הסינגל הבא !

הסינגל הבא !

אני בטוח שזה יעשה שוק לא קטן , אבל לפי iTunes הסינגל הבא הולך להיות (אתם תופתעו...) Chainsaw Buffet! תאריך היציאה מכוון ל-27 לינואר. לורדי נעלמו מעיננו ומבחינת הטלויזיה בגלל שהקליפ שלהם , Whos Your Daddy? היה בעל שפה קשה הכוללת הרבה קללות. בגלל כ"כ הרבה צינזורים , החליטו MTV לא לשדר את לורדי והקליפ הנהדר הזה. הרבה אנשים היו בטוחים ש-It Snows In Hell הולך להיות הסינגל , אך בשיחרור פרומו לשיר לא היה ביקוש רב אליו. אחרי עשיית הקליפ וסיבוב הופעות נוסף , יתחילו לעבוד לורדי על אלבום חדש.

milkshakit

New member
../images/Emo4.gif.

לא אוהבת את השיר הזה, בכלל. אבל אולי אני אנסה לשמוע שוב וואי חבל ש-It Snows In Hell לא יהיה סינגל, שיר מדהים פשוט
לא ידעתי שהוא מהאלבום האחרון. Whos Your Daddy שיר מעולה, איזה קללות יש בדיוק? ביצ'?

who am i1

New member
אווו זה לא רק הקללות

זה כל הטון אם היו נותנים לי לביים את הקליפ הוא היה מוגבל לצפיה מגיל 18 חחחח

milkshakit

New member
חח כן זה שיר די סוטה ../images/Emo6.gif

וגם הקליפ לא ממש מפחיד לדעתי (לעומת האחרים).

who am i1

New member
כשהיא באה לנשוךאותו בסוף

חייב להודות הייתה לי לרגע צמרמורת

milkshakit

New member
../images/Emo45.gif

עכשיו הצצתי לשניה בויקיפדיה וכתוב שIt Snows In Hell יהיה הסינגל הבא (ממה שהבנתי
).

who am i1

New member
זה גם מה שכל הזמן אמרו בפורום

ובכל מקום אפשרי שקראתי עליהם אבל באמת שלא משנה לי מה יהיה קליפ הבא כל עוד הוא מבעית כמו שהם יודעים לעשות ת'אמת אני חושבת שמsnows in hell יהיה יותר קשה לעשות קליפ מפחיד הוא יהיה יותר רגשני נקבי כזה

who am i1

New member
זה מה שאני אומר

יש להם אולי עוד שקט או שניים. אמרתי פעם שהם בכלל לא מתפתחים עם המוזיקה שלהם, הם תקועים עם אותם סגנונות וכל הזמן הפתיחה של המוזיקה בין אם זה באלבום הראשון או בין אם זה באלבום האחרון אותו דבר אני שומע ולא שומע איזה שינוי איזה משהו שאומר שהם רוצים להביא את המוזיקה למקומות חדשים הם נשארו אותו דבר כבר 4 שנים אניאוהב את המוזיקה שלהם אבל בעד גיוונים

מה זה פרומו ? כנסו ותדעו.

לורדי אותו אותו כ|פרומו| , כסינגל פרומו. כל סינגל שיוצא לאור יוצא קודם כפרומו. במידה והפרומו מוכר את הכמות המבוקשת השיר יוצא כסינגל. גם "They Only Come Out At Night" יצא כפרומו , קצת לפני "Whos Your Daddy". הוא תוכנן להיות הסינגל השני אבל מכירות הפרומו לא הצליחו. בדיוק מה שקרה עם It Snows In Hell.

TillsWIFE

New member
זה מוזר

וחבל שהפרומו לא הצליח, כי מצד הציבור עד כמה שזה היה נראה, אפשר היה לחשוב שהרוב מצפה ש It Snosws In Hell יהיה הסינגל הבא. גם אני בניתי כבר על הקליפ עם הגיהנום הקפוא ומר לורדי עם פתיתי שלג על הגלימה
...

who am i1

New member
מה עם snows in hell?

תחשבו על השיר צ'יינסו בופה ואפשר לעשות מזה סרט אימה מעולה בסגנון של בלד רד סנדמן. באמת מזנון כזה מלא דם אה אתם יודעים איזה סרט זה מזכיר? טעות בכיוון ואלה מהסגנון. אני דווקא כן אוהב את השיר הזה עכשיו בזמן האחרון התחלתי להקשיב לו יותר ויותר ויותר. לקח לי זמן להבין את המילים אבל עכשיו שאני מבין אותם השיר ממש בא לי בסבבה.

TillsWIFE

New member
יאי, Chainsaw Buffet

בהחלט שיר טוב. כשהקליפ כמעט הוגבל לצפיה, די ברור למה החליטו בסופו של דבר לא לשדר אותו, אבל חבל. כי היו יכולים לעשות שהוא ישודר בשעות מאוחרות או כל מיני תחליפים אחרים ללבטל לגמרי את השידור. תודה על הבאת הידיעה, מתן

S i M a N

New member
It Snows In Hell

פלייייז שיהיה הסינגל הבא אחד השירים האהובים עליי
בטח בהתחלה יראו את הגיהנום ואז יתחיל לרדת שלג קל ואז כבד

MONSTERMAN

New member
אחד השירים הטובים....

זה IT SNOWS IN HELL..... הלוואי שיעשו לו קליפ... בטח יהיה מלא שלג- ואז כשלורדי יגעיו- השלג יהפוך למומיות... או לאש....

stu from scream

New member
שקט:-O

יאאאאאאאאיייייייי זה השיר הכי נחמדדדדדP: אין עליו! Texas chainsaw massacre rulssss :-O

למעלה