הסיפור שליD:

הסיפור שליD:

הנה הסיפור שלי הוא בכוונה קצרD: זה סיפור ולא פאנפיק וקיבלתי משחר אישור למרות שהיא לא קראה את זהXD מקווה שתהנו

Fall Out Liel

New member
זה ממש יפה!../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

יש כמה דברים שלפי דעתי מצריכים שיפור קטן אבל בסה"כ התוכן מובן ומעניין וזה נחמד מאוד. מושך,וטוב. אהבתי

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif אלופת סיפורים? XDD../images/Emo168.gif

זה היה בצחוק נכון?
ו..אממ... היו פעמים שהכל חלף מהר מדי וזה די בלבל. והקטע עם ה-"הוא אמר ואז אני אמרתי וגם אמרתי ואז הוא אמר" זה גם קצת מבלבל וקטוע. אבל כמו שכתבתי, התוכן ממש יפה והסוף הכי לא צפוי וגורם להלם קטן כזה שמעלה את דרגת המתח לקרוא עוד. ועם כמה שיפורים הסיפורים שלך יצאו פשוט מהפנטים ונעימים לקריאה יותר ממה שהם עכשיו.

0דידוש0

New member
מה את מצטנעת??אל תתממי!!!חחח

את אלופה!!חיחי אפשר לעשות עלייך טלנובלה שאת תכתבי ויקראו לה--"האלופה"{*של הפאנפיקים*--->וזה יהיה רשום בקטן בצד ימין למטה}xD

Fall Out Liel

New member
../images/Emo6.gif חח תודה..../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif

חמודות|חיבוקגדולגדולגדול| XD

הייתי רצינית ב100% ../images/Emo11.gif

אוקיי אני אקח את לתשומת ליבי,תודה רבה:) כיפאק היי לליאל-אלופת הסיפוריםD:

Fall Out Liel

New member
XDD../images/Emo168.gif

אולי אני אלך לתוכנית "מספרי סיפורים" שמשודרת כל יום בשתיים לפנות בוקר והיא לא מעניינת אף אחד?
XDD

NoAmItA ChAn

New member
(כתבתי את זה ביותר מחצי שעה אז כדאי שתקראי!)

אחלה סיפור. באמת, אהבתי אותו D: אבל יש לי כמה הערות שאם את רוצה להשתפר כדאי שתקראי ותפנימי. בהצלחה ^^: - את שמה יותר מידי פסיקים ופחות מידי נקודות. זה נותן מראה לא טוב, שכל הסיפור נדחס בשורה אחת. - כשכתבת בעמוד השני: "וורוניקה הייתה בעלת שיער שחור יפה ועיניים בצבע חום דבש ובילי היה הילד הגבוה" אני אמורה להבין מזה שהם מתו או שהם שינו את התדמית? כי אם את כותבת בדמות בזמן הווה את לא יכולה כל כך להגיד את זה, כמו שאת לא יכולה להגיד "אני הולכת רגע להגיד משהו לאמא שלי שהייתה במטבח" כשלמעשה היא עכשיו במטבח. מקווה שהבנת את כוונתי :) - אני לא ממליצה לך לשים סמיילים בכתיבה שלך. אם את רוצה שהכתיבה תהיה רצינית לא כדאי שתשימי סמיילים, אחרת (לפי דעתי) יורדת איכות הכתיבה. - זה לא כל כך נכון לומר "יושב מצידי". אם כבר "יושב לידי". - לא רצוי לכתוב "(אני מזכירה בילי הוא החבר הכי טוב שלי)". שוב, זה לא מכתב, זה סיפור. - אחרי נקודה, פסיק, סימן שאלה, סימן קריאה וכו' מגיע רווח. - בכתיבה רצינית לא כותבים "בצפר". זה פשוט מזעזע לכתוב ככה בסיפור. - בכמה מקרים כתבת במשפט אחד פועל בהווה ובעבר באותו הקשר, וזו טעות. לדוגמא כתבת: "מרוב שהוא יפה הוא העלה לי חיוך לפנים, והחיוך שלו גורם לי לרצות לבכות". עוד דוגמא להמחשה: "נכנס את בריאן אני לא יודעת מה הוא עושה בכיתה שלנו". זאת טעות חמורה ובמקום המילה "גורם" צריכה לבוא המילה "גרם". - כשאת כותבת "מצייצות מהחלון", מבחינת מילולית אפשר להבין את זה שהן נמצאות בתוך חלון ומתוכו הן מצייצות. אך מיכוון שלא כך הדבר, וחלון הוא לא דבר שציפורים מסכנות יכולות להילכד בתוכו, הדבר הנכון לכתוב יהיה "מצייצות מחוץ לחלון". - כדאי שלפני שאת מפרסמת סיפור תקראי אותו שוב, כי היו לך טעויות כתיבה כמו "בידדיעה". - לטעמי חסרים לי ביטויי זמן. "לאחר מכן", "בצהריים", "אחרי כן", "מאוחר יותר", "בבוקר למחרת". בכל אלו ובעוד הרבה יותר אפשר להשתמש. זה מגביר ההבנה בסיפור וזה גם תורם לקריאה. - אין-דבר-כזה-גיחגח. תחפשי במילון. אין. יש גיחכך. - "וזה היה חיבוק כזה וכ"כ חמים". זאת טעות לכתוב ככה. - לכתוב את שמות המספרים ("שנים עשר", "חמש עשרה") עדיף בהרבה מלכתוב במספרים ("5235236"). אל תחשבי שאני סתם מבלבלת לך במוח. קראתי ספרים מגיל אפס ככה שאני יודעת איך כותבים סופרים דגולים, ואמא שלי עורכת וכותבת בעיתונים, ככה שבכלל. תיקנתי את כל הטעויות, הוספתי, שיניתי ומחקתי. בבקשה תקראי את זה שוב ושימי לב למה שתיקנתי לך. בהצלחה. בהמשך הכתיבה שלך.

תודה רבה לך:)

לקחתי לתשומת ליבי. אני בטוחה שיש לך מאה בלשון. אז ככה- לא יודעת למה כתבתי גיחגח כתבתי את זה אחרי יומיים ללא שינה, התירוץ הזה לא עוזר(רואה אחרי הפסיק-יש רווח) ושוב תודה לך:) יש לציין שזה הסיפור הראשון שאני אי פעם כותבת ולקחתי לתשומת ליבי את כל התיקונים שלך

NoAmItA ChAn

New member
DDD:

אני ממש שמחה שלקחת את זה בקלות DDD: וסיפור ראשון זה נהדר! ככה משתפרים DDD: בהצלחה בהמשך הדרך! ^___^

NoAmItA ChAn

New member
אנו.... *מסמיקה*

אפשר גם..? משהו ממש ישן שלי? ^^;; (לפני שנתיים XDD;;) אין לי מושג מתי אני אמשיך אותו ^^;;;

יואו אני לא יכולה להיות יותר עיוורת מזהXD

כתבתי שתי הודעות על זה שתעלי ואת כבר העלתXDDD *ניגשת לקרוא*

למעלה