הסיפור שלי.

הבנתי אותך נכון?

חודשיים נשואה..תובעת לגט..דואגת שמא יסחוט אותך כספית? בדיוק על מה? על הרכוש הרב שצברתם בזמן הנשואים? למה אם יש רכוש רב..ואללה..עשית עסקה אחלה..ועל כן מיכלי טענה שעשית יופי של סטארט-אפ עכשיו צריך עוד מלאיין פראייר לחודשיים הקרובים..וברווח זמן של הגירושין..נו..שויין..מה קשה להבין? אלו הדברים שלך..

מיכלי יקרה לא הבנת.

אצל חרדים נפוץ "המנהג" לדרוש כסף מהאישה תמורת הגט, כי הם יודעים שהיא לא תוכל לשים פס ולהמשיך עם חייה....דווקא זה החלק המובן לי...

זה לא רק אצל חרדים

דווקא היו מקרים שדווחו : הרבנות מועדדת סחיטה כזו..על מנת לתת גט. ואללה..כולה נשואה חודשיים.....תגידי..מדוע התחתנה?

אומרים אצלנו...

כולם יודעים למה כלה נכנסת לחופה... אבל לא מדברים על זה... חחח

ראי

אצל הדתיים יש שידך..המשפחה בודקת בציציות של המיועד..חופרות הכל..עוד לפני הפגישה הראשונה...ונניח שהוסתר הייטב כל הדפקטים.. כולה חודשיים? אולי היא בעצם לגמרי חכמה..לא לחכות אפילו חודש אחד נוסף..אך מהודעתה הראשונה..מתקבל סטארט אפ..דווקא מצא חן בעיניי..חחחחחחחחחח..יש לי מכרות שאחת מהן מחפשת בעל שישי..השנייה בעל רביעי..וכו וכו..מכה לא?

גט באנגלית..גירושי בזק..

תאמין לי שתתן לו באנגלית..שיחתום..בגלל שלא הבין את השפה.. זה היה הגט הכי מהיר ששמעתי עליו רק לפני שבוע מחברה..הוא לא הבין על מה חתם...חחחחחחחחחחחחחח.....והופה..היא הפכה לגרושה בדקה..בלי סחיטות.. אם הייתי יודעת..

d a n i e l s 5

New member
בחיי מיכלי ודורית שלא הבנתי...

א. איך הגעתם למסקנה שהיא חרדית.....כל אחד שיודע לכתוב פסוק כזה או אחר מהתנך/מהתפילה הופך להיות חרדי? ב. איך הגעתם למסקנה שהוא זה שהביא את הכסף והיא זאת שעושה את "עסקת חייה" .....שהרי יש גם נשים שמביאות איתן ירושות מכובדות, ואולי הוא זה שעשה את "עיסקת חייו"? וואלה קראתי את כל השירשור הזה.....וקשה לי להבין מאיפה התגובות האלה שלכן...ואיך הגעתן למסקנה הזאת. ולגב' פותחת השירשור אני אומרת ....שהרי ידוע שאדם ניכר בכיסו-כוסו- וכעסו (דורית אני לא חרדית, סתם מכירה פסוקים)......ואת כאן בתגובה אחת זועמת אמרת הכל.

בכלל לא הגעתי למסקנה כזו

אני רק עניתי לדורית..אולי כי ההיא שמה תפילה..לא יודעת.. יודעת שיש כאן פטנט אחלה וכדאי שתשים עליו חותמת.... ואם היא ברמת שרי אריקסון...חושבת שהיתה יודעת איך למנוע ממנו לסחוט אותה....חחחחחחחחחחחח..בחייאת..על התמימות..אהבתי~!

שיינה10

New member
אין לי שום רכוש! וגם לו אין...

פשוט אני יודעת שהוא תאב לכסף אז אז הוא לא ירצה לתת גט...וינסה לסחוט.

למעלה