הסיפתח הטוב ביותר

OrEl74

Well-known member
מנהל
בהחלט כן

הוא הולך להוביל לחסימה סופית של אחד ממשתתפי הדיון.

ikrmr

New member
עיסוק ודיון בנתונים של כדורסל הוא לגיטימי

בס"ד וגם ההערות הלכאורה טרוליות שלי, הם לא משהו מחוץ שקשור לכדורסל. ובד"כ כפי שאתה יכול לראות מכלל התגובות שלי הן רציניות מאוד בתחום, אך מדי פעם אפשר קצת לצחוק, ולא צריך להיות כ"כ כבדים (ולמשל הבדיחה עם התפוז דווקא הובנה כהלכה, ואתה כתבת שאצחק כמה שיותר. ובכל מקרה, רוב התגובות שלי אינן כאלו, אלא שבגלל כבדות רבה מדי של אנשים כמו במקרה הנוכחי של המספרים, הדיון נמשך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני את שלי אמרתי...נראה מתי תיפקע סבלנותי

ikrmr

New member
עדיין לא הבנתי מה הבעיה בדיון המספרי

שעוסק במספרים במשחק כדורסל.

Or Amit

New member
מצטער לספר לך

אבל וילט מת. גם כשהוא היה חי, אגב, הוא לא הגיע למספרים האלו, כך ש"ריאלי" היא לא המילה הנכונה. ובלי קשר - הנוכחות שלך מעיקה כאן על אנשים, אני מציע לך להסתכל על מה שאתה כותב לפני שאתה לוחץ על "שלח" ולחשוב אם זה תורם במשהו לדיון. אם לא - כמו שניר הגדיר את זה - אתה טרול.

ikrmr

New member
המספרים בהחלט היו ריאליים לצ'מברליין

בס"ד שיא הנקודות שלו הוא 100, ובמשחק אחר קלע 78. שיא הרי' שלו הוא 55, והיו עוד מש' באזור ה-50 רי'. כך ש-80 נק' ו-55 רי' היו בהחלט מספרים ריאליים לוילט.

rapgamer4ever

New member
האמת

אותי אתה לא מעצבן, כל הויכוח ההזוי הזה מצחיק אותי. אבל לא, 80-55-15 הם לא ריאלים גם לווילט. כמו שאמרת בעצמך הוא הגיע ל-80 נקודות פעם אחת בקריירה של שנים, ופעם אחת ל-55 ריבאונדים בקריירה של שנים, ואין לי מושג כמה פעמים אם בכלל ל-15 אסיסטים. זה כמו להמר שקובי יקלע 70 נקודות ובאותו משחק ימסור 15 אסיסטים (או כמה שלא יהיה השיא שלו) ולהגיד שזה ריאלי.

ikrmr

New member
אני התכוונתי ל-15 חסימות, וזה היה ריאלי לוילט

בס"ד אלא שבזמנו לא חישבו חסימות (וגם לא חטיפות).

ikrmr

New member
יש לציין שלוילט כמה משחקים של דאבל טריפל-דאבל

בס"ד כלומר משחקים של מעל 20 בשלושה נתונים, וזה היה רק בנק', רי' ואס', כיוון שמשהו אחר לא חושב. כלומר בכמה משחקים (אני חושב שלושה) הוא מסר לפחות 20 אס'. יוצא שבמשחק נתון הוא יכול להגיע ל-15 אס' (שיש לציין שבשתי עונות היו לו ממוצעי אס' של 8.6 ו-7.8), אך עדיין 15 חס' זה ריאלי יותר עבורו, אלא שכאמור לא חישבו אז חסימות. ואין ספק שאם היו מחשבים כבר אז חסימות לוילט היו לוילט כמה מש' של קוודראפל-דאבל (יותר מ-10 בארבעה נתונים) בנק', רי', אס' וחס', וסיכוי טוב לדאבל קוודראפל-דאבל לפחות במשחק נתון אחד.

the mnm factor

New member
למה? אקח את התפקיד להסביר לך למה...

מר קרמר, לאנשים יש דעה שונה משלך ואתה תאלץ לכבד אותה ולהפסיק להציק לאנשים בנוגע לדעתם האישית. לדעתו של EIZOTOP אלה המספרים שוויל ביינום אמור להפיק במשחק הראשון שלו העונה, לדעתו אלה מספרים יפים. אבל הכי חשוב: זו דעתו וזה הכל. זה מעצבן ולא סבלני אבל בעיקר מטופש להתנגד לכל דעה של כל בן אדם בכל פעם שהיא לא הדעה שלך. אתה לא תקבע אילו מספרים ריאלים לשחקן X בשביל כל העולם כמו שלא תקבע כמה אנשים בפורום צריכים לאהוב את לארי בירד.

ikrmr

New member
אם עוד לא הבנת, לא התנגדתי אז ולא עכשיו לדעה

בס"ד אלא מדובר בהומור. אני יודע שמותר לאדם להמר על אילו מספרים שהוא רוצה, ולא כולם חייבים לאהוב שחקן מסוים כולל לארי בירד. הגיע הזמן שתהיו פחות כבדים, זה מאוד לא בריא, מזיק ללב ובכלל.

ikrmr

New member
כמובן שבמקרה לארי בירד הייתה חזרה מוגזמת

בס"ד לא היה צריך לחזור כל כך הרבה פעמים על אותו הדבר. אך היה צריך להיות ברור שזה לא היה ברצינות. פשוט צריך להיות פחות כבדים.

the mnm factor

New member
אז מה שאתה אומר זה שההודעה הראשונה שלך,

זו:" אם כבר להמר עליו אז מדוע לא 5-15-30". הייתה בצחוק? כי אם כן אז אני אוסיף ואומר שאתה לא רק מציק לאנשים בנוגע לדעתם האישית, אתה עושה זאת תוך כדי הפגנת ההומור המשונה ביותר שראיתי מאז ומעולם.

למעלה