שבת שלום אחת שאוהבת שיהיה לך רגוע ונעים עם האינדיאנים
ש שמים1 New member 31/3/06 #16 שבת שלום אחת שאוהבת ../images/Emo141.gif../images/Emo42.gif שיהיה לך רגוע ונעים עם האינדיאנים
J jozefin3 New member 31/3/06 #18 ../images/Emo140.gif../images/Emo6.gifלקוסמת שמיים חמודה כמו תמיד כתבת נפלאאא , עם המון אהבה......... שבת שלום לך .........ובילוי כייפי ונעים אי שם בצפון.........
../images/Emo140.gif../images/Emo6.gifלקוסמת שמיים חמודה כמו תמיד כתבת נפלאאא , עם המון אהבה......... שבת שלום לך .........ובילוי כייפי ונעים אי שם בצפון.........
P paloma blanca New member 31/3/06 #20 ../images/Emo24.gifכל הכבוד על ההשקעה... נכתב בצורה נהדרת עם הרבה הומור
י יערית 1 New member 31/3/06 #21 כל הכבוד לשמים על ההשקעה../images/Emo140.gif הענקית שבהכנת הסיכום.. כתוב יפה ומתמצת בתוכו את כל הקורות אותנו בשבוע שחלף. תהנו בצפון
כל הכבוד לשמים על ההשקעה../images/Emo140.gif הענקית שבהכנת הסיכום.. כתוב יפה ומתמצת בתוכו את כל הקורות אותנו בשבוע שחלף. תהנו בצפון
ל לוקחת לריאות New member 31/3/06 #24 סיכום מדהים ונהדר../images/Emo24.gif מפעם לפעמ משתבחת כתיבה נהדרת וקולחת תמיד הפתעות באמתחת ממני שאוהבת, לוקחת <אפשר להוסיף גם תחת> <לאלמרה זה יגרום הרבה נחת> והנה ליקוי החמה שהבת שלי צילמה
סיכום מדהים ונהדר../images/Emo24.gif מפעם לפעמ משתבחת כתיבה נהדרת וקולחת תמיד הפתעות באמתחת ממני שאוהבת, לוקחת <אפשר להוסיף גם תחת> <לאלמרה זה יגרום הרבה נחת> והנה ליקוי החמה שהבת שלי צילמה
ש שמים1 New member 1/4/06 #32 חחחחלוקחת אהבתי מאוד את ../images/Emo3.gif עניין התחת , וגם את זה שייגרם לו נחת . התמונה מדהימה ! שיהיה לך שבוע נפלא
חחחחלוקחת אהבתי מאוד את ../images/Emo3.gif עניין התחת , וגם את זה שייגרם לו נחת . התמונה מדהימה ! שיהיה לך שבוע נפלא
א אורלייט New member 31/3/06 #25 תודה שמים על הסיכום היפיפה../images/Emo140.gif תהני בחופשה בצפון סוף שבוע מקסים לכולנו אורלי.
1 12אניהיא New member 31/3/06 #27 אין מילים איזו השקעה חבל"ז האמת שמאז שאת כותבת אותו אני מחכה יפה ובשקט ליום שהוא יצא במקום להתאמץ ולקרוא את כל הפורום כי הכל רץ כאן מהר מדי בשבילי... אין עלייך שמים תעשי חיים בצימר מקווה שארזת לפחות חלק מאיתנו איתך. שבת שלום אנשים מקסימים.
אין מילים איזו השקעה חבל"ז האמת שמאז שאת כותבת אותו אני מחכה יפה ובשקט ליום שהוא יצא במקום להתאמץ ולקרוא את כל הפורום כי הכל רץ כאן מהר מדי בשבילי... אין עלייך שמים תעשי חיים בצימר מקווה שארזת לפחות חלק מאיתנו איתך. שבת שלום אנשים מקסימים.
ש שמים1 New member 1/4/06 #34 אני סומכת עלייך אני היא ..../images/Emo3.gif שתדביקי את הקצב...לפני הסיכום השבועי , הסיכום הוא רק ה - של השבוע....לא במקום .. כולם עמדו בתור והכינו תיקים לסוף שבוע בצימר..אז יצאתי בשקט בשקט בשקט... . שיהיה לך שבוע נפלא.
אני סומכת עלייך אני היא ..../images/Emo3.gif שתדביקי את הקצב...לפני הסיכום השבועי , הסיכום הוא רק ה - של השבוע....לא במקום .. כולם עמדו בתור והכינו תיקים לסוף שבוע בצימר..אז יצאתי בשקט בשקט בשקט... . שיהיה לך שבוע נפלא.
ש שמים1 New member 1/4/06 #33 תודה לך אורלייט ../images/Emo141.gif חזרתי , ונהנתי , שיהיה לך שבוע נפלא |
ו ורד אהבה New member 31/3/06 #28 ../images/Emo51.gif שמים על....../images/Emo140.gif סיכום מדהיםםםםם.....כמו כל שבוע והרי כל שבוע זה משתביחחחח תיהני לך יקירתי...צפונה...
../images/Emo51.gif שמים על....../images/Emo140.gif סיכום מדהיםםםםם.....כמו כל שבוע והרי כל שבוע זה משתביחחחח תיהני לך יקירתי...צפונה...
ש שמים1 New member 1/4/06 #35 תודה ורד אהבה ../images/Emo141.gif../images/Emo23.gif שיהיה לך שבוע חמים ונעים