וכמו תמיד אני שוכחת להגיב במילה אחת? מדהים.
מ מה זה משנה7 New member 19/8/07 #21 ואווו את ממש טובה בזה!! יהיה עוד פרק??? אהבתיייייייייייייייייי ! סיפור ממש יפה שהגיע הסוף הייתי ככה -- :O תענייי מהר יהיה עוד פרק ? DD:
ואווו את ממש טובה בזה!! יהיה עוד פרק??? אהבתיייייייייייייייייי ! סיפור ממש יפה שהגיע הסוף הייתי ככה -- :O תענייי מהר יהיה עוד פרק ? DD:
D Dont You Fake It New member 19/8/07 #22 וואו:$ כן,אני אכתוב היום עוד פרק:$ וואו לא חשבתי שהסיפור הזה מעולהXD חשבתי שהוא יהיה גרוע תחת ושלא תגיבו ליXD
וואו:$ כן,אני אכתוב היום עוד פרק:$ וואו לא חשבתי שהסיפור הזה מעולהXD חשבתי שהוא יהיה גרוע תחת ושלא תגיבו ליXD
D Dont You Fake It New member 19/8/07 #24 ../images/Emo41.gifלא יכולתי להתפאק וכתבתי עוד פרק../images/Emo41.gif לקח לי 3 שעות לכתוב את השיט הזה,מקווה שתהנו ומקווה שהפנמתי את כל מה שכתבתם פה. אממ לילה טוב[?!]במקרה שלי בוקר טובXD
../images/Emo41.gifלא יכולתי להתפאק וכתבתי עוד פרק../images/Emo41.gif לקח לי 3 שעות לכתוב את השיט הזה,מקווה שתהנו ומקווה שהפנמתי את כל מה שכתבתם פה. אממ לילה טוב[?!]במקרה שלי בוקר טובXD
ל לייינוש New member 19/8/07 #25 קראתי עכשיו את השתיים! היה לי זמן.. ואיך אני יגדיר את זה וואוו אהבתי )
ל לייינוש New member 20/8/07 #27 ../images/Emo23.gif זה חדש לקוא כזה פאנפיק אז קבלי ח"ח מקואת פאנפיקים מושבעת!
F Fall Out Liel New member 20/8/07 #29 ../images/Emo99.gif../images/Emo168.gif רק קצת התבלבלתי בהתחלה.. לא הבנתי שם משהו..