הסיכום השבועי

שרימפי

New member
הסיכום השבועי

בשורה, ארוכה יצעדו חברי וחברות הפורום החדשים: ImaginaryLight
livia
TOMI17
zsahr1
cockiemonster
הסטייליסט המקורי
נוי גבאי
על קצה ה
מהנעשה בפורום השבוע
שרשור
ות זכרון לזכר קורבנות השואה.
מאיר, garion20 חגג יומהולדת
. עד 571
מונוגמיה ואנחנו.- דיון על מונוגמיה, ביגמיה ואיפה אנחנו בין המושגים האלו.
דיון שהתפתח, מסתבר, לאיום על חייו של רביב ע"י פריאור. אל תגיד ששרימפי לא אמר מילה
סלבס גאים
יש חיה
כזאת.
im what im יצא מהארון לידיד. כל הכבוד
SarcaSeriouS שלנו מתחבט בשאלה האם להשאר קרבי, ואיך בדיוק להיות הוא עצמו בסביבה שלעיתים עויינת הומואים.
מחקר חדש מגלה שיש קשר בין נטיה מינית לצריכת חלב
. (read all about it, בעמוד הראשון של הפורום).
השבוע- יומהולדת ל... הרמיוני Danger, תחגוג בעוד מספר ימים יומהולדת 16.
אוהבים אותך המונים
סקר הפורום
סקר הפורום לא יוחלף השבוע. בשבוע הבא לעומת זאת, תצפו לסקר חדש ומאגניף.
השבועית של גאווה צעירה
לראשונה בירושלים, בדיקות איידס אנונימיות המדובר בפרויקט ניסיוני שיאפשר להיבדק ללא הזדהות ותשלום במרכז בדיקות האיידס של ביה"ח הדסה במרכז ירושלים. http://www.gogay.co.il/today/Item.asp?CMId=3704 נערות לסביות וביסקסואליות מעשנות יותר מחקר שנערך בארה"ב מראה כי סיכוייהן של לסביות וביסקסואליות לעשן באופן קבוע גבוהים פי 10 מאלו של חברותיהן הסטרייטיות http://www.gogay.co.il/today/Item.asp?CMId=3702 רוסיה;נדחתה הצעת חוק נגד הומוסקואליות ההצעה, שאסרה יחסים הומוסקסואלים וקבעה עליהם עונש מאסר של 5 שנים נדחתה על ידי ועדת האתיקה הפרלמנט הרוסי http://www.gogay.co.il/today/Item.asp?CMId=3701
שיהיה לכם שבוע טוב ככל האפשר. עד כאן הסיכום השבועי המקוצר של פורום גאווה צעירה
. אבי ורביב.

garion20

New member
אם יורשה לי... ויורשה לי

אני רוצה לצאת חוצץ כנגד המחקר שאומר שנערות לסביות מעשנות יותר גם זקנות לסביות מעשנות בדיוק אותו דבר!!!!!

Simbbam

New member
חחחחח

האמת היא שיש משהו בזה שלסביות מעשנות יותר
אני יכול להגיד את זה כלפי אחותי וחברתה מתן.

שרימפי

New member
אחותך לסבית../images/Emo35.gif

צריך מתישהו לעלות ולחקור לעומק את כל העניין הזה של אחים ואחיות הומואים ולסביות. זה מעניין
איך אחותך עם זה שאתה גיי

Simbbam

New member
אחותי

בת 33, חיה עם האישה שלה כבר מעל 10 שנים, ויש להן 2 בנים בני שנתיים שאותן הם מגדלות, כמובן, כמשפחה מאושרת
ואני מאוד מאוד גאה באחותי. מתן.

grungegirl

New member
רגע,

אתה אומר לי שאחותך לסבית ואתה הומו??? פשש...ההורים יודעים? איך הם מרגישים עם זה? בטח מאוד מוזר כהורה... ששני הילדים שלך גאים...

Simbbam

New member
ההורים יודעים על שנינו ../images/Emo13.gif

אבא בסדר גמור. אמא משתגעת....... שתשגע
מתן.

עקרבית4

New member
כם אצלי זה אותו סיפור

רק שאני בת ואחותי בץ, משמע אנחנו 2 לסביות (קבלו תיקון, לסבית ודו). ואצלי ההורים יודעים רק על אחותי....

grungegirl

New member
פשש..

ידעתי שיש הסתברות גבוהה שאם יש הומו אחד במשפחה, יהיו עוד, אבל לא ידעתי שזה כזה שכיח....פשש..עוד תמיכה בתאוריה של הומוסקסואליות גנטית....

טלik

New member
grungegirl .. אני לא מאמין ש..

שזה עובר בגנים... אני יותר חושב על כייון תהליך הילדות וההתבגרות..

grungegirl

New member
איש באמונתו יחיה

באמת. אני מאמינה שזה שילוב של גנטיקה והתפתחות והתבגרות והחברה בה אתה חי... זאת אני. מקובל עלי לחלוטין שיש כאלה שלא מסכימים איתי..
.פלורליזם זה טוב!

rainbow16

New member
המממ...

אז איך יש הומואים דתיים? זה החברה הכי לא מתאימה שיתפתחו בה הומואים

grungegirl

New member
אני רק אומרת

שכל אחד והדעה שלו..יש הומואים בכל חברה... הם , כלומר אנחנו, מהווים 10% מהאוכ'. זאת עובדה. יש הומואים ולסביות בכל שכבות האוכלוסיה... גם בדתיים ואפילו באפגניסטנים!! בהשפעה חברתית התכוונתי, לדוג' אדם שהתחתן בגיל צעיר וגילה את נטיותיו המיניות לאחר שהתחתן ולא מרשה לעצמו לממש את הפנטזיות שלו, הוא הומו לא ממומש, מה שמביא אותנו לשאלה הפילוסופית, מיהו הומוסקסואל? אדם שיש לו מחשבות מינית על בני מינו? אדם ששוכב עם בני מינו או מעורב מינית עמם? אם אתם מתעקשים לשרשר, שרשרו

soulost

New member
סליחה???!?!?!?!!?

בתור דתי,אני יכול לומר לך שזו ה-חברה שיתפתחו בה הומואים. ברוב בתי בספר התיכונים הדתיים,יש הפרדה בין בנים לבנות,ככה שאתה לומד בבית ספר,כשאתה מוקף בבנים. חוץ מזה,למה זו לא חברה מתאימה שיתפתחו בה הומואים???

resputin

New member
כי זו חברה שמוקיעה כאלו ערכים,

שמחנכת שזה דבר רע ולפי התורה משכב זכר זה חטא? אז נכון, היא לא הכי מעודדת, אבל זה שיש הומואים דתיים זו אינה תופעה צרת מימדים, או חדש.. להתדיין אם זה תורשתי או חברתי-סוציאיל זה מיותר, כי זו מילה כנגד מילה. כל עוד אין מחקרים חותכים, זה סתם לדחוף הודעות.. שאיש אמונתו יחיה.

soulost

New member
לא ידעתי שהומו זה ערך...

תאמין לי שאני יודע שהתורה איכזבה אותי. אבל עדיין,אני לא יכול להתנתק ממנה בגלל שזה דבר כל כך מופלא,שרק כשאתה מכיר אותו מקרוב אתה מבין את כל המארג הזה שנקרא אמונה. תאמין לי שכשראיתי דברים מסויימים לא יכולתי שלא להתפעל!!! ולמרות שזה נשמע כמו איזה קלישאה,אני גם מאמין בניסים... ו"כאלו ערכים" היא לא מוקיעה,להפך,הדת מעודדת בחירה חופשית ולא כופה עצמה על אפאחד... בגלל זה כל כך התאכזבתי כשהבנתי שכשזה מגיע לנטייה,אני פשוט לא מוצא תשובה...אבל צריך להמשיך לחפש! :)

למעלה