הסיפור שלי
היי כולם
אז ככה אני לא כזאת משוכללת כמו כולכם שהכרתם את מושא הפורום מימים ימימה... לפני איזה שבועיים הלכתי לי בשכונתי ונתקלתי במודעה של ההופעה בירושלים אז קפצתי שניה למרכז תרבות עמים וקניתי כרטיס אחד כי אף אחד לא רצה לבוא איתי (ולא ידעתי שכולכם תתקעו בחוץ חח) ואז הגעתי להופעה אחרי שעתיים והיה מדהים כמובן כמו שכולכם יודעים, אלא שלי זו היתה פעם ראשונה וגם שלא הכרתי אף שיר בכלל וישבתי לי לבדי ורק טחנתי סיגריות כל הערב יושבת לי בשורה הראשונה בהלם מהעולם וממה שהולך סביבי. אז חזרתי הביתה ותודה לאלוקים שיש אינטרנט הסתכלתי מי זה בכלל הבניון הזה ואז יום אח"כ ירדתי לסיני אז היה לי הרבה ההרבה זמן להרהר במה שראיתי וכו'. ואתמול ראיתי את הפורום הזה ואז ראיתי שכל מי שישב לידי בכלל מצולם ומצטלם פה כולל הרקדן הנועז
רציתי להעיר כמה דברים: * בקשר לעניין ריקודי הבנות: אם אני שאני חילונית לחלוטין ורקדנית במקצועי וכ"כ רציתי לרקוד מבינה שזה לא לעניין מול בנאדם דתי אפילו שבא לי מאד מאד מאד אני לא חשבתי ממש לקום ולרקוד אז באמת לא צריך להיות גאון כדי להבין את זה, אפילו שהיו בנים שרקדו. * בקשר לצריבות: תראו זה בעיה. אני למשל בא לי להפיץ את הדיסקים לכל העולם אני פשוט לא יכולה לסבול ת'רעיון שלקח לי כמעט 10 שנים לגלות מה קורה סביבי!!! אז עכשיו אני באה לחברים שלי ואני אומרת תראו יש פה זמר מעולה והם בקטע של לא אוהבים מזרחית אז אני מתה לצרוב להם כדי שיקשיבו ואין לי מצב לקנות לכל אחד מהם 5 דיסקים עכשיו... אז אם למישהו יש רעיון אני אשמח (זה לא כ"כ ריאלי פשוט לשבת ולהקשיב לדיסקים ביחד ואני לא ממש מעוניינת להיפטר מהדיסקים לשבוע...) שנה טובה (תכל'ס מתחילה עכשיו לא? חח) לכוווולם אושר בריאות והצלחה
היי כולם