עם כל הכבוד מה יותר חשוב,המסעדה האהובה עלייך או שיתכן שנתנו להם להיכנס בכוונה?
אני דמות מאוד שנויה במחלוקת, בין היתר בגלל שאני דמות מאוד מעוררת קנאה, לא בגלל סתם איכויות רבות, אלא גרוע מכך, איכויות כה רבות, ונקודות חוזק כה מרובות, שאני נדמה ועובר כ"דמות מושלמת".
צעיר בשנות העשרים שלו שכל החיים לפניו, בין מבוגרים בשנות השבעים לחייהם המצויים "בישורת האחרונה".
בריא פיזית ונפשית, בין אנשים חולים בגופם ובנפשם, הנוטלים כדורים פסיכיאטריים ותרופות ללחץ הדם.
חתיך למות שבבית-ספר כתבו לו "סקסי שכמותך" וכתבו עליו "יפה תואר", בין אנשים מכוערים, בחלקם עד מאוד.
גאון מופלג שזכה לעשרות מחמאות על גאונותו, בין כאלו הנחשבים על-ידי הסובבים אותם לטיפשים מופלגים.
אדם מוכשר שזכה לאינספור שבחים על כישרונותיו הרבים ובהם יכולות פיננסיות כבירות, כישרון כתיבה גאוני ואף ידיעת העתיד; בין אנשים חסרי כישרון, שאין להם במה להתגאות.
"גבר גדול", שאפילו לובש תחתונים ייעודיים לגברים גדולים כמותו לשם תחושת נוחות מרבית, שבגלל סגנון התמונות שבכתיבתו, ובגלל שרשור תלונה שפתח על האיטיות של דואר ישראל בהעברת משלוח התחתונים החדשים שהוזמנו לכבוד השנה החדשה, תמונה שלהם צולמה היום עם הגעתם סוף כל סוף ופורסמה באותו שרשור תלונה לפני רק שלוש ורבע שעות, כל זה בין "גברים קטנים", שסובלים מרגשי ותסביכי נחיתות.
ובין יתר כל אלו, וכאילו שכל זה לא היה מספיק, עשיר, שעוד בגלל סגנון התמונות שבכתיבתו, ובגלל שבאותו שרשור תלונה שפתח על האיטיות של דואר ישראל איזכר גם את נעלי הורסצ'ה החדשות שלו ב-4,250 שקל, פרסם שם תמונה גם שלהם, שפורסמה באותו שרשור גם כן לפני רק שלוש ורבע שעות ובאותה תגובה של תמונת התחתונים, כל זה בין עניים מרודים שכותבים שכואב להם בכיס פיתה עם שווארמה במסעדת מזון רחוב זולה.
איך אני אוהב את זה כשאני מזמין חבילות מחו"ל, ובמעקב החבילה, כשהחבילה בחו"ל רואים את התהליך רץ, ואז זה מגיע לארץ וזה נתקע במשך שבועות. | תפוז פורומים
אחרי כל זה, המינימום של המינימום של מה שאני יכול לעשות, כדי כאילו כמו להתנצל, או אולי רק להוריד ממני קצת את האש, ולהוריד קצת את מפלס הקנאה והשנאה כלפיי, המינימום הוא לקחת כל נקודה בי ובהתנהלותי שיותר קל או יותר אפשרי להזדהות איתם, ולשים עליהם דגש מסוים, בין אם כבד יותר או כבר פחות, במטרה לעשות את כל האפשרי בשביל לפחות אפילו רק לנסות ולתווך את עצמי לאנשים כדמות סולידרית הניתן להזדהות איתה, ולא סתם עוד ילד עשיר, פוץ ומנותק כמו לדוגמה איך ש-certified מצטייר.
כמו לדוגמה עצם זה שלמרות עושרי כילד עשיר ומפונק ממוסקבה, כמו עשירים אחרים מסוימים, לדוגמה וורן באפט, לדוגמה דונלד טראמפ; המסעדה האהובה עליי היא דווקא מסעדת המזון המהיר הזולה, מקדונלד'ס.
ואפילו על זה שאני אוהב מקדונלד'ס דיברתי לאורך השנים רק כמה וכמה פעמים.
באשר לזה ש"נתנו להם להיכנס בכוונה", גם אם נגיד שזה נכון, גם אם נגיד שזה יותר חשוב, עדיין לא מדובר בהצדקה למאות שרשורים.
באתר פורומים שהיה מתנהל בצורה תקינה יותר, על פרסום אותו השרשור מאות פעמים בשינויים קלים בלבד, כבר היית מתחיל להיחסם עד עכשיו, בין אם לתקופות קצרות יותר או פחות.
לדעתי הסיכוי בין 95-99 אחוז.
סיכוי של עד 50% בלבד, גם זה שאלו היו אנשים מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול.
ויש לי הוכחות למכביר:
בוא נראה אם אתם מזהים את ההבדל. ארה"ב יזמה את 7/10 יחד עם ביבי ,מי שצריך במערכת הפוליטית ומערכת הביטחון. רוצים להקים רכבת וקווי גז ונפט מהודו וסעודיה דרך ירדן לאירופה.חייבים שקט מוחלט שלא יחבלו בתשתיות האלה. החטופים זה התרגיל להכניס את בוחרי השמאל למלחמה בעזה אחרת לא היו מסכימים להיכנס ובטח לא...
www.tapuz.co.il
אלו לא הוכחות. אלו בעיקר דברים שלא הבנת, או פירשת לא נכון.
"דבר שני, גם אם נכון, מדובר על אנשי כוחות ביטחון מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול."
אם זה נכון האנשים הישרים מהבכירים היו צריכים להלשין על הבוגדים מזמן כבר.
כיון שזה לא קרה...
גם אם היה משהו כזה, מן הסתם רק השותפים לקנוניה יודעים על כך, והם מעטים מאוד-מאוד, אם קיימים בכלל.