לכל המגיבים למיניהם....
למה דווקא שאלה כזאת? ככה! כי זה מה שעלה לי בראש באותו רגע... אף אחד מאיתנו לא חושב שההופעה בארץ תהיה שום דבר פחות מאורגזמה טהורה (וסליחה עם הקטינים בפורום),אבל לכולם יש גם שירים שהפ פחות אוהבים... אז יכול להיות שבחירת המילים היתה לא מוצלחת/מוגזמת/מיותרת (מחק את המיותר) אבל זה מה שכתבתי,וזה מה שיצא...אם לא מוצא חן בעיניכם סגנון ההודעות שלי...אתם מוזמנים תמיד להעיר לי במסר פרטי,אמרתי כבר המון פעמים...אני דוגל מאוד בניהול פורום פתוח,שבו לכל המשתתפים זכות הצעה,אמירה והשתתפות באופן שווה,ותיבת המסרים שלי פתוחה בפני כולם... דבר שני: לכל מי שטען "בעד" ו"נגד" ההודעה הזאת... עזבו אותכם מויכוחים על כאלו שטויות...זה לא מועיל לאף אחד מאיתנו...בא לכן לענות על שאלה,תענו... לא בא לכם,אל תענו...זה לא מסובך...כל פורום,מטבעו,יצור לפעמים מצבים שבהם אדם א לא מסכים עם אדם ב...זה מה יש...אבל במקום להימנע מתגובה ישר מנפחים פה בלונים,וככה מתחילות צרות,ואני לא רוצה לראות את זה קורה בפורום שהוא עדיין יחסית קטן,ראיתי את זה קורה במספיק פורומים אחרים שבהם הנימה העיקרית הנשמעת מתגובות של אנשים היא נימה של זילזול והתנשאות...וזה לא יאה לנו. כנאמר KISS - KEEP IT SIMPLE STUPID ודבר אחרון... הועלתה בפני תלונה שהפורום לא "מקושט מספיק"...מקובל לחלוטין,ונכון לחלוטין... מה לעשות,שבן אדם יצירתי,אני לא...ומה לעשות,שבגלל מגבלות זמן ועבודה אני לא יכול לשבת על הנט כמה זמן שהייתי רוצה ולחפש תכנים,מאמרים,תמונות ומה שלא יהיה... ולכן,לכל מי שיש תמונה,WALLPAPER,מאמר,רעיון לפינה...מה שלא יהיה... פנו אלי.. שילחו דברים,כל מה שבא לכם... ואני מבטיח שנשפץ את הפורום תיק-תק... רשף