הסיפתח הטוב ביותר

OrEl74

Well-known member
מנהל
הסיפתח הטוב ביותר

איזה שחקן ייתן לדעתכם את הופעת הפתיחה הטובה ביותר? אני לא מתכוון רק לשלושת המשחקים מהלילה אלה באופן כללי למשחק הראשון של העונה עבור כל קבוצה. מי יהיה זה שיתפוצץ כבר בלילה הראשון?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני הולך עם לברון

המלך הצהיר שהוא מתכוון לקחת לסלטיקס את האליפות ואיזה במה טובה יותר ממשחק פתיחת העונה יש כדי להצהיר כוונות? אני מאמין שלברון יפציץ בגדול הלילה רק כדי להבהיר לכולם שהוא רציני בהצהרותיו.

STEVE NASH

New member
חוזה קלדרון

לטעמי אנדרייטד. שחקן שהחזיק את הראפטורס בעונה שעברה כשפורד היה פצוע, והעונה כשהוא לבד בעמדת הרכז הוא צפוי לתת עונה חייתית שתבסס את מעמדו כאחד הפוינטים הטובים בעולם.

Or Amit

New member
שלושה אנשים שיש להם מה להוכיח

1. דויין וייד. קודם כל מול ג'מאל קרופורד וההגנה של הניקס לא יהיה קשה מדי להפציץ. וייד רוצה להמשיך את המומנטום מאליפות העולם ולהראות שהוא בריא ומוכן. 2. בארון דיוויס - אם ישחק - על המשחק הראשון של העונה יש לו את הדרבי של LA. בארון ירצה להראות מול סטייפלס סנטר מלא שבלוס אנג'לס יש יותר מקבוצה אחת ושאולי ללייקרס יש את קובי - אבל אין להם רכז ברמה שלו. 3. ג'רמיין אוניל - שירצה להראות שהוא עוד זוכר כדורסל. ושתי אופציות להיום - 1. אנדרו ביינום וגרג אודן - עמית כבר רייר על המצ'אפ הזה בפנטזי, אבל מדובר כנראה בשני הסנטרים של הליגה. מיני מצ'אפ אחר הוא גאסול מול רודי שיריבו על ה"ספרדי של המערב". 2. בן גורדון - אחרי שהפך את עצמו למוקצה מסביב לליגה, סמול בן ירצה להראות שיש לו עדיין כדורסל. גם הוא בספק להיום, אבל אם הוא ישחק הוא יתרום לא רע לדעתי.

Orenseg

New member
רודי, רודי, רודי ורודי...

מצ'אפ מצוין - הספרדי המעופף יעשה שמות בסלובני (וויאצ'יץ') הבכיין. אובר/אנדר לטופ10 של מחר בבוקר - 2 (מזל שיש רק שלושה משחקים
). לגבי משחקי הבכורה של כל הקבוצות? זה כבר גדול עלי

הכפפה

New member
אז קובי

קובי אוהב שתשומת הלב סביבו, ואין כמו משחק פתיחה עתיר ציפיות כדי לתת הצגה. המשחק של הלייקרס אמור להתחיל פחות או יותר אחרי שיסתיים משחק מספר 5 בוורלד סירייס (שהופסק באמצע אתמול) כך שכל העיניים הספורטיביות יהיו נשואות אליו...

ברק אובאמה

בטח לא יכול הליות גרוע מג'ורג' בוש בסיפתח
... עכשיו ברצינות- גרג אודן. לדעתי הוא יוכיח משהו מול גאסול את ביינום הלילה.

EizoTop

New member
אני מהמר, אנדרו ביינום

ביינום ישתלב נהדר עם גאסול וקובי יפרגן לצעיר שיתן משחק שיא 20 - 11 - 2 מהפה שלי לאלוקים

Or Amit

New member
תגיד

יש לך קשר משפחתי לילד ההוא מהפרסומת לקופת חולים?

ikrmr

New member
מה הקשר? אם כבר מהמרים על ביינום שיצטיין,

אז מדוע לא להמר על מספרים טובים יותר?

ikrmr

New member
אכן זה מספרים טובים+, אך אם ביינום יהיה בריא

בס"ד הוא יגיע למשחקים של מספרים טובים יותר. מספרים כמו הנ"ל יכולים להיות לו בממוצע.

מה פתאום

לשאקיל אוניל בעונתו הטובה ביותר היה ממוצע של 29.7 נקודות, 3 חסימות ו13.6 רבאונדים.... ועם כל הכבוד לאנדרו ביינום הוא לא שאקיל ולא יהי דומיננטי כמו שאקיל וממוצע של 30-15-5 הוא לא ריאלי מבחינתו, במיוחד לא בקבוצה בה יש כל כך הרבה אופציות אחרות בהתקפה

ikrmr

New member
התכוונתי לממוצע לפחות של 2-11-20

בס"ד ובמשחקים מסוימים הוא יוכל לעשות גם טוב יותר מ-5-15-30, אם הוא יהיה טוב כפי שהוא צפוי להיות.

למעלה