הסינגל הבא-All That I'm Living For

• פותח הנושא 3mi
  • פורסם בתאריך

EvRules

New member
טוב בלי שום קשר..

ATILF עדיין לדעתי באמת מתאים להיות סינגל..איימי לא בחרה בו סתם..היא יודעת מה היא עושה..תבטחי בה..השיר באמת מתאים להיות סינגל...יש לו כל מה שצריך בישביל זה.. וחוץ מזה כמו שאמרו שאנחנו כמעריצים נשמע את השיר בכל מקרה וכמובן שנשכנע אחרים [ולא אכפת לי איך כן
] לשמוע אותו..

Liquid Dreams

New member
אני לא מדברת עלינו כמעריצי אווסנס,

לא משנה מה תגידו, הסיבה העיקרית להוצאת סינגלים מאלבומים אם לא היחידה, היא למכור את האלבום לאנשים שלא מכירים את אוונסנס ולא רצו לקנות את האלבום קודם.

yotem 16

New member
בעיקרון צודקת../images/Emo83.gif

אבל אני לא מבין בכלל למה את חושבת שזה לא שיר טוב לסינגל. כמו שנאמר מעליי- יש לו קצב טוב, פזמון קליט, ובעצם הרבה דברים ש"צריכים" להיות לסינגל.

Liquid Dreams

New member
אתה צודק במה שאמרת עליו..

אבל לא כל שיר שיש לו פזמון קליט מתאים להיות סינגל, אם זה היה ככה, אלבומים שלמים של מוזיקה שחורה כבר היו יוצאים כסינגלים.

Guitar Girl1

New member
ממ סבבה

אבל אני מחכה לסוויט סקריפייס באלי :] כאילו זה יהיה ממש שווה. שיר עוצמתי וחזק..

Because Of May

New member
הא?!../images/Emo4.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

הזויי.... לאדעת, אני לא הייתי מוציאה אותו כסינגל....
כי תמיד אמרתי שהפזמון לא שייך לבתים... הוא כזה רועש ואז הבתים שקטים... הוא גם לא כ"כ קליט... לאדעת... אני חושבת ש-YS היה מעולה כסינגל.... SS בכלל... אממ TOO... אפילו לקרימוסה היה נקלט בסופו של דבר... זה אחד השירים הפחות טובים באלבום [לדעתי
], ובטח שלא מתאים כסינגל... מקווה שזה לא נכון!

yogniz

New member
שיר לא משהו. בחירה גרועה.../images/Emo31.gif../images/Emo109.gif

הם הולכים ליפול חזק עם השיר הזה בתור סינגל... וזה אחרי האמבוש שהחליטו לעשות גם בMTV וגם בגלגל"צ נגד לית'יום... שיר עם פוטנציאל אדיר להגיע לכל ראשי המצעדים- שפשוט החליטוו משום מה מהתחלה לא לתת לו צ'אנס...לא שמעתי אותו בגלגל"צ בכלל...בעצם בשום תחנת רדיו...ובMTV הוא שודר לעיתים רחוקות מאוד בשעות מאוחרות.. זה כמו שעשו לEF בזמנו, רק שהפעם זה היה לשיר שנועד להצלחה כבירה- והרסו לו. זה ממש מרגיז.. ועכשיו שהם מוציאים אתATILF בתור סינגל זה הולך פשוט למחוק אותם מהתודעה..לפחות עד לסינגל הבא או האלבום הבא.. טעות גדולה. נו בחייאת השיר הזה אחד הפחות טובים בדיסק.

Im Not Dead

New member
../images/Emo45.gif

ליתיום לא במצעד של גלגל"צ עדיין אז נראה לי שהוא ייכנס אחר כך. הוא יצא לרדיו באמריקה רק לפני 5 ימים... נראה לי שהחברת תקליטים דפקה את השיר עם התאריכים... ממתי שיר יווצא לרדיו חודש אחרי הקליפ? בדר"כ אמור לצאת לפני הקליפ.

Im Not Dead

New member
oO

בדקתי עכשיו איך ליתיום ברדיו באמריקה והוא סך הכל עם 15 השמעות ופחות מ0.1 מיליון מאזינים. הרגו את השיר כשהוציאו את הקליפ חודש לפני שהרשו לתחנות רדיו להשמיע אותו oO חבל... זה בינתיים מקום 27 במצעד הסינגלים הבריטי.

PollyannaFlower

New member
אני דווקא בעד ../images/Emo45.gif

שיר קצבי, פזמון קליט, בכלל, אני מאד אוהבת את השיר

M m m B o p

New member
../images/Emo225.gifלדעתי יש טובים יותר.

הרבה יותר טובים. אני הייתי שמחה אם היו מוציאים את Snow White Queen, אני כ"כ אוהבת אותו, ואת המילים
. גם את Sweet scrifise אני ממש אוהבת.. אבל אני מניחה שהם יודעים מה הם עושים. שיהיה להם בהצלחה

למעלה