הסילביה הגיעה!!!!!

moished17

New member
הסילביה הגיעה!!!!!

לאחר התלבטויות נפלה ההחלטה והזמנתי את הסילביה בצירוף רוקי ומשטח העבודה התחתון.תוך יום המכונה הייתה אצלי לאחר תידרוך קצר .כרגע אני מנסה למצוא את דרגת הטחינה האולטימטיבית למכונה האם כל מטחנה טוחנת בדרגה שונה?כאשר טחנתי ברוקי בדרגה 4 ומטה התמצית בקושי יצאה כלומר דק מידי אך בדרגה 7 יצא אספרסו בעל קרמה מרשימה. בקרוב התמונות!!(תנו לי כמה ימים להשתפשף). באופן עקרוני כמה מילים על המכונה:יכולת הקצפה מרשימה,קלה להפעלה.

קודם-כל מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo49.gif

תתחדש ! זאת אחלה מכונה. 1). אני אמנם מעולם לא הייתי בעלים של סילביה ושל מטחנת רוקי, ולכן לגבי הכנת הקפה ורמת-הטחינה בטח יש פה מי שיידעוּ לתת לך תשובות מדוייקות וּמִקצועיות ממני וּמתוך ניסיון אישי. מה שכּן, מכמה ידידים שלי שרכשוּ את המכונה לא-מזמן אני יכול להגיד לך שהיה להם קשה להסתדר עם מערכת ההקצפה בהתחלה, אבל הם משתפרים בכל פעם. כך שאם דווקא ממנה הצלחת להתלהב כבר בהתחלה, מצבך לא רע בכלל..
2). המכונה דורשת התעסקוּת כידוּע. אבל אתה הולך ליהנות ממנה, תהייה בטוח. שיהיה בשעה טובה!

scoti5

New member
תתחדש!

נשמח לראות הדגמות בתמונות וסרטונים
ליאור

Gfresh

New member
תתחדש

אני בטוח שתהנה ממנה. אני בתחילת דרכי נהגתי לטחון ברמות 6-7 אבל היום אני טוחן ברמות 3-4 אני לא יודע למה נוצר השינוי (אולי קצת שחקה של הלהבים? אבל קשה לי להאמין שיש כזאת שחיקה כעבור שנה של שימוש בייתי) בכל מקרה בהצלחה ותהנה!

moished17

New member
תודה לכולם בנוגע לטחינה

התחלתי לטחון ברמה 3-5 הקפה יצא כנראה דק מידי המים אפילו לא הצליחו לחלחל החוצה כרגע ניסיתי על רמה 6-7 ובאמת הזליגה לכוס יוצאת שומנית יפה ובעלת קרמה נאה. האם מומלץ להשתמש במד טמפרטורה כשמקציפים את החלב (לגבי הקנקן אני משתמש ב motta )

גוניש

New member
מד טמפרטורה לא יזיק

אבל הוא גם לא הכרחי... אם אני זוכר נכון החלבונים מתחילים להפרק בחלב ב-75 עלות וזה מה שהורס את ההקצפה. אם תשתמש במד מובן שתוכל לדייק יותר, אבל אין צורך. תקציף כשהיד שלך נוגעת בתחתית הכד, כאשר הכד חם מדי למגע הפסק להציף. אם הקפה לא מספיק חם ככה, המשך להקציף 3-4 שניות אחרי שהכד חם מדי למגע. תהנה, גוני.

למעלה