הסינגל הבא-All That I'm Living For

• פותח הנושא 3mi
  • פורסם בתאריך

3mi

New member
הסינגל הבא-All That I'm Living For

ככה לפחות אומר אתר המעריצים הרשמי(האיטלקי) : According to BringMeToLife.com and EvThreads Amy announced in Toronto that All That I'm Living For is gonna be the third single from The Open Door.. props to John for that! We're looking forward to it!

God Hate Me

New member
אעע

לא לא כאילו לפני שהאלבום יצא אהבתי אותו אבל בזמן האחרון הוא מעצבן אותי לא שיוציאו את SWQ או SS לא את ATILF ׁ(דרך אגב אני לא חדש רק שיניתי את השם המשתמש-toom1)

Liquid Dreams

New member
כמה הורס.

אחד השירים שאני הכי אוהבת, אבל זה לא שיר טוב כסינגל><

Evi Virus

New member
יאיי ^^

אני לא מבינה את כולכם, זה אחד השירים הכי טובים באלבום.
ובכלל, שקיימים.
ווהו ^^

Y o A v 1 6

New member
ואוו

אני פשוט מת על השיר הזה, זה השיר הראשון שתפס אותי באלבום.. זה ענק! אני כל כך שמח

prue3

New member
לא לא לא!

מה? הוא ממש לא סינגל טייפ! אבל ממש! חשבתי שיעשו את SS \ WOTW \ SWQ או את לקריימוסה... אלה היחידים באלבום שמתאימים להיות סינגלים! מה פתאום ATILF? בעסה... במילא לא הולך לסינגלים מהאלבום הזה משהו... אז להוציא שיר חלש כזה כסינגל???

yotem 16

New member
נראה לי ששיר טוב לסינגל..../images/Emo83.gif

למרות שקיוויתי שיוציאו את The Only One. כל עוד לא הוציאו את SNQ, LY או LC- זה טוב.

Evi Virus

New member
מה רע ב-SWQ? ../images/Emo11.gif

[אולי בעצם כדאי שאני אעזוב אותך. P: אתה היחיד שתומך בדעתי
, ולא מתעצבן על כך שזה הסינגל. ><] אבל SWQ זה גוד סטאף, זה אחד מהשירים הכי טובים שקיימים. בסדר, דעה. P:

yotem 16

New member
אני אוהב את המילים../images/Emo83.gif

של SWQ, אבל לא יותר מזה. אני חושב שהעריכה המוזיקלית מרובת האפקטים עושה לקול של איימי ולשיר כולו עוול נוראי. הוא פשוט לא זורם לי.

Evi Virus

New member
אתה לא חושב שדווקא בגלל שהוא שונה..

הוא יותר מיוחד? :) בדיוק בגלל שהוא לא כמו כל השירים האחרים, וגם המשמעות שלו שונה לחלוטין משירים אחרים [אבל את המילים אתה אוהב :)].

איזו אכזבה =[

ועוד מישהו אמר שיכול להיות שזה יהיה YS. בעע. השיר ממש טוב, ובגרסה האקוסטית הוא בכלל מצויין!... אבל בתור סינגל?

Im Not Dead

New member
מה?!

בחיים לא ראיתי בחירה כזאת גרועה לסינגל. שנאתי את השיר בהתחלה, רק בזכות האקוסטית אני עוד שומע את זה. הפזמון נשמע כאילו לקחו אותו משיר של אבריל לאבין. אם כבר בוחרים שיר שלא מתאים לסינגל, שיבחרו לפחות Cloud Nine >< שיקדמו את ליתיום במקום לדבר על סינגלים חדשים. רק חסר GE ייצא אחריו ואז באמת הלך האלבום.

TheRainMaker

New member
נראה לי שזה בדיוק מה שיהיה=/

איף, למה לא מתייעצים איתי בדברים כאלו?

Im Not Dead

New member
איימי כבר אמרה שGE חשוב לה

או משו כזה ושהיא רוצה שכולם ישמעו אותו, כאילו שזה יהיה סינגל מתישהו...רוצחים את האלבום אם אלה יהיו הסינגלים =\ בכלל היא התלהבה שהם עושים דברים שונים מפולן, אבל מה שהם מוציאים דווקא נשמע כמו השירים הישנים. oO צריכים להוציא את CN, YS, TOO, SWQ..

EvRules

New member
אני ממש לא מבינה אתכם...

זה אחד השירים היפים באלבום..
אני ידעתי שהיא תיקח אותו..ידעתי!!
כאילו CN ו-LC יותר טובים..ואת SWQ אמרתם שהיא בכלל בקושי שרה בהופעות חיות..אז היא תוציא אותו כסינגל?!
באמת..אנשים!!..סתם סתם עזבו אני לא יודעת מה עובר עליי עכשיו..הגיע שעת ההתמסטלות..

Liquid Dreams

New member
תראי..

יש הבדל בין שיר טוב לשיר שיכול להיות סינגל. יש שירים שמוכרים אלבום ויש שירים שמכשילים אלבום, וזה אחד מהם.. כמו שכולנו יודעים BMTL מכר בענק את פולן, כי הוא שיר שמתאים כסינגל, אבל גם Hello שיר מעולה למשל והוא לא מתאים כסינגל.. ATILF לא מתאים בגרוש להיות סינגל, זה לא שיר שתופס אנשים, למרות שהוא שיר מעולה!

EvRules

New member
אבל תראי..

זה לא פר..אני גרועה בעימותים..
קודם כל Hello זה משו אחר, זה גם בכלל שיר קצר, והוא על אחותה שנפטרה, ו...אי אפשר ממש להשוות את זה ל-ATILF... ATILF מתאים בהחלט להיות סינגל, הוא גם שיר מעולה, יש לו מקצב מעולה, ועל Hello זה בכלל משו אחר...זה שיר הרבה יותר כבד ובאמת לא מתאים לסינגל...[נו הצלחתי פסדר?
XD]

Liquid Dreams

New member
אני לא מדברת על הלו ספציפית><

רק נתתי דוגמא לשיר שהוא שיר מדהים אחרי הכל, אבל לא מתאים להיות סינגל. לא השוויתי בינו לבין ATILF.

למעלה