הסיפור האישי שלי

ליאם63

New member
הסיפור האישי שלי

ואם יהיו שאלות אח"כ, אתן מוזמנות לשאול ואני אשתדל לענות. הסיבה שאני מרשה לעצמי להרגיש כאן ב
היא שבעצם כאן הכל החל. אבל זה הבנתי בדיעבד. לפני כשנתיים עזבתי עם 2 ילדי הצעירים את אבא שלהם.התגרשתי. תמיד ידעתי על המשיכה לנשים וביוני 2008 נכנסתי לכאן לראשונה והכרתי נשים מדהימות, השומרות עלי, שחלקן חברות שלי עד היום. יזמתי והשתתפתי במפגשי פורום. לאחר כחצי שנה משהו ל א הרגיש לי נכון וכאן בעצם התחיל התהליך מבלי שאהיה מודע לו... הסתפרתי קצר, החלפתי מלתחה, עם דגש כמובן לכיוון הגברי. חשבתי שאני בוצ'ה. ככה במשך כשנה כאשר מיד פעם עולות מחשבות כאלו ואחרות ונסיונות להחצין גבריות לדבר במגדר הזכר ועוד כהנה.. עד שבוקר אחד קמתי בבוקר ופשוט לא ידעתי מה אני גבר או אישה?! האמינו לי שנה לא קלה עברתי מאז, להבין שבעצם בגיל 15 ידעתי זאת אך הדחקתי חיים שלמים על כל המשתמע מכך, לקבל החלטות, לשתף חברים וחברות (שחלקן איבדתי
), לשתף מקום עבודה ולהפסידו, יציאות מהארון מול משפחה והילדים, לחצים איומים, לילות ללא שינה עד לקיחת כדורי שינה (כן אני ) לשמחתי הרבה היתה ועדיין ישנה תמיכה חברתית מכל קצוות המגדרים . היום במקום שאני נמצא אני הכי שלם , שלו ויודע שקיבלתי את ההחלטה הנכונה ! בגיל 40 התחלתי את חיי , הפעם בצורה נכונה ! היום אני עם בת זוג- שנמצאת מתחילת הדרך- כבר 3 חודשים על זריקה 9 ומתכנן את הניתוח העליון. אז אני מאמין ש"הרווחתי" את מקומי ב
הזה? מה אתן אומרות?
על ההקשבה

פאמקי

New member
בהחלט כן!

הקדמת אותי... כתבתי לך תוך כדי ולא ראיתי שכבר העלת את הסיפור. כבוד על האומץ, ברור לי שזה לא פשוט.

mymusic2010

New member
מורידה את הקובע

כבר הבנתי את הכיוון מקריאה קודמת וכ"כ מעריכה ושמחה בשבילך!

ROBIN311

New member
היי ליאם

ברור שהרווחת את מקומך ב
הזה, עברת תהליך מאוד מורכב, ועמדת מול האתגרים הניצבים בדרכך כסלע איתן, לפיכך בהחלט אנצל הזדמנות זו לומר לך יישר כח ! אין ספק שהנך אדם חזק מנטלית ורוחנית. אדם כלבבי
מאחלת לך בהצלחה רבה בניתוח
המשך ערב נעים לך ולכולנו, רובין

היי ליאם

ברור שהרווחת את מקומך כאן אתה אדם חזק שעשה ועושה מעשה אמיץ שיש לו מעט שרוצים לעשות אבל מעט שעושים. בהצלחה בהמשך הדרך

דווקא שווה לנו שתישאר...

סוף סוף יהיה מי שיחליף
בבית הזה ויקח את ה
למוסך...(וגם יוריד את הפח מידי פעם
).. היקף העבודה: משרה מלאה+שעות נוספות. אם תהיה ממש נחמד ותצטיין, אולי נוכל לארגן העברה של איזה מועדון מעריצות (ממש במתנה חינם אין כסף!!!
)

טורטיתת

New member
נ"ב: שאלה חשובה ליאם

למה למשל לפני הניתוחים הזריקות ושאר הירקות לא להקפיא ביציות לעתיד? זאת אומרת כאשר תרצה למשל להיות אבא גאה... כי שלמות סופית היא בית אישה ילד..

ליאם63

New member
../images/Emo51.gif לכן על הפירגון

לכבוד הוא לי.
ולשלאתך טורטית , אני כבר הורה ל 2 ילדים צעירים. מספיק לי. ואלפא המכשפה מקריאתי אותך לא הייתי מצפה לתשובה אחרת - אהבתי.
שאר החברות, זה הזמן והמקום לשאול מה שבא. שוב, לא מבטיח לענות על הכל.... אבל אשתדל בתקווה שיהיה יום מוצלח יותר מאתמול (לי לפחות )

אוססונה

New member
שוב מתנצלת

בוקר טוב! לא התכוונתי לפגוע...לעתים קרובות, אני נגועה בהומור "בריטי ויבש"....

טורטיתת

New member
אבל...

2 ילדיים צעירים כן קראתי קודם הבנתי, אבל שם היית אמא כאן את אבא זאת הייתה הכונה סה"כ, התובנות התחושות הרגשות המהות משתנה בכל התהליך הלא קל שלך, וחשבתי שאולי גם נושא ההורות חשוב יהיה כאן בל התהליך הזה. אבל מי אני ... שוב בהצלחה רבה

מיטל225

New member
חייבת להגיד שאני מוקסמת...

צריך כל כך הרבה אומץ, כדי ללכת כך בעקבות הלב, זה מהפך מאוד גדול, חשוב , שנעשה אחרי שבחרת בדרך מסוימת, להינשא לגבר, לחיות כאשה ללדת ילדים. ואחרי כל זה לקום ולהודות באמת שלך, במיוחד מול עצמך!!! וואוו , ממש עוצמתי בעיניי! לקום לפרק הכל ולהקשיב לצו לבך! אישית, זה ממש מהווה לי מקור דוגמא, לאומץ וכוח אדיר! יש לי שאלה בנוגע לאיך הסביבה הקרובה קיבלה את זה? הילדים? הבעל לשעבר? ההורים?

ליאם יקירי.....

מצטערת שמגיבה רק עכשיו....לצערי אין לי אינטרנט בגלל כשל של תשתית...עובדים על זה בחברה כמה ימים... אז ניצלתי רגע בעבודה כדי להגיד לך שגאה בך! גאה בך על הדרך שאתה עושה. למרות המסלול הקשה שעברת ומניחה שעוד תעבור.... כיף גדול לראות אותך מגשים את עצמך. הולך עד הסוף...... כל כך שמחה בשבילך...... יכולה להגיד שבשיא הכנות (כבר אמרתי לך) שהיה לי קשה בהתחלה לפנות אליך כאל גבר, ללא כי לא רציתי, לא כי לא האמנתי בדרך שלך... פשוט כי הכרתי אותך אחרת וכמו שאתה עשית דרך, גם אני הייתי צריכה לעשות אותה, כמובן שזו דרך אחרת, אבל זו דרך....זה לא בא לי בטבעיות, אבל הרצון העמוק שלך הכנות, העקשנות, והתבונה שלך הראו לי את הדרך למקות שטוב לך..שאתה שלם עם עצמך..... היום אני יודעת, מרגישה ושומעת שזו הדרך שנכונה לך......וכל כך שמחה בשבילך..... מאחלת לך שתמשיך להגשים את עצמך ולצעוד בבטחה בדרך שבחרת לעצמך...... מי יודע? אולי יום אחד תבחר לכתוב ספר, אבל אז יקירי, זה יחייב אותך לכתוב והרבה...באמת הרבה..... הרבה כמו שאתה יודע לדבר.... ןאת זה אני לא שוכחת לך....עוד מאז שיחות הלילה הארוכות. הבית הזה היה ביתך ונותר ככזה.....שומדבר לא השתנה בשייכות שלך אליו..... וזו הזכות של כולנו.... שיהיה יום מקסים ליאם, אחרי אתמול.....אפשר רק לעלות : ) נשיקות.

ליאם63

New member
תשובות נוספות

פאמקי - תודה לך על הפירגון "ליאם מאוד רצוי כאן ולא רק בגלל ה"היסטוריה". הוא רצוי כאן כגבר- כי הוא נמצא, מאפשר, ומכבד את מקומנו וביתנו." נגע מאוד לליבי ! אין ספק שהדרך שעברתי ועדיין עובר לא קלה - בלשון המעטה - אני השתדלתי לתמצת לכן, אבל היו ועדיין ישנן שיחות רבות עם אנשי מקצוע שתומכים בי (לפעמים גם ב 23 בלילה) פגישות עם קבוצת תמיכה .. אך יש גם מחיר כבד. את אחי איבדתי לחלוטין, לא שהיו קרובים אבל גם המעט ...הוא לא מוכן לדבר איתי . אמא שלי עדיין פונה אלי בשם שנתנה לי וכפי שנולדתי .. הילדים מסתגלים ופונים אלי בזכר בשם שאני רוצה! הגרוש?! לא מסתכל לכיוון שלי אבל זה לא חדש...אני הרסתי לו את המשפחה עוד מימי היותי לסבית .... כמו כן מס' חברות אמרו לי במפרוש שלא יכולות אם השינוי שלי ולא רוצות קשר.. חברות אחרות התאיידו -ואני עדיין מתגעגע אליכן -ללא מילה /הסבר... דודים קרובים לי , כרגע קשה להם לקבל את השינוי ואיני יכול ללכת לבקרם... ולמרות כל זאת - אני לא מצטער על הדרך שלי אני טרנסג'נדר ולא מתבייש ! כי הגעתי למצב של להיות או לחדול. אז מה עדיף??

מיטל225

New member
להיות...

ולהיות עם האמת הפנימית שלך! אתה יודע מה עושה לך טוב, ועושה את זה! ואין דבר יותר יפה מזה בעיניי, האומץ הזה... למרות הפחד, מהלא נודע, מחוסר הקבלה של האחרים, הלכת אחרי הלב... כל הכבוד!

snoopytush

New member
הגעתי מהראשי

כל הכבוד! עצוב שבני משפחה מנתקים קשר. אולי הצורה החיצונית שלך משתנה אבל המהות שלך נשארת אותו דבר. אני מזדהה חלקית כי אני אמינית וגם וזה גם לא בדיוק המסלול המקובל חברתית. אני מקווה שיבוא יום ואנשים ישפטו לפםי פרמטרים יותר עמוקים ויותר לפי הפנימיות את האנשים. מאחלת לך בהצלחה בהמשך!

אשה תשאר אשה, ו...

וגבר ישאר גבר‏!‏ אין מה לעשות, גם אם נעשה שינוי מין זה לא ישנה את המהות שלנו, ולכן גם אם תהפכי את עצמך לגבר עדיין בתוכך תהיי אשה עם טבעים של אשה... יש לך רחם ולכן יצאו ממך ילדים, והדמעה עדיין תהיה מצויה‏ ‏אצלך בתדירות גבוהה יותר מאשר אצל גבר. זה כמו להבדיל ירון כהן שהלך ונהיה `דנה אינטרנשיונל‏`‏ הוא עדיין גבר רק בצורת אשה, תעקבי אפילו אחרי ההתנהגות שלו ותראי שהטבעים והתכונות הגבריות עדיין בולטות בו, אין מה לעשות, אתם עדיין תהיו קרוצים מאותו חומר שנולדתם ולא יעזור שינויים, את אשה ולא גבר אך מה שכן עם נטיה ומשיכה לנשים, את זה בהחלט אני יכול אך גבר את לא‏!‏ ואגב, גם בתעודת‏ ‏זהות זה עדיין ימשיך להיות כתוב. נ.ב. שלא ישמע כאילו אני חלילה תוקף אותך, אלא בסה‏"‏כ אמרתי את דעתי.

למעלה