הסכיתו נא אנשים

TBoneT

New member
הסכיתו נא אנשים

דבר ראשון אני אישית חושב שכל הקטע של סקטבורד הפך להיות מועקה... כאילו כמה אפשר, לדחוף קרשים ולסובב אותם מילא אם לא הייתם שוברים קרבים (!) דבר שני רולר זה הדבר ! אין שום דבר שעולה על זה ! וזה לא כזה ממוסחר כמו סקטבורד... 2Roll4Life7

kopatch

New member
יווווו

אתה צודק כאילו אתה נוסע על סקייטבורד ... סבבה אין לי בעיה איתך אבל למה להרוס קארבים???? כאילו למה שתבוא לקארב ותשבור אותו? מה הוא עשה לך? ורק בגלל זה שאתם שוברים מעיפים אותנו ממקומות! למזלנו רולר עדיין נשאר איכשהו ב"""מחתרת""" ואני מזה רוצה שזה ישאר ככה! אין לכם מושג עד כמה! no dissin in this post!

sk8ush

New member
רולר זה זבל

זה מחובר לך לרגליים אין לך פליפים אין לך גרינדים יפים תנסה פעם אחת לעשות תרגיל שהוא לא כמו לרוץ ולקפוץ בסקטבורד אם התנועות לא מושלמות התרגיל לא ילך לעומת רולר שאני יכול לבוא היום לקחת מחבר שלי את הרולר ולקפוץ 5 מדרגות ב180... תאמין לי היתי בליידר וזה זין זה שוקל לך כמו איזה 10 טון ותראה על סקטבורד יש לך נעליים רגילות ואתה מרגיש נוח וזה כיף לסוע......

TIS

New member
נו באמת

כבר היה לנו הויכוח הזה. אל תתחילו עם זה עוד פעם. כל אחד חושב שמה שהוא נוסע עליו זה הכי טוב וכל האחרים טועים, אז לוויכוח הזה אין טעם. פשוט תפסיקו את זה לפני שזה מציף פה ת כל הפורום. גם כולם יתעצבנו על כולם וגם שיא השרשורים של עידו יפגע
אז דיי.

FreekStyler

New member
מה זה פה מלחמה-בלאט-סקייט

בלאט=בלייד רוב אלה שאני מכיר שהם עכשיו סקייטרים הם היו לשעבר רולרים וזה שיעמם אותם תוך שנהץץץ מה כבר אפשר לעשות אם זה? זה לא נפול לך מהרגליים.. זה מעצבן.. ושאתה נתקע בסקייטר אחר עם רולר אתה טס.. ושסקייטר נתקע בחבר שלו בסקייט אז הוא יכול לקפוץ מהבורד... ועוד מלא סכנות אחרות... אבל בלי קשר לסכנות... ברולר יש קצת טריקים לעומת סקייט בורד....

TBoneT

New member
כל כך אין לכם מושג

אתם פשוט מדברים שטויות.... בסקט בורד יש יותר תרגילים ? רולר משעמם אחרי שנה ? אם כבר מדברים על סכנות - מה יותר מסוכן מקרש שיברח לך מהרגליים בשניה ? רק ברגל אחת אני יכול לעשות יותר תרגילים ממה שקיים בכלל בסקטבורד... אז תחשבו טיפה לפני שאתם פולטים שטויות

punk skater

New member
זה הסיפור שלי

התחלתי ליסוע ביגלל חברי שנסעו זה היה כמו לחץ חברתי אבל עכשיו אני מרוצה מזה מאוד ואני מת על זה!!!! סקייט שולט!!! ודבר שני אולי תחשבו שאני אידיוט אבל מה זה קארבים?

TBoneT

New member
קרבים!

ואתם קוראים לעצמכם בורדרים ? קרבים זה פינה של מדרכה גבוהה או נמוכה כאילו בטון...

rodney

New member
אתה לא חושב

אממ אתה לא חושב שהתלהבת קצת יותר מידי?? זה עניין של טעם ובחירה אתה עשית את שלך ושיהיה לך בהצלחה אבל אתה לא חושב שקצת התלהבת מהעניין ??? כל אחד ודעתו ...

TBoneT

New member
לא האמת היא שאני לא...

אתם התלהבתם ! כל פלוץ קטן שלא מבין מהחיים שלו ישר זורק: "רולר זה איכס וסקטבורד שולט ומי שנוסע על רולר הוא הומו"(?!?!) אני רק מנסה להראות לחסרי ההשכלה המינימלית האלה פרספקטיבה אחרת למצב שלא רק הם חיים בעולם הזה ויש גם אחרים... אז תתעוררו ! וגם לרודני אתה מדבר על אוביקטיבים ? אתה מנהל הפורום ואתה בורדר אז איך בדיוק אתה מבקש ממני להיות אובייקטיבי ??? הא ?

rodney

New member
אני לא ביקשתי ממך להיות אוביקטיבי

אני אמרתי שאף אחד לא אובייקטיבי בוויכוח הזה לכל אחד יש העדפות לא הבנתי את המטרה של הווכוח הזה ושוב אני אומר אני לא מבין כלום ברולר אז אם תהיה לכם טיפה יוזמה תדברו איתי או תשלחו לי חומר ואני יעלה אם כל כך קשה לכם להעלות או שתבקשו מתפוז להפריד את הפורומים... זה די מציק להגיד את זה כל פעם קחו קצת יוזמה אם זה חשוב לכם

Amir vehter

New member
אלק ברגל אחת

ברגל אחת אתה יכול לעשות יותר... כמו לתפוס אותה מפה משם מאחרוה מקדימה בקפיצה בהחלקה הכול אותו דבר וזה משעמם שהרגל שלך תסתובב 360 קרא לי

TIS

New member
בסקט יש יותר תרגילים מברולר

מסיבה אחת פשוטה: רולר לא יכול לעשות פליפ. כל גראב וספין שעושים ברולר אפשר גם בסקט, אבל שום פליפ שעושים בסקט אי אפשר לעשות ברולר. תחשבו בהיגיון...

kopatch

New member
איזה שטויות במיץ!

ברולר יש 2 דברים ששולטים על התרגילים רגל ימין ורגל שמאל ובסקייט בורד יש רק אחד.... חשבת על זה? רולר זה לא רק מספר התרגילים זה גם לעשות אותם על כמה שיותר גבוה כמה שיותר רחוק וכמה שיותר מהר(לא תמיד) ברולר אתה יכול לעשות 6-8 סוויצ´ים בסקייטבורד?

rodney

New member
זה לא וויכוח נכון

כי הוא לא יכול להיות מוכרע אין פה דעה אובייקטיבית וכל אחד מדבר ממה שהוא חושב על כל טענה שמישהו יביא אפשר למצוא משהו יותר טוב אז יאללה מספיק

סקייטבורד זה שולט, תיכנסו........

כולם יודעים שסקייט בורד זה שולט זה הדבר הכי כיף שעשיתי בחיים שלי ומי שמיתווקח למי יש יותר טריקים אז הינה התשובה: לסקייטבורד!!!!! וזה פשוט בסקייט אפשר לעשות פליפים וברולר זה תקוע לך לרגל ולא זז מי שם! רולר זה סתם דפוק, כל התרגילים הם קלים לאלה, לאומת זאת סקייט זה יותר קשה וזה דורש יותר אימונים(וזה כל הכיף שבעיניין)!!!!!!! מי שמסכים איתי שירשום דגובה!!!!!!!!!! סקייטבורד זה שולטטט

סקייט שולטטטטטטט

צודק ב100 אחוז מה הבעיה להביא קפיצה ברולר בסקייט צריך ללמוד אולי וזה גם הרבה יותר כיף להצליח משהו קשה מאשר קל וסקייט הרבה יותר יפה

Gevakumon

New member
אוווווווווווווווווווווווווווווווווף

לא נמאס לכם!?@#%@!# לא נמאאאס לללללככככככםםםםם?@#$^@#$

kopatch

New member
מה הבעיה בקפיצה על רולר?

תנסה אתה לקפוץ מעל 30 מדרגות ב540 אחרי זה נדבר

למעלה