הסיכום השבועי

OoO Avi OoO

New member
צבעת את הקצוות לשחור?!@#?#

איך יצא? אני פשוט אהבת את השיער שלךךך וThe kil איזהה שיר

רוני P

New member
חחח תודה מותק ../images/Emo9.gif

אממ יצא נחמד .. ומרגע לרגע נראלי שיש לנו טעם יותר דומה במוזיקה

Never Stop

New member
חחח אח שלך הבהיל אותי

לא מצאתי אותו בהתחלה ואז הוא קפץ לי כזה
שיהיה שבוע טוב

CigaretteBurn

New member
../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo23.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif../images/Emo23.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: עברתי תפקיד בצבא, והרגשתי יותר טוב. ונפגשתי עם המפקדת שלי שהיא כזאת מותק.
משהו רע שקרה לך השבוע: אתמול רציתי לצאת ובסוף שומדבר לא הסתדר.
שיר שלא הפסקת לשמוע: Yellowcard - Empty Apartment.
התחדשות השבוע: אני זוכרת שקניתי בגדים אבל אני לא זוכרת מה.
תוכנית השבוע: החיים הפשוטים של פאריס הילטון
סרט השבוע: מכושפת. אחלה סרט.
ספר השבוע: סילביה פלאת'- מוזה אפלה.
מאכל השבוע: סושי פעמיים בשבוע :)
יציאת השבוע: סרט, ואתמול בצהרים לעזריאלי.
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: להתחיל את התפקיד החדש.
אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: האנשים החדשים שאני הולכת לבלות איתם במשך שנתיים.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "דווקא יצא לי לחשוב עלייך". הוא.
תמונת השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אני זורמת עם מה שיהיה...
ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה.

noaa13

New member
סילביה פלאת' משוררת ענקיתת....

יצא לך לקרוא את פעמון הזכוכית ?? שבוע טוב:) ובהצלחה בתפקיד החדש...

שבוע בלעעע../images/Emo5.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: נכנס קצת מאני לחשבון משהו רע שקרה לך השבוע: נגנב הפלא שיר שלא הפסקת לשמוע: אנה - משינה התחדשות השבוע: התקררות חחח תוכנית השבוע: I LOVR\E NEW YORK סרט השבוע: של 50 סנט ספר השבוע: אין מאכל השבוע: מאפינס יציאת השבוע: לרופא משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חבר שלייי חוזר מריתוק אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: חבררררר שליי ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: תמונת השבוע: אודרי המלכעעע התוכניות שלי לשבוע הבא: קצת מסיבות טרנס ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: בלעעעעעע

o0Invisible0o

New member
../images/Emo12.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: ביקור בבסיס, אחותי ישנה אצלנו, קניתי שטויות בבצק סוכר. משהו רע שקרה לך השבוע: עצוב לי להשתחרר.
שיר שלא הפסקת לשמוע: like a star התחדשות השבוע: אהאה..שני דוחפנים! שני צבעי מאכל ג'לים, בצק סוכר[סופסוף!
] ועוד דברים בתחום ששכחתי [איך שכחתי? הרגע קניתי.
] תוכנית השבוע: נקווה שהאנטומיה [תכף אראה את הפרק..] אה, והעונה של הירוז נגמרה די מעפן..
סרט השבוע: מכושפת? [נו, אז מה אם ראיתי אותו כבר שבוע שעבר.
] ספר השבוע: לא קראתי בכלל, אל תעשו לי ריגשי.
מאכל השבוע: לביבות תפו"א של אמא וסופגניות [כל עוד זה לא עם ריבה.:S] יציאת השבוע: מקווה כ"כ שהיום בערב.. משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: שתיית שחרור!!!
טופס טיולים, אזרחות!!!! אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אנשים שאני לא אראה יותר..בגלל השחרור..מדור וענף.
ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: "יואו, מפה! למה לא חשבתי על להביא אחת..היי! הנה מפה!" כן, ככה זה היה היום כשהלכתי לי לאיבוד בראשל"צ עם חברה [החברה אמרה את הציטוט..] תמונת השבוע: אין לי כוח להקטין ובלהבלה. התוכניות שלי לשבוע הבא: נאלתר.. ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: סבבה..

../images/Emo24.gif

שחרור נעים שיהיה לך. אני ממש שמחה בשבילך שנהנית במהלך השירות(מקווה שגם אני אהנהP:). שבת שלום!

CigaretteBurn

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

חח בדיוק עשיתי השבוע טופס טיול נכנס עם אח שלי, אשכרה טיילנו בקריה

noaa13

New member
יההה שיחרור נעים ...

חחחחחח ....שיהיהה לךך בהצלחהה באזרחות שבוע טוב :)

OoO Avi OoO

New member
אוףףף למה נזכרתי בסוף?! ../images/Emo10.gif

משהו טוב שקרה לך השבוע: שביתה וחנוכה
משהו רע שקרה לך השבוע: דיכאון תספורת שיצאה גרוע ואכלתי יותר מידי סופגניות
שיר שלא הפסקת לשמוע: reden- ט"ה
התחדשות השבוע: לקים זה שריטה אצלי יש לי כבר איזה 50
תוכנית השבוע: אי לאב ני יורק
סרט השבוע: לא ראיתי ספר השבוע: לא קראתי מאכל השבוע: סופגניה אפילו שאכלתי כמה יותר מידי אכלתי יותר מ6
יציאת השבוע: יומולדת לחברה בסו
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: חנוכה שופינג מפגש מעריצים של ט"ה ירושלים אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אף אחד ציטוט\\יציאת\\מילת השבוע: לא זוכרת תמונת השבוע: עדין לא תיקנתי את המצלמה אז התמונה זווועה מהפלאפון חחח
התוכניות שלי לשבוע הבא: לעשות תאוריה ללכת למפגש מעריצים של ט"ה לסוע לירושלים ולעשות שופינג ולסיכום איך עבר עלייך השבוע: לא משהו
חג שמח ושבוע טוב
מישהו בכלל קרא?!

למעלה