הסיוט שלי...ומה שלכם???

Reshefgarcia

New member
הסיוט שלי...ומה שלכם???

במסגרת השאלונים שנוגעים להופעה (רק עוד 3 חודשים ויומיים !!!) הנה שאלה מוזרה... אם הייתם מגיעים לגיהנום...והיתה שם הופעה שמורכבת משירי דפש מוד שאתם הכי "שונאים" או אולי הכי "לא אוהבים"...מה היה הפלייליסט של הופעה כזאת? מה ההופעה שהיתה גורמת לכם לשקול שנית את אהבתכם ללהקה? (רצוי להגיע לסביבות ה 15 שירים בפלייליסט). שאלה חלופית...איזה שיר שישאר מחוץ להופעה יוציא אותכם עם טעם מר? כלומר, כולנו נהיה ב HIGH,אבל 10 דקות אח"כ תמיד יהיה מישהו שיגיד "אוווווףףף... הם לא עשו את...(הכנס תשובה כאן)"... שפכו את הלב...

הגר26

New member
שאלה קשה ביותר

טוב, אני אפשפש במוחי: What's Your Name? Pipeline Comatose Breathe אלו שירירם שאני ממש לא אוהבת. מפה אני אכתוב שירים שאין לי בעיה בכלל אם הם ישירו אותם, אבל הם פשוט לא מהמשובחים בעיני: Pleasure, Little Treasure Boys Say Go! Nodisco And Then… In Your Memory טוב, נראה לי שזהו. אני לא בנויה לרשימות כאלה ו-15 זה יותר מדי. כל שיר מעבר לזה יעשה אותי יותר ממאושרת אם הם ישירו אותו בכל מקום. בקשר לשאלה החלופית: בהחלט אם לא ישירו את Rush אני אתבאס, כי זה השיר האהוב עליי, אבל גם Nothing's Impossible. וכמובן - Never Let Me Down Again, אבל זה לא הגיוני (אני מקווה).

אממ..

כעיקרון..לא יהיה כמעט שיר אחד שאני לא אתבאס אם לא יהיה בהופעה..כנ"ל בקשר לשאלה הראשונה..יש כמה שאני לא מתה עליהם אבל לא עולים לי בראש..אבל אין יותר מ5 שירים כאלה מה שבטוח

magshimot

New member
אין חיה כזאת רשף!

שום פלייליסט שלהם לא יאכזב אותי עד כדי כך. מעטים הם השירים שלהם שאני לא אוהבת לשמוע. ולגבי החלק השני של הודעתך... ברמת העיקרון אני יתבאס שהם לא עשו את כלללל השירים שלהם, אבל במיוחד מהאלבום החדש (שציפיתי מאוד שכן) ואני כבר יודעת שהוא לא בסט-ליסט lilian....

אממממ

ציפיתי לרעיונות קצת יותר חיוביים מצדך, למה אתה רוצה לדון ברגשות שליליים אפשריים ובמה אנחנו לא אוהבים, באנו לדבר ולאהוב ולהגיד דברים טובים, ולדבר על פלייליסט שמורכב מהדברים שאנחנו כן אוהבים לדעתי. אני לא רואה למה אני צריכה לחשוב מעכשיו מה יוציא אותי עם טעם רע מההופעה. אני מחכה להופעה הזו בכליון עיניים ולא רואה שום סיבה שאני אצא מאוכזבת. ובאיזה גהנום בכלל משמיעים דפש מוד ? ולמה הקונוטציות האלה ? זה קצת גדול עליך בתור המנהל של הפורום, לא ?

הגר26

New member
אויש, תפסיקו

כולה שירשור של שירים לא אהובים. לא יכול להיות שאין כאלו עבורכן.

זהר25

New member
../images/Emo45.gif-לא הכול צריך לקחת רציני.......

וכן גם לדפש מוד לא חסר שירים מבישים:What's Your Name? Boys Say Go Pipeline ,אבל אני באמת צריכה להיתאמץ כדי לינקוב בשמות של שירים לא טובים שלהם בקשר לאכזבות יש את הברורים נגיד אם הם לא יעשו את Never Let Me Down Again זה יהיה מוזר ומאכזב ,אבל כן יש את השירים שהייתי רוצה לישמוע ,אבל ספק אם הם יהיו כמו: rush (גם האהוב עליי)אוו lilian , Nothing ,The Love Thieves והייתי מתה ,מתה לישמוע את Black Celebrationו The Sun & The Rainfall ,אבל אלו שירים שהסיכויים שהם יהיו בהופעה הם אפסיים לחלוטין.אבל יש שירים שהם תמיד מופיעים איתם ואם הם לא ,אז זה מאכזב :personal Jesus,Enjoy The Silence למרות שהסיכויים שהשירים האלו לא יופיעו הם גם בגדר אפסי ככה שאין הפתעות.

sweetdreams

New member
תפתחי שירשור מתאים

עם רעיונות יותר חיוביים, ונשמח להשתתף.. אני בסך הכל חושבת שהשירשור הזה נועד כדי להשתעשע ולשחק קצת עם רעיון מסויים. זה לא שמישהו פה מתחיל לחשוב ולהיחרד שהוא הולך להופעה מהגיהנום! ואף אחד לא הולך לבטל את הכרטיס להופעה, או משהו כזה... ועוד משהו.. מי אמר שאי אפשר להעלות פה נושאים פחות חיוביים שקשורים לדפש מוד?? אני חושבת שאנחנו אוהבים את דפש מוד מספיק, כדי שנוכל לדבר גם על השירים והקטעים הפחות טובים שלהם.. גם כשזה נעשה בצורת משחק, וגם ברצינות.

magshimot

New member
את יודעת מה,אני פשוט חייבת

להגיב שניה, גם בשם יערה (אחותי) את צודקת במובן מסויים "מספיק אוהבים אותם" אבל בשביל מנהל הפורום שזו ההודעה הראשונה שלו מזה שבועיים או יותר... ציפיתי לכניסה יותר מרשימה. ממש לא צריך להוסיף ולנפח את זה. מותר להעיר ותקבלו הערות כמו שמקבלים את שלכם. האהבה לדפש היא אחרת אצל כל אחד ואחד אז בואו נשאיר את זה ככה.

טוב נו ....

זה בסדר שהגבת בשמי זה גם מה שאני חושבת ... ובבקשה מכם, יש הבדל בין לפתוח שרשור על שירים פחות אהובים לבין לתת להודעה הזו את הכותרת "הסיוט שלי ומה שלכם" וכאילו לא די בזה, גם לנעוץ אותה .... באמת, צדקנים ככל שתהיו אני לא מצאתי בזה שומדבר לגיטימי, זה לא קשור, זה משעמם ונדוש. ואם זו הדעה שלי אז זו הדיעה שלי, אל תאמרו לי "אויש תפסיקי" כשם שאני לא אומרת לכם .... בפורום הזה חולקים אהבה לדפש, חברויות, העדפות ודעות. אין בכוונתי להצטדק, אולי יש שירים של דפש שאני פחות אוהבת, רחוק היום שבו אשמע אותם כשאגיע לגיהנום (ב"ה) ורחוק היום שבו אקרא להם סיוט. ובאמת אני לא רואה טעם לחשוב מה יוציא עם טעם מר מההופעה. אני מבינה טוב מאוד את כוונת ההודעה אבל או שתלמדו להתנסח או שתקבלו תגובות כאלה, ולמה המנהל לא עונה ולא נראה בפורום אחרי שהתחיל את כל השרשור הזה ? left in silence ?...

sweetdreams

New member
יקירתי, את כל מה שאמרת..

אני יכולה להפנות כלפייך.. אבל דבר ראשון בואי נרד מהטון של ההאשמות/התגוננות.. אף אחד לא תקף אותך, אני לפחות לא, אז אין סיבה להתרגש.. אנחנו בסך הכל מדברים על נושא שאנחנו לא מסכימים עליו. זה בסדר, וזה לגיטימי. וזה שאנחנו לא מסכימים לא אומר שאנחנו חושבים עלייך דברים רעים.. מותר לנו לחשוב אחרת, לא?
עכשיו.. זה שאנחנו מגיבים לך, לא אומר שאנחנו לא מקבלים את הדעה שלך. זה רק אומר שאנחנו לא מסכימים איתה, ולכן אנחנו מביעים בפנייך גם את דעתינו. אז כמו שטענת שצריך לדעת לקבל גם את הדעות שלך, גם את צריכה לדעת לקבל את הדעות של אילו שהגיבו לך. כי מה הם בעצם אמרו? משהו שמנוגד למה שאת חושבת?? זו הסיבה ששלחת אותם ללמוד להתנסח? עניין אחרון- אני ארחיב קצת את מה שהתחלתי להגיד בהודעה הקודמת שלי, על כך שאפשר להעלות גם נושאים שאינם חיוביים וקשורים לדפש מוד.. תראי, בסך הכל כל פורום מכיל אנשים ששונים אחת מהשני, והמכנה המשותף שלהם הוא הטופיק של אותו פורום.. במקום שיש בו אנשים שונים אחד מהשני, הגיוני מאוד שגם יהיו לעיתים מחלוקות, דעות שונות, ודברים שלא יהיו מוסכמים על כולם. אני לא זוכרת שבחוקי הפורום הוזכר איפשהו שכולם חייבים להסכים תמיד, שאסור אף פעם לחשוב אחרת, שיש נושאים שאסור לדבר עליהם, ושאסור בשום אופן לומר אף מילה אחת שאינה טובה על דפש מוד.. וטוב שהחוקים האילו אינם קיימים, כי אז הפורום באמת היה מונוטוני ומשעמם.. אולי דווקא דיונים כאלו, שיש על מה להתדיין לגביהם והם לא מובנים מאליהם בעיניי כולם, יצליחו להחיות פה קצת את העיניינים. אבל במקרים כאלו, גם מאוד יתכן שלפעמים יפתחו שירשורים והודעות שלא ימצאו חן בעינינו.. אני לא אגיד לך איך לנהוג במצב כזה. אבל בין אם תחליטי להתעלם מאותן הודעות או בין אם תחליטי להגיב, אני רק ממליצה לזכור שבסך הכל כולנו נמצאים כאן מהסיבה שכולם **כן** אוהבים את דפש מוד (אפילו אילו ששיתפו פעולה עם שירשור ההופעה מהגהינום). לגבי נעיצת ההודעה- כאן אני מסכימה איתך. גם אני לא חושבת שהיה לזה מקום. יום טוב

אחותי ...

וותרי על ה"יקירתי" אין צורך להתנשא. אמרתי מה שאני חושבת בלבד. לגבי הניסוח ? התכוונתי להודעה של המנהל .... מצטערת, בין "שירים שלא אוהבים" לבין סיוטים יש הבדל. רואה ? ניסוח ... פשוט מאוד ... זה צרם לי בעיניים, אני יודעת מה מהותו של הפורום, אין צורך להסביר. וזה שחשבת שאני שולחת אנשים להתנסח כי לא אהבתי את התגובה, לא מראה כלום אלא רק שלא הבנת את כוונתי דארלינג. ניוזפלאש, גם בלי שרשורים על "דברים שלא אוהבים בדפש" הפורום הזה מונוטוני ומשעמם. יום טוב מקסימה

magshimot

New member
../images/Emo140.gifאני מבינה את כולם!

די! אני רוצה להפסיק את זה כאן! ניסיתי לדבר עם יערה אבל היא בשלה וחושבת שהפורום לא צריך לשנות את המחשבה הזו אצלה ואני מבינה אותה כי גמאני התבאסתי מההודעה או הסיוט (איך שלא תקראו לזה) ואני גם חושבת שאמרת כמה דברים יפים גם את sweetdreams . אז יום טוב יקירות מקסימות מעריצות מגניבות רקדניות הורסות באשר אתן! אחותי היקרה ממך יש לי רק אחת!

ora baby ...

I'm out ... לא כותבת כאן יותר מהסיבות שלי. לא כועסת או מאוכזבת פשוט לא בא לי יותר על פורומים. It's all good.

sweetdreams

New member
מי מתנשא עכשיו?

תסלחי לי, אבל לפני שאת שולחת אחרים להתנסח, אולי כדאי שתלמדי בעצמך איך מדברים... וזהו, אני את הדיון המיותר הזה מפסיקה.. את גם ככה שומעת רק את עצמך!

איזה מזל

שהפסקת את הדיון, עוד הייתי ממשיכה אותו בטעות. אין לך מה להתרגז יקירתי עניתי לך רק באותו טון, (לא כיף הא ?) honestly.

למעלה