חצי ממה שאני עושה ואני לא עושה הרבה זה כזה בולשיט להגיד שזה יותר קשה זה משהו אחר לגמרי לכל אחד יש את הרמה שלו אתם עושים גרינדים על קארבים בגובה ברך אנחנו ריילים בגובה מותן לנו גובה ברך זה קל אבל גובה מותן זה קשה לכם יש את הדברים הקשים שלכם לנו יש את הדברים הקשים שלנו

Element 4 Life

New member
רולר זה סתם חירבון

זה ממש קל ולא כיף חבר שלי שהוא דיי דפוק בשטויות האלה על היום הראשון שהוא נסע על רולר הוא הצליח סלייד מסוים והוא נסע גם על סקטבורד לפני זה והוא אפילו לא הצליח אולי

kopatch

New member
אה וואלה שכחתי...

שזה ממש כיף לא להצליח כלום וחוץ מזה הוא הצליח על היום הראשון לעשות איזשהו סלייד כמה זמן יקח לו ללמוד 5? אל תשכח שיש איזה 300 תרגילים ברולר ברולר אתה פשוט מתחיל מהר יותר.... אי-אפשר להשוות בין השניים זה שונה! אני לא אומר שסקייטבורד זה חרה כי אני יודע שזה ולוקח הרבה כישרון בשביל להיותת ממש טוב בזה אבל ככה זה גם ברולר! א זאל תחשוב שרולר זה יותר קל מסקייטבורד כי זה פשוט שונה

rodney

New member
די חברה

אתם רואים שהוויכוח הזה לא נותן כלום לאף אחד אז מספיק!

אנשים....

הוויכוח הזה שלכם לא מגיע לשום מקום.... אני נסעתי על רולר עד שכבר לא התאים לי על הרגל ואין לי כסף לחדש, ולא ידעתי שוםדבר חוץ מלקפוץ (שזה היה קל ללמוד) ועכשיו אני נוסע על סקייטבורד שקניתי לפני חודש וחצי בערך שאני כבר שבועיים מנסה ללמוד לעשות אוללי וזה ממש קשה ויצא לי רק פעמיים ברצף אבל זה היה אוללי נמוך מאד. ובקיצור שני הדברים כיפים אבל אני קצת יותר מעדיף את הסקייט כי לא צריך להוריד נעליים בשביל ליסוע עליו אם סוחבים אותו לאיפשהו אבל בכל זאת רולר לא סאקס. ואישית אני מעדיף על שניהם לעשות שטויות עם חברים שלי.

TBoneT

New member
מה קשור עכשיו ?

מה קשור עכשיו מי זה בן ? את מי זה מעניין ?

Meat Ball

New member
אתם מתנהגים כמו ילדים קטנים...

רולר יותר טוב.....לא סקייטבורד יותר טוב....עשו טובה יש עניינים חשובים יותר מאשר השטות הזו.... תבינו - כל אחד והדעה שלו...

all arounder

New member
היי רודני טי בון טי צודק

למה אין כאן גם פירסומים לאתרים של רולר??????? למה אין כאן דיונים גם לרולר ו"חידונים" לרולר? אני מרגיש נחות.........

מההה?!?!?!?!?!?

מה?!?!?! רולר זה פי 3223 יותר טוב מסקט!!! סקט זה מייגע ומשעמם בטירוף, לוקח לך שנים לילמוד קיק פליפ!!! ובנוסף לזה הסקייטרים לא מפרגנים בגרוש אחד לשני!!! אם מישהו נופל כולם מתחילים לצחוק עליו!!!! וכל מה שהם יודעים לעשות זה לישבור קארבים!!!!!!! ובקיצור סקייט זה חרא!!!!! רולר שולט!!!!

rodney

New member
גם על זה כבר דיברתי כמה פעמים

ואמרתי שאין לי מושג ברולר ושתפוז חשבו שיהיה מתאים הםורומים ביחד אז מי שמתנגדשיפנה לתפוז להפרדת הפורומים ואם מישהו רוצה להעלות משהו שיצור איתי קשר במערכת מסרים ואני יעלה בשבילו אתם צריכים ליזום

TBoneT

New member
עזוב אותך

עזוב אותך ליזום יותר כיף להתווכח כאן בפורום.... הרי אם זה לא היה כיף באמת למה היינו עושים את זה ? מי שם זיין על חבורה של צוציקים פוזיונרים באינטרנט ? חחח

למעלה