הסיפור המלא

• פותח הנושא t0pi
  • פורסם בתאריך

t0pi

New member
הסיפור המלא

יצאתי כלבה עם החברה הכי טובה שלי שנתיים. אהבתי בטירוף [ועדיין] את הילדה הזאת, היא מדהימה והחצי השני שלי. מלפני שלושה חודשים רציתי מישהו שהתחיל לדבר עם שתינו והיה לה חבר. הוא בן 25 והיה ממש הטעם שלי,אז לא רציתי לוותר עליו. היא סיפרה לי שהיא רוצה אותו, אני לא אמרתי כלום. יום אחד הוא הגיע לפאב ליום הולדת של חברה שלנו ואיך שבאתי ראיתי את הרגליים שלה עליו. התחלחלתי.הוא קרא לי לבוא לשבת איתם ואמרתי לא שאם הוא רוצה שיבוא לשבת לידי.כל הערב הוא ישב לידי ודיברנו מלא.יצאנו גם החוץ והיה כיף בטירוף.בסוף קבענו שאחרי שכולם ילכו הבייתה הוא ואני נעשה משהו. מסתבר שהחלאה קבע אותו הדבר גם עם נופר ולא היה לו נעים ממני. בכל אופן,בדרך הייתי אנטיפתית אליה ואיך שבאתי הבייתה התקשרתי לחברה שלי והתחלתי לבכות בטירוף. למחרת נהייתי חולה מהבכי וכתבתי סיפור שאני מוציאה אותה מהחיים שלי ושהיא בגדה בי. בדיעבד,התאכזבתי מעצמי וכעסתי עליי שלא השגתי אותו והשלכתי את זה עליה. היא גם כתבה סיפור,איך היא רואה את זה מהצד שלי. הגבתי לה על הסיפור בהודעה מתנשאת ומצחיקה,בסגנון האופייני לי. היום התקשרתי אליה, זה היה ככה:" אני:"שלוםםםם" היא:"שלוםםםםם" "מה, מה קרה לא היה לך מה להגיד על מה שכתבתי?" "מי זאת?" "דנה".איזו דנה? . דנה ****. היא :" מה?..?!?!" [הייתה בשוק] קיצור היא אמרה לי שאין לה מה להגיד לי וזה ואחרי דקת שיחה זה נגמר ב"ביי" הדדי. יש לציין שגם לחבר המטופש שלה יש חלק נכבד בכל הסיפור. הוא גרם לה לחשוב שאני ניסיתי לסכסך בינהם, בכך שסיפרתי לה משהו שהוא אמר [מה שנכון] והוא אמר שאמרתי את זה רק כי רציתי לסכסך. טוב,עכשיו אני מתגעגעת אליה ואני רוצה אותה שוב בחיים שלי. עוד יום וחצי היא מתגייסת. יש לי אגו ואני לא יכולה לבקש סליחה.

sh53

New member
לא משנה אם החברה שלך תפוסה או לא

יכול להיות שהיא תפוסה ויכול להיות שלא (אבל זה לא משנה כל כך כרגע), את רואה אותה עם מישהו ואת שמה לב שהוא משחק עם שתיכן, הוא איתה ומזמין אותך לשבת איתם ואז את מתחילה במשחקי כוחות שאם הוא רוצה אותך שירדוף אחרייך. * אם הוא היה עם החברה שלך ואת לא פתחת את הפה ואמרת לה שאת רוצה אותו, אז זו בעיה שלך ולא שלה. * אם היא כבר איתו, למה לקרוא לו לצד שיהיה איתך? * אם את שמה לב שהוא משחק עם שתיכן (רגע איתה ורגע בא אלייך), למה לתת לו לשחק בכן? כתבת בסוף שיש לך אגו ואת לא מסוגלת לבקש סליחה, אבל אני לא רואה פתרון אחר כי לדעתי בסיפור הזה את היא שלא היתה בסדר.

sweetdreams

New member
טוב, לפחות את יודעת שאת לא בסדר, גם זה משהו..

אבל שימי לב שגם בהודעה שלך את מתארת את כל הסיטואציה במן כזאת נונשלנטיות, שאני לא באמת בטוחה שאת מודעת לחומרת מעשייך. זה נראה כאילו הכל נראה בעינייך כמו קוריוז או בדיחה, ומחר בבוקר כולם יתנהגו שוב כרגיל.. אבל זה לא ככה.. את צריכה להבין שההתנהגות שלך היתה לא בסדר.. זה אפילו לא מה עשית או מה אמרת, זה נראה לי יותר כללי מזה, שאת מתייחסת לאנשים מסביבך בכזה זילזול ואטימות שזה אולי מה שמאפשר לך להתייחס לכל המצב הזה כאילו זה עוד משהו שקרה.. ואני משום מה מקבלת את התחושה שזה משהו מתמשך, ולא משהו שקשור ספיציפית לאותו בחור (הוא בכלל לא העניין בכל הסיפור הזה), זה נראה שזהו אופי ההתנהלות שלך, וכך את מתייחסת לאנשים באופן כללי, ומה שאולי התחדש כאן זה שהפעם האופי הזה שלך נפל על מישהי שבכל זאת אכפת לך קצת ממנה, והבנת שכמו שאת מתנהגת זה גם חוזר אלייך. אז יופי שהבנת, כי הגיע הזמן שתתעוררי באמת, כי אם מההודעה הזאת שלך יצאת כזאת ילדה קטנה, אני בטוחה שבפועל יצאת אפילו עוד יותר קטנה.. ואת עוד מדברת על אגו?? תגידי תודה אם היא תהיה מוכנה בכלל לדבר איתך כשתפני אליה... ואם יש לה קצת שכל, אז כנראה שלא..

למעלה