הסיוט הגיע!!!

שום זה הרע במיעוטו

"קשטן לא כזה מציאה"? מאיפה הבאת את זה? קשטן הוא המאמן הכי טוב כיום בארץ. נקודה. לטעמי, הוא לא רואה אף אחד ממטר. לא את רוני לוי (שלקח שנתיים ברציפות אליפות, כי פשוט יש לו שחקנים בון בון שוקולד), לא את לוזון, ובטח לא את גרנט או קלינגר. עזיבתו תהיה אבדה גדולה מאוד לקבוצה ולמועדון כולו.

redot

New member
כן!!! קשטן לא מציאה

אני חושב שקצת (הרבה) ניפחו את ערכו של דרור קשטן. היו לו שנים טובות, ואני לא מתיימר לתת חוות דעת מקצועית כי אין לי שמץ של מושג בנושא. אבל מה שאני כן יכול להגיד, זה שהפועל לא פוגעים איתו כבר הרבה זמן, ואני מדבר על העונות האחרונות לפני שהוא עזב. היו לו אמנם כמה שפנים בכובע, ויש לו פינה חמה (גדולה מאוד יש לציין) בליבות אוהדי הפועל. ממה שאני רואה כרגע, לא כזה תענוג. אמנם יש שיפור בשני המשחקים האחרונים, אבל אני וכמעט כל מי שיושב/עומד באיזור שלי ביציע, לא משתגעים, בלשון המעטה, מתצוגת המאמן המהולל

אז יש לכם טעות

תצוגת הכדורגל הלא כל כך משכנעת, נובעת לא מיכולתו של המאמן, אלא משחקני הקבוצה, שרחוקים מלתת את התוצרת. לעניות דעתי זה מזל גדול, שעם כדורגל כמו שהקבוצה מציגה אנחנו במקום הרביעי. ברור לי שהדירוג הגבוה, נובע רק מזה שקשטן בעמדת המאמן. קח את הקבוצה הנוכחית, שים על הקו מאמן אחר במקום קשטן, ותראה איך מהר מאוד אתה יורד הרחק הרחק למטה. כאשר קשטן מאמן אני יודעת שאני יכולה להיות רגועה. גם אם אין אצלנו כוכבים בהתקפה, וההגנה שלנו בערך בת 100, עדיין נשחק בכבוד ושנמור על מקום גבוה.

redot

New member
אז את הטועה פה, סינתיה. ../images/Emo150.gif

נכון, תצוגת כדורגל לא משכנעת נובעת מן הסתם מיכולתם של השחקנים. תפקידו של המאמן בנקודה זו הוא לשפר מערכים ולתאם עמדות בכדי להביא לשיפור ביכולת. מכבי פ"ת מגיעים לבלומפילד, ובדרך זו או אחרת, מצליחים להשוות. מה עושים עכשיו? נשארו עוד 20 דקות, וברור לכל שמשחק כזה צריך לנצח, אין אפס. קשטן עושה חילוף סרק, אני כבר לא זוכר את מי הוא החליף במי, נראה לי חלוץ תמורת חלוץ או משו כזה. שאלה לי אלייך סינתייה. מה עדיף? להסתכן ולנסות להרוויח 3 נקודות? למרות הסיכון של לצאת ללא נקודה? או להישאר באותו מערך ולהתפשר על תיקו?במשחק שאפשר וצריך לנצח? אני, כמוך, וכמו כל השאר, מעדיף את האופצייה הראשונה, אבל קשטן ישחק עם 3 חלוצים כשלי ייצמחו שערות על הלשון
קשטן מאמן פחדן, זה מה שהכי מרגיז אותי אצלו

לא יודעת.

אמנם גם אני הייתי רוצה לראות אותו במערך קצת יותר התקפי, אבל מפה ועד להגדיר אותו "מאמן לא משהו", הדרך ארוכה. אני חותמת לך שלולא הוא, הקבוצה שלנו הייתה היום הרחק הרחק בתחתית הטבלה. זו הסיבה גם שכל האנשים קמים ומזדעקים לנוכח עזיבתו. הלא אם הקבוצה שלנו הייתה קבוצה חזקה, עם שחקנים ברמה גבוהה, גם מטאטא יכל לאמן אותנו. מדוע אם כן כולם חוששים שילך? תשמע, אני הראשונה שתיגעל מקבוצה כמו מכבי תל אביב, אבל אין ספק שיש שם כמה שחקנים מצויינים. שלא נדבר על מכבי חיפה, שהספסל האיכותי שלה עמוק יותר ממנהרות רפיח. אם בעונה הבאה הקבוצה שלנו תשתדרג בשחקני צמרת צעירים, נוכל לכוון גבוה גם עם מאמן פחות גדול מקשטן. כל עוד ההרכב הוא ההרכב הנוכחי- טוב שיש את המאמן הטוב ביותר בארץ על הקווים.

redot

New member
אז מי המאמן המועדף עליך?

דרור קשטן אולי ינטוש אותנו לטובת הנבחרת. ומה לעשות? צריך מאמן חדש שימלא את מקומו.... אז מה דעתכם? יצחק שום? לופא קדוש? אולי אברם גרנט? ניר לוין? לותר מתיאוס? מוטי איוניר? משה סיני? המאמן המועדף עלי הוא יצחק שום... דבר ראשון, יש לו קבלות... אז בקווקז הנידחת לא הלך לא כ"כ אבל ההצלחה שלו בפנא' הוכיחה שהוא יכול לקחת קבוצה חדשה, עם פוטנציאל להצלחה, ולעשות ממנה קבוצה באמת גדולה. בנוסף יש לו את ליגת האלופות (בצורה מאוד מכובדת) עם מכבי חיפה... אז אני אומר יצחק שום... ואתם?

../images/Emo106.gifשלום תקווה../images/Emo106.gif

אני מוכן לתת לו אפילו שתי עונות של חסד,כי אני בטוח שהוא יצליח. בנאדם כן,אמיתי, בלי פוזות והכי חשוב מקובל אצל כל האוהדים
המנהיג היחיד שהיה למועדון בעשור האחרון. (ביחד עם שימי גרשון ושביט אלימלך ) טוב אז הוא לא היה היחיד

the styles way

New member
ככה זה גם היה עם משה סיני

אך הקבוצה ירדה ליגה ואני יודע שאתה תגיד ילד שהקבוצה ירדה ליגה אתה רק יצאת לחיים אבל בכל זאת וגם ככה זה היה עם אלי אוחנה ועוד רבים אחרים לפעמים השחקנים והסמלים הכי גדולים הם המאמנים הכי גרועים

משה32

New member
נראה לי שעונה שעברה

תקוה הוכיח את עצמו ובניגוד לסיני ואוחנה הוא לא יאחז בקרנות המזבח

בוא נתחיל מזה שסיני לא המאמן

שאיתו הפועל ירדה ליגה..... שנית,מי שמינה את משה סיני לתפקיד מנג'ר-שחקן בעסקה תמוהה וחסרת בסיס מקצועי על חוזה דמיוני של מיליון שקל ל-3 עונות !!! הוא לא אחר מאשר אותו מוני הראל שמנהל כיום את הקבוצה. צריך להיות טיפה מצאותיים ולהבין מה בדיוק מתרחש בליגת העלק הישראלית. כיום מכבי חיפה נמצאת במרחק שנות אור משאר קבוצות הליגה הן מבחינה מקצועית והן מבחינה פיננסית. כך שלהפועל עם הכלים הנוכחיים שלה אין למה לשאוף. השאיפה היחידה שיכולה להיות היא לשחק כדורגל חיובי והתקפי ולתת לאוהדים סיבות לבוא למגרשים. אני מאמין ששווה לתת לשלום תקווה צ'אנס כי אין מה להפסיד מעסקה כזו, רק להרוויח.

סטלנרי

New member
סיני היה המאמן

שהוריד אותנו ליגה , סיני הוא מאמן גרוע . לא רוצים לחזור לימים האלה . לא רוצים את הסיני בהפועל!

נרי אתה מוריד את הרמה של הפורום../images/Emo46.gif

למה אתה כותב סתם שסיני היה המאמן?! המאמן באותה עונה היה יוגוסלבי בשם מאטיץ' ולילו עופר החליף אותו.

תימי1

New member
אני מקווה בשבילכם שזה לא יקרה

לנבחרת בכלל לא מגיע מאמן כמו קשטן. כל שני וחמישי מישהו מעיר הערות לא במקום, וכולם רוצים לעזובץ...

למעלה