הסיני מסביר

עלית חברה,ירידת חברה,התמוטטות חברה.

בשלב העליה 3 אנשים רוצים ללכת למזון מהיר אחד למקדולנד שני לפיצה האט שלישי לkfc

דנים בנושא,עושים הצבעה והולכים.

בשלב הירידה המנהיג מרמה:"במקדולנדס יש מישהו מפורסם בוא נאכל שם..."

בשלב ההתמוטטות אם לא תלך למקדונלדס תקבל מכות.

הסיני מסביר​

עלית חברה,ירידת חברה,התמוטטות חברה.

בשלב העליה 3 אנשים רוצים ללכת למזון מהיר אחד למקדולנד שני לפיצה האט שלישי לkfc

דנים בנושא,עושים הצבעה והולכים.

בשלב הירידה המנהיג מרמה:"במקדולנדס יש מישהו מפורסם בוא נאכל שם..."

בשלב ההתמוטטות אם לא תלך למקדונלדס תקבל מכות.

המסעדה האהובה עליי :)

כמה פעמים אפשר "להזכיר לנו"?
לאורך השנים יצא לי להגיד/להזכיר את זה אולי בין 4 ל-8 פעמים, והעליתי אולי בין 2 ל-4 תמונות של ארוחות שלי משם, שזה דווקא סביר לחלוטין.

מה שפחות סביר זה להזכיר לנו למעלה משנתיים ימים מידי יום ביומו שנתנו להם להיכנס בכוונה.

שקודם כל, זה לא נכון.

דבר שני, גם אם נכון, מדובר על אנשי כוחות ביטחון מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול.

לכן האחרון, לא באקטואליה בפרט, אלא בתפוז בכלל, שיכול להלין על מישהו שמדבר יותר מידי על משהו מסוים, זה אתה.

מה שפחות סביר זה להזכיר לנו למעלה משנתיים ימים מידי יום ביומו שנתנו להם להיכנס בכוונה.
עם כל הכבוד מה יותר חשוב,המסעדה האהובה עלייך או שיתכן שנתנו להם להיכנס בכוונה?

לדעתי הסיכוי בין 95-99 אחוז.

ויש לי הוכחות למכביר:

"דבר שני, גם אם נכון, מדובר על אנשי כוחות ביטחון מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול."

אם זה נכון האנשים הישרים מהבכירים היו צריכים להלשין על הבוגדים מזמן כבר.

כיון שזה לא קרה...

עם כל הכבוד מה יותר חשוב,המסעדה האהובה עלייך או שיתכן שנתנו להם להיכנס בכוונה?
אני דמות מאוד שנויה במחלוקת, בין היתר בגלל שאני דמות מאוד מעוררת קנאה, לא בגלל סתם איכויות רבות, אלא גרוע מכך, איכויות כה רבות, ונקודות חוזק כה מרובות, שאני נדמה ועובר כ"דמות מושלמת".

צעיר בשנות העשרים שלו שכל החיים לפניו, בין מבוגרים בשנות השבעים לחייהם המצויים "בישורת האחרונה".

בריא פיזית ונפשית, בין אנשים חולים בגופם ובנפשם, הנוטלים כדורים פסיכיאטריים ותרופות ללחץ הדם.

חתיך למות שבבית-ספר כתבו לו "סקסי שכמותך" וכתבו עליו "יפה תואר", בין אנשים מכוערים, בחלקם עד מאוד.

גאון מופלג שזכה לעשרות מחמאות על גאונותו, בין כאלו הנחשבים על-ידי הסובבים אותם לטיפשים מופלגים.

אדם מוכשר שזכה לאינספור שבחים על כישרונותיו הרבים ובהם יכולות פיננסיות כבירות, כישרון כתיבה גאוני ואף ידיעת העתיד; בין אנשים חסרי כישרון, שאין להם במה להתגאות.

"גבר גדול", שאפילו לובש תחתונים ייעודיים לגברים גדולים כמותו לשם תחושת נוחות מרבית, שבגלל סגנון התמונות שבכתיבתו, ובגלל שרשור תלונה שפתח על האיטיות של דואר ישראל בהעברת משלוח התחתונים החדשים שהוזמנו לכבוד השנה החדשה, תמונה שלהם צולמה היום עם הגעתם סוף כל סוף ופורסמה באותו שרשור תלונה לפני רק שלוש ורבע שעות, כל זה בין "גברים קטנים", שסובלים מרגשי ותסביכי נחיתות.

ובין יתר כל אלו, וכאילו שכל זה לא היה מספיק, עשיר, שעוד בגלל סגנון התמונות שבכתיבתו, ובגלל שבאותו שרשור תלונה שפתח על האיטיות של דואר ישראל איזכר גם את נעלי הורסצ'ה החדשות שלו ב-4,250 שקל, פרסם שם תמונה גם שלהם, שפורסמה באותו שרשור גם כן לפני רק שלוש ורבע שעות ובאותה תגובה של תמונת התחתונים, כל זה בין עניים מרודים שכותבים שכואב להם בכיס פיתה עם שווארמה במסעדת מזון רחוב זולה.

איך אני אוהב את זה כשאני מזמין חבילות מחו"ל, ובמעקב החבילה, כשהחבילה בחו"ל רואים את התהליך רץ, ואז זה מגיע לארץ וזה נתקע במשך שבועות. | תפוז פורומים

אחרי כל זה, המינימום של המינימום של מה שאני יכול לעשות, כדי כאילו כמו להתנצל, או אולי רק להוריד ממני קצת את האש, ולהוריד קצת את מפלס הקנאה והשנאה כלפיי, המינימום הוא לקחת כל נקודה בי ובהתנהלותי שיותר קל או יותר אפשרי להזדהות איתם, ולשים עליהם דגש מסוים, בין אם כבד יותר או כבר פחות, במטרה לעשות את כל האפשרי בשביל לפחות אפילו רק לנסות ולתווך את עצמי לאנשים כדמות סולידרית הניתן להזדהות איתה, ולא סתם עוד ילד עשיר, פוץ ומנותק כמו לדוגמה איך ש-certified מצטייר.

כמו לדוגמה עצם זה שלמרות עושרי כילד עשיר ומפונק ממוסקבה, כמו עשירים אחרים מסוימים, לדוגמה וורן באפט, לדוגמה דונלד טראמפ; המסעדה האהובה עליי היא דווקא מסעדת המזון המהיר הזולה, מקדונלד'ס.

ואפילו על זה שאני אוהב מקדונלד'ס דיברתי לאורך השנים רק כמה וכמה פעמים.

באשר לזה ש"נתנו להם להיכנס בכוונה", גם אם נגיד שזה נכון, גם אם נגיד שזה יותר חשוב, עדיין לא מדובר בהצדקה למאות שרשורים.

באתר פורומים שהיה מתנהל בצורה תקינה יותר, על פרסום אותו השרשור מאות פעמים בשינויים קלים בלבד, כבר היית מתחיל להיחסם עד עכשיו, בין אם לתקופות קצרות יותר או פחות.
לדעתי הסיכוי בין 95-99 אחוז.
סיכוי של עד 50% בלבד, גם זה שאלו היו אנשים מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול.
ויש לי הוכחות למכביר:

אלו לא הוכחות. אלו בעיקר דברים שלא הבנת, או פירשת לא נכון.
"דבר שני, גם אם נכון, מדובר על אנשי כוחות ביטחון מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול."

אם זה נכון האנשים הישרים מהבכירים היו צריכים להלשין על הבוגדים מזמן כבר.

כיון שזה לא קרה...
גם אם היה משהו כזה, מן הסתם רק השותפים לקנוניה יודעים על כך, והם מעטים מאוד-מאוד, אם קיימים בכלל.

נערך לאחרונה ב:
כמו לדוגמה עצם זה שלמרות עושרי כילד עשיר ומפונק ממוסקבה, כמו עשירים אחרים מסוימים, לדוגמה וורן באפט, לדוגמה דונלד טראמפ; המסעדה האהובה עליי היא דווקא מסעדת המזון המהיר הזולה, מקדונלד'ס.
זה אפשר לייחס ל 2 דברים - ילדותיות ומקדונלדס כבר מזמן לא מסעדה זולה אלא בינונית.

אלא אם גלידה קטנה אמריקאית ב 5 ש"ח ובורגר 50 גרם מהקפאה ב 10 ש"ח נחשב זול בעיניך,

ז"א מספיק להפוך את כל המסעדה לזולה.

אם היית אוכל מנת שווארמה ב 60 ש"ח במקום היה אפשר לדבר...

באשר לזה ש"נתנו להם להיכנס בכוונה", גם אם נגיד שזה נכון, גם אם נגיד שזה יותר חשוב, עדיין לא מדובר בהצדקה למאות שרשורים.

באתר פורומים שהיה מתנהל בצורה תקינה יותר, על פרסום אותו השרשור מאות פעמים בשינויים קלים בלבד, כבר היית מתחיל להיחסם עד עכשיו, בין אם לתקופות קצרות יותר או פחות.
ממש לא,קודם כל אתה גם משבח את עצמך בוריאציות דומות עשרות פעמים.

דבר שני אני כל פעם מוסיף מידע חדש,אחרת לא אקבל תגובות מהשיעמום...

סיכוי של עד 50% בלבד, גם זה שאלו היו אנשים מאוד ספציפיים בעמדות מאוד ספציפיות, בטח שלא המערכת כמכלול.
למה בטח שלא?

כי זה לא מקובל בקרב האנשים שאתה ראית בתקשורת/באים איתך במגע פנים אל פנים.

אבל האמת היא האמת בלי קשר למה אחרים חושבים...

אלו לא הוכחות. אלו בעיקר דברים שלא הבנת, או פירשת לא נכון.
כאן כבר מדובר בתחום אפור.

נכון שאפשר לפרש דברים בצורה שונה,העיניין הוא שכמות הראיות מוסיפה מאוד

לסיכוי.

לדוגמה: מה הסיכוי שראיתי בלוד בחור רוסי,לבן,לא מכוער,שנראה קרוב לגיל 30 עם בגדים ונעלים

יקרים יחסית(לפעמים אתה הולך עם יקר ולפעמים פחות יקר אבל אף פעם לא זול),

ועם משקפיים וכד' עוד פרטים אוביקטיבים אם היו לי...

וזה לא אתה?

אתה מבין הכמות של הראיות היא שמטה את הכף.

כל מקרה שלעצמו הוא מנותק.

כמו שאומרים על דוקים,מקל אחד הוא חלש אבל כולם ביחד אי אפשר לשבור.

גם אם היה משהו כזה, מן הסתם רק השותפים לקנוניה יודעים על כך, והם מעטים מאוד-מאוד, אם קיימים בכלל.
עקרונית אתה צודק.

אבל מעשית יש הרבה סימנים בשטח ולכן אמרתי 95-99 אחוז כי את האמת רק השותפים יודעים.

אם מצרפים את יום כיפור שקרה 50 שנה קודם בשיטה דומה(השתקת מודיעין,

פירוק מוקשים בגולן, ואי הזרמת כוחות לשטח מהר מספיק) אפשר לראות שיטה.

דרך אגב קרו לי הזוי שדיברתי על רכבת מסעודיה לישראל אחרי חצי שנה מ 7/10 ותראה את הכותרת של הכתבה -

אמרו לי זה לא יקרה במזרח התיכון,הערבים יפגיזו את הפסים.

ובשביל זה(גם) עשו את 7/10 לנקות את הערבים הבעייתים מהאיזור שלא יפגיזו.

רוב הזמן נח

Well-known member
אין מצב שבדמוקרטיה יתנו מכות למי שלא קונה מזון מסויים. הוא משליך אולי מתרבות הדיקטטורה הסינית שהוא הגיע ממנה. שם יש מצב שיקרה דבר כזה.

אין מצב שבדמוקרטיה יתנו מכות למי שלא קונה מזון מסויים. הוא משליך אולי מתרבות הדיקטטורה הסינית שהוא הגיע ממנה. שם יש מצב שיקרה דבר כזה.
זה רק המחשה,הכוונה יכריחו.

למשל הכריחו תו ירוק למי שרצה חדר כושר ועוד.

מכריחים עכשיו סלולרי למי שרוצה כל מיני דברים כמו הנחה בחניה ברשות המקומית.

למעלה