הסינגל ה2-בושם

thisisme4

New member
למה כל כך מזלזלים במכתב?

חכו ותראו! אולי היא עוד תפתיע!!
אולי זה באמת יהיה האלבום הכי אישי שלה EVER!!!

אני דווקא מאלה שאף פעם לא מאבדים תקווה .. נכון היא לא עשתה עבודה טובה בקידום. אבל אולי המוזיקה תכפה על זה? אחרי הכל, זה לא מה שהכי חשוב?
לראשונה היא באמת משתתפת בכתיבת כל המילים, היא באמת ישבה עם המפיקים ובחרה את השירים שלה, היא נראית כאילו היא מרוצה ואוהבת את מה שיצא והפעם באמת. לא כמו בפאם פאטאל.

אז נחכה ונראה. עוד 9 ימים יוצא שיר חדש!!!!!!
I'M HAPPY

thisisme4

New member
מוסיפה ומרחיבה - לגביי הקידום

היא עושה את הדברים האלה כל כך הרבה שנים. כמו שהיא אמרה 15 שנה של קידום מסיבי.. לפעמים זה מתחיל להרגיש מטופש ואידיוטי.. כמה אפשר. בסדר, בריטני לא אוהבת לקדם.. רואים את זה עליה והיא גם רומזת לזה בראיונות. או אומרת במפורש שנמאס לה מזה.

זה לא כזה חשוב במעמד שלה. מה שכן חשוב זו המוזיקה. אם היא תפשל עם המוזיקה שוב, (אם האלבום יהיה חרא וזבל במילים יותר פשוטות) - אז באמת אפשר להגיד שנמאס מהכל וזהו. ושתפרוש.

אבל שמענו רק שיר אחד לא מייצג של האלבום. אולי זה הולך להיות האלבום הכי טוב שתשמעו בחורף הקרוב?
כמו שנאמר, זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה.
(לא שבריטני שמנה)

GM1988

Well-known member
את באמת מאמינה שהיא כתבה את המילים

ולא שכתבו לה אותם עוד מאה איש?
אני בספק...

עניין הקידום - זה שקר להגיד שהיא לא אוהבת לקדם.
היא לא רוצה לקדם - זה המשפט הנכון.
למה היא לא רוצה לקדם? התשובה היא של בריטני "I'm kinda like to perform..." - ממש כפי שהיא בעצמה אמרה זאת בראיון.

קידום זה חלק מהכיף שיש לזמרים לחזור עם מוסיקה חדשה והופעות חדשות, ולא פחות חשוב - לראות איך הקהל מגיב לתדמית החדשה יחד עם המוסיקה.
כשאין לה את החשק לעשות זאת, זה מראה בדיוק כמה היא נהנית מזה.

Thiago

New member
אם בשנה האחרונה עבודתה הייתה ״כתיבת מילים״

להעלות על כתב את מה שהיא חוותה, הרגישה, עברה... לא היית מצפה שבמכתב אישי עבור המעריצים כמו שהוא הוגדר על ידה, תכתוב מילים מעבר ליח״צ?

אני לא מאשים את בריטני, זה מהלך ברור של ההנחה לנוכח התגובות של המעריצים על חוסר מעוברות של בריטני. חבל שבמקום לתת לה מקום ויד, הם שוב עשו מעטפת פלסטיק, שאחריי 15 שנים בתחום כבר כולם מזהים את הזיוף...

Upgrade U

New member
התמונה הזאת כ''כ מוכרת לי

הייתה תמונה ממש דומה לזאת בFF, לא?
הלב הפאקצי קצת הרס את כל העטיפה.

ומעניין מאוד לשמוע את הסינגל השני!!
ממזמן לא הייתה לה בלדה, ואני אישית מעריץ גדול מאוד של הבלדות שלה.

למעלה