הסיכום השבוע - חלק א'

קצת מוקדם מתמיד מורידה השבוע את הסיכום ..אז תכינו לכם ספל קפה חם או פיסטוקים ...
והיידה..... זה היה שבוע שאמור לשנות את החיים שלנו למשך 4 שנים , שבוע של בחירות , ובתוכו ליקוי חמה ושאר ירקות...ראש חודש ניסן המסמן את בוא האביב באופן רישמי
... את הפריחה והלבלוב , את החופש והחיוך , ובין כל אילו בואו ונדלג על דפי השבוע שחלף , אל הסיכום השבועי |
טאקי חגגה את ראש חודש ניסן לפי מנהגי העדה הלובית והכינה לנו בסיסה
הערב נהוג לחגוג את הבסיסה אצל בני העדה שלי,לוב. הבסיסה עשויה מחיטים קלויים\טחונים,מערבבים עם שמן אגוזים, תמרים, וסוכריות. הבסיסה היא מקור של איחוד ושמחה. נהוג בראש חודש ניסן ללכד את בני המשפחה בלליל הבסיסה. ומברכים על הבסיסה- הפותח הקדוש ברוך הוא בלי מפתח הערף עלינו מטובך הגדול, וניתן גם אנו ממנו לכל פותח את ידיך ללא כל גמול. זה גרם לה לדמעות בגרון ולגעגועים לאמא , תודה טאקי שהבאת לנו מקור של איחוד ושמחה , מי יתן ויהיה זה חודש של פריחה , של רעות וחברות ואווירה נעימה בין כולם.
יערית 1 כתבה לטאקי שאצל יוצאי חלב שבסוריה מכינים את הבסיסה החגיגי כאשר לתינוק יוצאת שן חלב ראשונה... כמה יופי יש במנהגי עדות .
אורלייט נכנסה אלינו עם
סיירת נשית מחשבות בלב אישה
סיירת הגיעה לביקור אין היסוס או ריסוס ניכנסה ישר למוח, ללב ולקרביים בו זמנית, בלי חריקת שיניים רואה היא מייד מי עם מי, מה טוב ומה רע מי נגד מי והיכן אם יש צרה בודקת הירהורים, טענות, מחשבות, הנאות ובילבולים הסיירת מטרתה, למנוע ייסורים זורמת בעורקים נעה בתאים מגיעה לעיקרית סותמת פירצה דורשת מימוש מסקנה נא נא נעה ! ואני הגבתי לה כמה מיוחדת הסיירת הנשית הזו שדווקא כאשר זקוקים לכל האינטואיציה אנחנו מפקששות הכל בשם האהבה
אז כל החיישנים והסיירות בעצם בשביתה והלב הולך כיעוור אחרי האהבה. 12 אני היא נכנסה
ואיימה שמשעמם לה והיא תציף את כל הפורום בהודעות מפגרות... בסך הכל יצאנו די בזול...הסיפור נגמר כאשר המפקדת טאקילה אירגנה לפורום אוטו גלדיה חגיגי ודי גיי' במיוחד בשביל אני היא....מהשורות למדנו שיש קצת חוסר ב – XXXX דהיינו סקס...ואפילו יומיים אחרי זה נכנסה אקסייטרית לראות עם נושא ה – XXXX עדיין אקטואלי .....
אחר כך חיפשה אני היא את רומיאו ועד שהוא חי לו כאן בפורום אחרי היסטוריה כל כך עגומה עם יוליה היא רוצה להרוג לנו אותו שוב.
הגיע אחתוש מארגון הצלב האדום
וקראה את השניים לסדר...שאלה מה ההמשך של הפגישה ההיא המיוחדת ...ואני היא אמרה שאין המשך .. בין לבין נכנס רומאיו וביקש מאחתוש לא לנטוש את ספינת האהבה הוא מפחד שאני היא
תפרק לו את הצורה חחחחח .... עפו גם קצת
ו..
... גו'זפין נכנסה
מבושמת מריחות של אביב
ריחות , ניחוחות........ האם זה קורה לכן לכם למישהו....שנוגע במשהו , מריח בושם או משהו אחר וזה מזכיר לו נשכחות מן נוסטלגיה כזו........ ובכן לי היו כמה רגעי כיף וחיוך....שכאלה...... יום שבת, ביקור אצל הורים לצהריים , נכנסתי לחדרה של אימי סתם סובבתי לי שםםםםםם .נגעתי פה ונגעתי שםםםםםםם......נזכרת כל מיני..... והינה נוגעת בבקבוק בושם שמונח על השידה, מריחה את הניחוח המשכר... עוצמת עיניים ונזכרת .....נזכרתתתתת........בימים אחרים ..גיל אחר... שנים אחרות שהבושם הזה נשפך עליי, עוצמת עיניים מתענגת לי...ומרחפת לי לימים אחריםםםםםםם .....מן נוסטלגיה כזו........ זיכרונות ומה שריח או ניחוח מסויים יכול לעשות!! לי .......... אלמרה אמר לה שהוא עדיין לא מריח ריחות של פריחת הדרים , וזה מסמל עבורו את האביב .. גוז' שאלה מה קורה בפריחת ההדרים ואלרמה אמר שבפריחת ההדרים הוא מתאהב
אז שימו לב בנות אם יום אחד ייכנס לנו אלמרון מעוך מאהבה מרוח בליפסטיק וניחוחות מבושמים דעו לכם יקירותיי שסוף סוף הגיע האביב
. הולכת להכין מזות וחמוצים ...קולה עם המון קרח ... וחוזרת לחלק ב'...