הסיכום השבועי

I am a freak

New member
מצטער על שגיאות, אני קצת עייף ../images/Emo9.gif

*מהירה *הסיכום השבועי *חבר חדש *שהגיע סליחה, הפריק.

פ'סדרררררררררר.......

אל תיקח ללב, מה שהפריע (לי) זה שזה היה נעוץ, ודחק למטה דיונים חיים. ו... חברה זה אחלה, אבל את זה יש המון בתפוז. בלי דיונים - לפורום הזה לא יהיה ייחוד. לא ככה?

I am a freak

New member
../images/Emo6.gif

מצטער אם הייתה לך ההרגשה שנעלבתי- אבל, אני לא
. אני פשוט מוסיף וגורע דברים שנראים לי חשובים או לא חשובים בתקווה לבצע תהליך כלשהו. אז, מן הסתם- אם הקוראים והגולשים בפורום יגידו פה אחד שהשרשור הוא רעיון לא נחמד- הוא יירד. אין לי שום אינטרס לעשות משהו שהוא לא כמו שתרצו [בצורה כוללנית אני מתכוון- בצורה פרטנית, אין סיכוי- כיוון שאין מצב שאפשר לספק את כולם
]. לא הבנתי את השורות האחרונות שלך, אם תוכלי להסביר את כוונתך- זה יהיה מצויין. תודה רבה על התגובה, הפריק.

damtiela

New member
מה שהיא אמרה זה ---

הפורום הזה הוא לא פורום חברתי, הוא פורום ענייני. המטרה שלו היא לדון בהשפעות האינטרנט על החברה ועל הפרט. ככה הפורום חי 3 שנים - ככה יחיה עד 120, כמובן שיש מקום לשינוי, אבל כשהופכים פורום ענייני לפורום פרסומות וצחוקים - זה הופך להיות פורום חסר ייחוד. יש מבין?

שלום לכם ומזלטוב על השרשור

הארוך בתגובה לנושא שהעלה אימג'ין נדמה לי שעוד לא היה שרשור כזה ארוך בפורום הזה או שאולי אני טועה?

I am a freak

New member
שלום גם לך ../images/Emo13.gif

אני לא יודע אם זהו השרשור הארוך ביותר. כמו שהבנת [אם אתה קורא ישן שהחליט לבצע קאמבאק] לא הייתי חבר בפורום עד שקיבלתי ניהול עליו
[דבר שקרה לא לפני הרבה זמן
] הפריק.

e-magine

New member
היו יותר ארוכים - אבל זה בהחלט חביב

ונראה לי שהוא עוד יגדל, כי יש לו פוטנציאל.

למעלה