הסיכום השבועי!

S.Riddle

New member
הסיכום השבועי! ../images/Emo140.gif

עוד שבוע לאייקון, חברים! תעדכנו אותנו כמה התקדמתם בקוספליים המתוכננים
משהו טוב שקרה השבוע? משהו רע שקרה השבוע? שיר השבוע: סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? בילוי השבוע? התחדשות השבוע? ציטוט השבוע? קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? למה מצפה בשבוע הבא? אדם שעשה לך את השבוע? תמונה?

Unit02

New member
מסכמ"ש!@!#!

משהו טוב שקרה השבוע? סיימתי את הקוספלי לאייקון D: משהו רע שקרה השבוע? חצי מכיפור האינטרנט לא עבד :( (כופר שכמותי!) שיר השבוע: אין לי משהו ספציפי סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: כמובן שוואן פיס! אם פתיחה כזאת של לאחר הטיים סקיפ, איך אפשר להגיד אחרת P: ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? המשכתי לקרוא טגאמי באצ'י אחרי הפסקה :ם בילוי השבוע? אין משהו מיוחד P: התחדשות השבוע? קניתי ספיריט טרקס לDS! ציטוט השבוע? :X קוספליי השבוע? http://www.cosplay.com/photo/2359718/ הוא אדיר O______O תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? קוספלי? XD למה מצפה בשבוע הבא? יום ה' :) ולאייקון כמובן אדם שעשה לך את השבוע?יש הרבה P: תמונה? וטיזר לאייקון D:

happy berry

New member
ספיריט טראקס הוא בערך המשחק הכי מיותר

שאי פעם הוציאו. (כן. כולל קוקינג מאמא) ובנימה זו~ טייגררררר~~~~~~

S.Riddle

New member
את תיזהרי במה שאת אומרת על מאמא. :|

את מוזמנת לא לאהוב אותו, אך אנא אל תמעיטי בגאונותו תודה שלום.

Serf SaN

New member
הוא מיותר לעומת משחקי זלדה אחרים,

דיי מוריד את המדד הגבוה של הסדרה. אבל לעומת משחקי דיאס אחרים? ממש לא מיותר. ב50 הטובים בוודאות. יש הרבה משחקי זבל לדיאס, לצערי.

happy berry

New member
meh.

משהו טוב שקרה השבוע? הכנת מאפינס לשתיית שחרור של קרן. המון פינגווינים~~ משהו רע שקרה השבוע? הממ. לא זכור לי משהו נורא ספציפי. שיר השבוע: to sir with love בביצוע של גלי. והוא אפילו לא כזה טוב, סתם חרשתי עליו. סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ראיתי אינספשן (בדיילי מטורף) שהיה מצויין ונערה עם קעקוע דרקון שהיה גם הוא טוב. קצת אאו נו אקסורסיסט ואפילו עוד יותר קצת פינגווינים. המשכתי קצת מהעונה השניה של גלי. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? 2 ספרים של דארן שאן, המשכתי את "רסיס הקריסטל" והתחלתי 12 הממלכות,ועוד סיפור קצר של סטיבן קינג. בילוי השבוע: צום:| ואחד כזה מאולץ. של "לא היה אוכל בבית אז אכלתי בקושי, אז מבחינתי זה נחשב כאילו צמתי,הנה, אין חטאים יותר וכאלה. התחדשות השבוע: ספריי צבע נחשב?:) קוספליי השבוע: חיפשתי אנשים לשאוב מהם השראה לשריון שלי, ומצאתי אותו http://browse.deviantart.com/?qh=&section=&global=1&q=drow#/d1swj1y זה מדהים. תפירה/יצירה/פיסול/ציור השבוע? הממ, חלקים מהקוספליי שלי לאייקוןץ מעבר לזה, גיליתי שכשרון הציור שלי נגוז לו,אז...לא:( למה מצפה בשבוע הבא? אייקון~~ ויומולדת~~~~ אדם שעשה לך את השבוע? בחורה מהעבודה שלי, כי היא מאמי. גילי, גל, ענת וקרן~ תמונה? אמאשכם.

rukia chan

New member
12 הממלכות! *___* ../images/Emo103.gif

*חוזרת לחור שממנו זחלתי החוצה*

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo203.gif מיפ

משהו טוב שקרה השבוע?הממ השתלמות בעבודה. כי תמיד מגניב שמשלמים לי ללמוד דברים מעניינים. משהו רע שקרה השבוע?היום מצויין יום עצוב שלא בא לי להתמקד בו... שיר השבוע: הביאו את הסתיו/איפה הילד סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: הממ איך פגשתי את אמא. ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? הקוסם מארץ ים בילוי השבוע? טיול יום כיפור!! התחדשות השבוע? בדים ודברים מסידקית. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? דברים לתלבושת סטים-פאנק למה מצפה בשבוע הבא? אייקון! סוכות. תמונה

akirekaeru

New member
וואו, אני בקושי זוכרת מה קרה.

..ואם זה קרה בשבוע שעבר או בזה שלפניו.. משהו טוב שקרה השבוע? המ.. שומדבר מיוחד. הכל רגיל שכזה. משהו רע שקרה השבוע? מעט מדי עבודה שמוביל לאובדן מוטיבציה, הייתי חולה (ועודני, אך פחות). ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? Angel Sanctuary 1-4, פראני וזואי / ג'.ד. סלינג'ר, ספלמן חקירות / ליסה לוץ (מומלץ בחום), אידיוט גמור / טומי יאוד (לא מומלץ, שטחי ומלא סימני קריאה מיותרים! בטח שלא מומלץ לקנות אותו.) בילוי השבוע? יום הכנת מאפינס אצל קרן, למרות שהייתי רק בחלקו, אבל ראיתי את כל המי ומי, וזה מה שחשוב. תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? המ, נגעתי קצת בבובה ההיא שהתחלתי בחג הקודם. כלומר בפסח. והיו ציורים או שזה היה בשבוע שעבר. למה מצפה בשבוע הבא? בשבוע הנוכחי..? מחר היום האחרון שלי בעבודה, אבל אני לא יודעת כמה אני מצפה לו. אולי אמצא לעצמי זמן לקנות לי דברים שלא קניתי כבר חצי שנה. שבוע הבא יש את האייקון ושאר שטויות, אבל שוב, בלי יותר מדי ציפייה. תמונה?

CibiHeart92

New member
D:

משהו טוב שקרה השבוע? מפגש בלונה פארק, אנשים ראנדומלים באים לדירה~ משהו רע שקרה השבוע? נראה שאיבדתי את החצובה של סבא שלי. וזה....מתסכל. שיר השבוע: משהו של הבקסטריט בויז סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: נאטסומה יוג'ינצ'ו וקאמן ריידר אוז ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? כרך 26 של פמ"א בילוי השבוע? לונה פארק, וכן אני יודעת שזה משבוע שעבר, אבל לא סיכמ"שתי! התחדשות השבוע? 3 מנגות והמון אוכל ציטוט השבוע? מרי משתעלת קוספליי השבוע? לירון. O_O תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? רצועת בד באורך משהו כמו 30 מטר שעכשיו שוכבת לי על הרצפה מלאה סיכות. למה מצפה בשבוע הבא? לצלםםםםםםםםםםםםםםם אדם שעשה לך את השבוע? סבטה וקורל
תמונה?

rukia chan

New member
אני~ ../images/Emo103.gif

(הורדתי את השאלות שלא היה לי מה לרשום בהן~) משהו טוב שקרה השבוע? הייתה לי שתיית שחרור! משהו רע שקרה השבוע? כל הלחץ שהיה לפני השתיית שחרור~ סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: מרלין!!! ♥♥♥ ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? פלאש-פורוורד ו- wicked. בילוי השבוע? אממ... הסתובבויות יום כיפור? התחדשות השבוע? *חושפת* תספורת וצבע לשיער :) תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? מעט מדי התעסקויות בקוספליי X: למה מצפה בשבוע הבא? ערב סוכות. אדם שעשה לך את השבוע? חברות שלי, נטע ושיר.

S.Riddle

New member
מסכמ"שת~! ../images/Emo252.gif

משהו טוב שקרה השבוע? היה אדיר בלונה-פארק עם הקאסט
משהו רע שקרה השבוע? בלאגן שלם עם מערכת השעות. אני אצטרך לעשות FIGHTING רציני כדי לקבל עוד קורסים השנה... :\ שיר השבוע: Nornir (Mawaru Penguindrum OP) / Etsuko Yakushimaru סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: פנגינדראם
, פרסונה 4 YEAHHHHHHHHHHHHH וקימי-טו-בוקו ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? מלא יאוי ממש גרוע של הארוקה מינאמי XDDDDD בילוי השבוע? לונה-פארק עם קאסט אקסורסיסט, סופ"ש תפירה עם יובל 3: התחדשות השבוע? רק שטויות של תפירה.... s: ציטוט השבוע? TRIAL OF THE DRAGOOOOOOOOOOOOOOOOOON אין, אין על פרסונה קוספליי השבוע? http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150240516177137&set=t.1610285598&type=1 מי זאת הפיינליסטית היפה הזאאאאאאאאאת ???DDD: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? עשיתי כל כך הרבה *_____* המעיל והמכנסיים לאייקון גמורים, אני צריכה לסיים רק את הצעיף שלי והמעיל של מרי~! למה מצפה בשבוע הבא? אייקווווווווווון ^_________^ אדם שעשה לך את השבוע? קאסט אקסורסיסט - פעם שלישית גלידה! (או המבורגר, במקרה שלנו....) וקטיה
תמונה? צריך לעצב את הפיאה 3:

Mana Sama

New member
me~

משהו טוב שקרה השבוע? מצאתי עבודה,סופסוף יהיה לי כסף D: וחברה שלי הודיעה שהיא מתחתנת,וזה היה הכי לא צפוי בעולם בערך XD משהו רע שקרה השבוע? זה גורם לי להיות עייפה במשך כל היום >: ופרק אחרון בהחלט של הפיג'מות ;; שיר השבוע: ג'ודאס,ליידי גאגא סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: ג'אקאס 3,יעד סופי 5,החתול במגפיים,קולומביאנה ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? שום כלום בילוי השבוע? התנחלות כיפור אצל סער,והתלמדות בעבודה התחדשות השבוע? עבודה? O: וגוטרמן,פףף~ ציטוט השבוע? "הרגע הרכבתי פאזל של הפרצוף של ואן גוך. מה לעשות איתו?" "תוריד לו את האוזן" קוספליי השבוע? הייתי אמורה לכתוב פה שעבדתי על הקוספליי לאייקון,אבל לא יהיה קוספליי לאייקון ואני לא אגיע לאייקון בכלל,אז נדחה את זה לפוטושוטס אחר >: תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? סוואפ D: למה מצפה בשבוע הבא? מסיבת אירוסין של חברה ומפגש לוליטה ^^ אדם שעשה לך את השבוע? 3> תמונה?

KerenLin

New member
אני עייפה

משהו טוב שקרה השבוע? היה ממש הרבה מד"א, משכורת מהממת (בחיי, מדהימה!), תל אביב ובילויים עם חברים משהו רע שקרה השבוע? הזמן שלי הולך ואוזל ואני שוב מעמיסה על עצמי המון. והשעות שינה שלי הלכו לאיבוד שיר השבוע: Nothing - The Script סרט/אנימת/סדרת/יוטיוב השבוע: אקס מן החדש! ראינו ביום שבת במשמרת בוקר, היה ענק! למרות שאני חושבת שפיספסתי כמה חלקים כי נימנמתי ספר/מנגה/הרכיבים שכתובים בגב הקורנפלקס/מדריך שימוש השבוע? לא היה לי זמן לקרוא. אבל מתקדמת עם פרוייקט משחקי הרעב שלי אם זה משנה D: בילוי השבוע? יום כיפור. 40 שעות = 5 משמרות במד"א. היה אש, באמת. אני גאה בעצמי התחדשות השבוע? עגילים שטלטי הורישה לי אחרי האיפור, מגפי זונה מטורפות (AKA תמונה) ותלושים לחג! ציטוט השבוע? לא זוכרת את הציטוט המדוייק, אבל אני ורופא בבלינסון השווינו את אורכי המשמרות שלנו. אני ניצחתי D: (אני 40, הוא 36) קוספליי השבוע? תפירה/יצירה/ציור/פיסול השבוע? לא הייתי עצלנית ותפרתי את הבסיס של המכנס! אבל זהו בערך >< למה מצפה בשבוע הבא? קצת חופש, לסיים עם הקוספליי, לסיים עם ההרצאה, גיוס של חברה טובה, יומולדת של ידיד, אולי מד"א ושבוע אחרי זה אייקון אומאגאדלאאאא אדם שעשה לך את השבוע? בועז ושי. אנשים מדהימים! אה וכמובן זוקו ועודד (מד"א) כי אנחנו צוות מנצח תמונה? ה-מגפי זונה שלי. שאיתם אני באמת יותר מידי גבוהה (185 אם לא יותר)

למעלה