הסיפור שלי

הדסי 26

New member
הסיפור שלי

היי כולם :) אז ככה אני לא כזאת משוכללת כמו כולכם שהכרתם את מושא הפורום מימים ימימה... לפני איזה שבועיים הלכתי לי בשכונתי ונתקלתי במודעה של ההופעה בירושלים אז קפצתי שניה למרכז תרבות עמים וקניתי כרטיס אחד כי אף אחד לא רצה לבוא איתי (ולא ידעתי שכולכם תתקעו בחוץ חח) ואז הגעתי להופעה אחרי שעתיים והיה מדהים כמובן כמו שכולכם יודעים, אלא שלי זו היתה פעם ראשונה וגם שלא הכרתי אף שיר בכלל וישבתי לי לבדי ורק טחנתי סיגריות כל הערב יושבת לי בשורה הראשונה בהלם מהעולם וממה שהולך סביבי. אז חזרתי הביתה ותודה לאלוקים שיש אינטרנט הסתכלתי מי זה בכלל הבניון הזה ואז יום אח"כ ירדתי לסיני אז היה לי הרבה ההרבה זמן להרהר במה שראיתי וכו'. ואתמול ראיתי את הפורום הזה ואז ראיתי שכל מי שישב לידי בכלל מצולם ומצטלם פה כולל הרקדן הנועז :) רציתי להעיר כמה דברים: * בקשר לעניין ריקודי הבנות: אם אני שאני חילונית לחלוטין ורקדנית במקצועי וכ"כ רציתי לרקוד מבינה שזה לא לעניין מול בנאדם דתי אפילו שבא לי מאד מאד מאד אני לא חשבתי ממש לקום ולרקוד אז באמת לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה, אפילו שהיו בנים שרקדו. * בקשר לצריבות: תראו זה בעיה. אני למשל בא לי להפיץ את הדיסקים לכל העולם אני פשוט לא יכולה לסבול ת'רעיון שלקח לי כמעט 10 שנים לגלות מה קורה סביבי!!! אז עכשיו אני באה לחברים שלי ואני אומרת תראו יש פה זמר מעולה והם בקטע של לא אוהבים מזרחית אז אני מתה לצרוב להם כדי שיקשיבו ואין לי מצב לקנות לכל אחד מהם 5 דיסקים עכשיו... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח (זה לא כ"כ ריאלי פשוט לשבת ולהקשיב לדיסקים ביחד ואני לא ממש מעוניינת להיפטר מהדיסקים לשבוע...) שנה טובה (תכל'ס מתחילה עכשיו לא? חח) לכוווולם אושר בריאות והצלחה

ברוך הבא לפורום..

לפי דעתי תעשי להם מקבץ של השירים הכי טובים ואם הם יוהאבו שיקנו את הדיסקים אם לא אז הלך לך דיסק.

בראש ובראשונה ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

אנו שמחים שהצטרפת למשפחת הפורום של עמיר ואברהם בניון, ושנהנית בהופעה בי-ם! ועוד יותר שמחים אנו שאת רוצה להאיר את עיני חברייך וחברותייך בקשר לר'בי עמרם! בקשר לריקודים ישר כוחך על ההבנה ועל הכבוד, למרות שדווקא בהופעה הזאת יכולת לצעוד אל מעבר לבמה ולרקוד מאחרי החומה כמו שעשו אחרות. לגבי הצריבות ברור לך שזאת עבירה על החוק ומעבר לכך פגיעה באמן שאת מעריכה (כך עולה מדברייך) ולכן לא שייך לדון בנושא. עמיר עובד קשה כדי להוציא את האלבומים שלו ולא יכול להיות שבכדי שאחרים יכירו אותו אנו נפגע בפרנסה שלו! אם קשה לך לקנות חמישה אלבומים לכל אחד מחברייך פשוט השאילי להם כל אחד בתורו אלבום אחר(כשארבעת האחרים נשארים אצלך) הם יהנו, ואת לא תפגעי בפרנסה של עמיר. אני מקווה שתהני משהותך בפורומנו הקט והנעים וסליחה אם הייתי תקיף מדי פשוט זאת שאלה שמן הראוי לא צריכה להשאל בכלל ובפרט לא בפורום הרשמי של עמיר ואברהם בניון. ברוכה הבאה ובהצלחה בהחלטות... נ.ב. עמיר לא שייך לקטגוריית המוזיקה המזרחית הוא פשוט לא מוגדר עמרם הוא אחר,שונה,מיוחד ומוזר.

הדסי 26

New member
:)

אין ספק שהשאלה היא לא לצרוב או לא אל תדאג חח בלי קשר להערכה או לא (או בניון או לא) זו גנבה וגנבה זה לא ממנהגיי :) ולא היית תקיף בכלל בקשר להופעות אני לא חושבת שיש בעיה עם הפרסומים כי אם אני שלא התעניינתי ולא הכרתי ידעתי על ההופעה יומיים קודם לפחות אז לא אמורה להיות בעיה לאף אחד אחד לא ככה? ועכשיו שאלה - למה ר'בי? זה כינוי כזה שנותנים למי שמתחזק? בקשר לריקודים - אני הייתי כל כך נפעמת שאין מצב שהייתי מורידה את המבט שלי ממנו אלא אם זה היה לטובת הנגנים, אין סיכוי שהייתי הולכת מאחורי חומה (בלי קשר שבזמנו לא ראיתי אחרות עושות את זה) נ.ב. להגיד לחברים שלי שבניון הוא לא מזרחי זה כמו להגיד להם שלא כל חוזר בתשובה הוא מבולבל והזוי - צריך להסביר להם לאט לאט ולתת לזמן לעשות את שלו, אין מה לעשות כולנו שבויים לצערי בדיעות קדומות שהחיים חרטו בנו...

הדסי 26

New member
ובקשר לדירוג ששאלת

שלכת רק את הכל עד לכאן ניצחת איתי הכל את הרהורים טרם השגתי ואת אותו המקום אותה הרוח אני בכלל לא מתחילה להבין איפה מחפשים... (אבל זה בסדר אני בשלבי עיכול של הקודמים עוד)

גרציה פ

New member
ברוכה הבאה הדסי../images/Emo24.gif

בת צודקת בדבר "צריך להסביר להם לאט לאט ולתת לזמן לעשות את שלו" לאט לאט שיר אחרי שיר, מבטיחה לך שזה יעשה את שלו. אני מכירה את הרצון הזה, אני לכשעצמי "גררתי" אחרי הרבה אנשים שזה התחיל בטפטוף קל וגבר עם הזמן, בהצלחה מתוקה.

odery

New member
צ`לום

א.לגבי הפרסום,אני בספק אם הפרסום של עמיר בניון מופע סליחות היה קשור לזמיר בניון,זה נראה יותר כמו משו שהמרכז תרבות עמים ועיריית י-ם היו אחראים לו(בתור הופעה מוזמנת הפרסום הוא על מזמין ההופעה).ב.גמאני לא הייתי מבזבזת את הופעתי הראשונה בריקודים,אתזה אפשר בבית...ג. השכנים טובים בעיני רובנו,את מוזמנת לדור כאן בקביעות...

...

א. אני שמח שאין ספק ושלא ראית תקיפות בהודעתי אכן לא היתה כזאת. ב. אנו שמחים שאת לא רואה בעיה בפרסום של עמרם. ועכשיו תשובה: ברור שיש קשר להתחזקות אבל לא כל אחד שמתחזק מקבל כינוי זה (בטח לא ממני!) זה פשוט ביני לבין ר'בי עמרם (מי שמגיע להופעות ומכיר יודע שזה הדדי בינינו). יש לנו זמן ואם צריך אז נעשה את שלנו וחבל על חברייך שמפסידים אמן כמו עמרם שלנו.

רפי35

New member
היי הדס וברוכה הבאה..

לגבי עניין החברים נראה לי שלתת להם לשמוע שיר שניים כדוג' טובה ואח"כ להביא להם דיסק יכול להיות דרך טובה להכניס אותם לעניין (ואני לא מדבר על לצרוב אלא על מתנה [כמו למשל ליומהולדת]) ואפשר להכניס בגדול פשוט ע"י להביא אותם להופעה משפ הם כבר יחזרו נפעמים ועם הדיסק ביד. רק בתור התחלה תסבירי להם שעמיר זה לא מזרחית אלא מוזיקה מהנשמה שהולכת ישר לנשמה (לפחות ככה זה אצלי ונראה לי שאצל עוד כמה פה). אושר ובריאות, רפי.

mk42

New member
ברוך הבא לפורוםםםםם התמכרות נעימה.חחחחחחחחח

בס"ד כמו שהציעו כבר תשמיעי להם את השירים הכי של עמיר ובתקווה שיעבוד גם עליהם......

דפ19

New member
ברוכה הבאה!

דבר ראשון ברוכה הבאה, לפורום, ובכלל להכרות עם עמיר באישיות והמוזיקה. לגבי הריקודים, נראה שהאוירה, (וההלכה כמובן) באמת לא מתירה, למרות שמתוך המוזיקה זה מתבקש.. לגבי ההפצה לחברים, אני קראתי את התגובה של מושיקו (הרקדן הנועז כדברייך) ולדעתי הציע לך הצעה טובה. כמובן- שעניין הצריבה אסור בהחלט. ואסור לעקוף אותו בשום דרך.. אפשר להשמי גם את השירים, שמפורסמים להוריד בעבור עשיית מצווה. שתמשכי להנות. ולגלות דברים מדהימים שכאלה גם בהמשך..(אם יש בכלל...:) )

למעלה