הסיינפלד שלי.

Optimus_Prime

New member
הסיינפלד שלי.../images/Emo38.gif

חשבתי להתחיל סוג של פינה כזו, שכל אחד יתן כמה שורות עליו, סיפור נחמד שלו שקשור לסיינפלד, איך כל האהבה שלו לסדרה התחילה ובעצם כל דבר שעולה לכם בראש. פינת הטריוויה שרצה פה עובדת מצוין ולדעתי כדאי שיהיו עוד כמה מסורות. בכל אופן, אני אתחיל, ומקווה שאחרים ימשיך, בזמנם הפנוי.. האהבה שלי לסיינפלד התחילה בכיתה ז', אי שם בשנת 97.. באותם שנים הייתי ילד קטן ותמים, שלא צפה יותר מדי בטלויזיה בשעות הפנאי. אחותי הגדולה הייתה שנים מפצירה בי לשבת ולראות איתה סדרות שהיא אוהבת, כמו בברלי הילס, מלרוז פלייס וכדומה. הרבה לא הבנתי, אבל העיקר באותם שנות ההתבגרות היה "לשחק אותה גדול" ואיכשהו יצא שהייתי צופה אדוק של בברלי הילס ולתקופה מסוימת גם די התמכרתי למלרוז.(הייתי נופל כל כך מהר בפוליגרף הזה..). מה שזכור לי בבירור מאותה תקופה, שתמיד השם "סיינפלד" עלה. אם זה בשיחה שלה עם חברות, אם זה בפרסומות בטלויזיה, מדי פעם שהייתי קורא על זה בעיתון.. היא לא הייתה צופה אדוקה לכן אני לא השקעתי יותר מדי מחשבה בזה. בתחילת כיתה ז' נמאס לי. החלטתי - אני חייב לראות פעם אחת - ויהי מה ! יום שני, 21:35, ערוץ 3.(הסדרות הטובות ביותר בעולם!). התיישבתי מול המסך, לפי דעתי זה היה אחד הפרקים הראשונים בעונה, The butter shave או The voice, ומה אומר לכם - פשוט התאהבתי. איך זה קורה שפתאום, out of the blue, מפרק אחד ובודד בעונה התשיעית בן אדם מתחיל לאהוב סדרה? (וכשבראיה לאחור לדעתי זו דווקא העונה הפחות מוצלחת של הסדרה) That's a question you should ask yourself, Neo. קשה לי להסביר. אולי זה היה עדיין בגלל אותה תחושת "לשחק אותה גדול", אולי בגלל שזה באמת הצחיק אותי, אולי בגלל ששמעתי כ"כ הרבה - אבל מאז - אני מכור. באותה תקופה שודרו גם שידורים חוזרים מדי יום בלילה (23:30) והתחלתי לראות אותם בצורה קבועה.. לדעתי הם הגיעו לאיזור העונה החמישית-שישית, כשכל יום הייתי מקבל את המנת סיינפלד היומית שלי, וביום שני ב21:35 - פרק חדש מהעונה החדשה! הימים נמשכו.. והסדרה הולכת ומתקרבת לסופה.. 14.5.98. לעולם לא אשכח את התאריך. זה היה יום שישי. ערוץ 3, בהחלטה שלא תשכח לעולם (עובדה..), החליט לשדר בשידור ישיר מארה"ב את הקליפ שואו והפרק האחרון, מ06:00 בבוקר עד 08:00. מה אומר לכם, My sports teacher was angry that day my friends.. איחור לשיעור ? שלו? "מצטער, המורה, היה לי משהו חשוב.."
אם כך, אני הייתי אורי, וזה היה הסיינפלד שלי.

BBB13

New member
אתה גם מאונן על ג'רי או מה?

נשמע גיי לחלוטין גבר.. אחלה סידרה אבל עדיין זה כולה סידרה

SaintJohn

New member
אני בעד מסורות נוספות בפורום../images/Emo45.gif

אם יש פה אנשים שירצו להמשיך את הפינה הזאת ולעשות אותה לשבועית, אז זה יהיה ממש סבבה.

למעלה