הסיפור שלי.

שיינה10

New member
אם את רואה שיש לך עסק עם לא נורמלי

תחתכי ומהר!! אנשים לא משתנים ואף אחד לא מתקן אפ אלד.. אמא שלי גם ראתה דברים מיד אחרי החתונה ומשכה ומשכה....30 שנה בגהנום!!! אז מה קרה שאני גם יעבור את זה? לאשה לא מגיע לסבול ומי שלא יודע להתייחס בכבוד לאשתו לא מגיע לו שיהיה לו אשה~!!

יערית

New member
אנחנו לא בביה"מש!

ומה בדיוק את מחביאה שהוא יכול לסחוט ממך? קפלו את הבאסטה יפה ושצאו לשוק מחדש:).

שיינהלה..בואי כפרה

רוצה זוג משקפיים..??? ולא הזוג של אמא.... אבל אומרים שכל אחד מקבל בדיוק מה מגיע לו.... ויש כאלה שחושבים,שגיהנום זה מה מגיע להם,אז זה בדיוק מה שהם מקבלים.... השם ירחם.....

כל אחד מקבל מה מגיע לו?

זה כמו המשפט על הסיר והמכסה? רגע הולכת לבדוק אם אתה מהדור של סבתא רבא שלי.
אגב, מה אתה קיבלת ???!!!

אני...../images/Emo24.gif

תמיד,אבל תמיד קיבלתי מה מגיע לי..... ואת יודעת מה....בגדול..!!!

גובאניני אתה היחיד שקלט אותה!

אתה יודע מה היה הדבר הלא נורמאלי שהוא רצה לעשות לה בחודש הראשון....

בטח שיש...

הוא יכול סתם למשוך אותה ולסחוט אותה כספית, ריגשית ולא ייתן לה גט והיא עלולה לעבור את גיל הפוריות כעגונה... תתפלאי - לא חסרים סיפורים על גברים שלא נתנו גט לאישה והיא לא יכלה להביא ילדים והם בנתיים הקימו משפחה שלמה.

ואללה..."הסיפור שלא נגמר"../images/Emo6.gif

כולה "טיזר".... תאמיני לי בובה..רק כאן תמצאי את ה"מיועד" ותפסיקי לחשוב כומו לימון...

סטארט אפ חדש..

אז כמה רווחים היו מהחתונה..? עכשיו תוכלי להתגרש להתחתן להתגרש להתחתן והכל במרווח זמן של שנה..עשיתי חשבון לפחות 4 חתונות... תדאגי שהחתן יהיה מליאן או פראייר שישלם על חתונה..ושתתגרשי..תתחלקי במתנות.. בחייאת זה מקצוע לא רע...

שיינה10

New member
../images/Emo101.gifאתם בסדר פה אנשים?

על מה אתם מדברים לעזאזל? אני כותבת הודעה שואלת שאלה וגם לקבל תמיכה ומקבלת הודעות מוזרות וקטילות חזרה? (חלקן) אם זה הרמה פה של אנשים אפשר להבין למה התגרשתם... ובאמת ה ירחם עליכים.. "באין תורה יפשע עם" אנא ה הושיעה נא ישתבח שמו לעד! הקבה אני אוהבת אותך.

סליחה? חוצפנית!

אנשים ענו לך מכל הלב, ונתנו לך עצות טובות ותמיכה. אם את לא מבינה אז יש לך בעיה! אנשים ממש טרחו, חשבו עליך וענו לך. התשובות לא מוצאות חן בעיניך? אז שמעת, ותעשי מה שבראש שלך... אבל לא ראיתי אף אחד כאן שקטל אותך! תתביישי! איך את מעיזה להגיד את מה שאמרת? על חילול ה' לא שמעת? וחוץ מזה שאת קוקו על כל הגענצע קאפ! ומי שיודע מי אני יודע שיש לי את כל הזכות להגיד לך את זה.

שיינה10

New member
מה הקשר חילול ה?

את יודעת מה את צודקת.אני מצטערת. רק מישהו אחד פה כתב הודעת קטילה אז ההודעה שלי מתייחסת רק אליו

למעלה