הסיוט הגיע!!!

the styles way

New member
הסיוט הגיע!!!

אחרי שגרנט פרש מהנבחרת המועמד העיקרי להחליפו הוא דרור קשטן!!! לקשטן יש סעיף שאומר שהוא יכול לצאת במקרה והנבחרת תציע לכן הפועל תחזור שוב להחלפת מאמנים מהירה ואתם יודעים מי מועמד להיות ראשון??משה סיני שהיה עד עכשיו עוזר מאמן נבחרת יש לי הרגשה שהפועל תחזור להיות קבוצת תחתית משעממת..

מתי כל זה אמור לקרות?

האם על פי החוזה דרור חייב לסיים איתנו את העונה הנוכחית, או שהוא רשאי לעזוב מיידית? והתגובה (המאוד בוגרת) שלי לכל הענין: לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא!!!

מוני הראל טוען שלא

כך לפחות מביא האתר ONE: "מוני הראל, עם זאת, הוציא היום הודעה בה הבהיר: דרור קשטן הוא מאמן הפועל ת"א תחת חוזה עד סוף יוני 2006".

על האש

New member
אם הם ימצאו מאמן חלופי

הם לא יעמדו בדרכו,הצרה שאנחנו כבר יודעים מי המאמן המיועד
.

על האש

New member
../images/Emo5.gif

אני דואג. דרור המועמד מספר אחד להחליף את אברם הנבחרת. לא סיני לא
.

על האש

New member
כבר מנענו את זה בתחילת עונה

באיזו צורה חייבים למנוע זאת שוב,כמובן שלא באלימות.

itamar argaman

New member
תראו

חשוב שאנחנו וכל שאר האוהדים שלא כל כך מתים על הרעיון לנסות למנוע בצורה הכי חיובית שיש, ולא למחות בצורה בוטה ומילולית, כי אחרי הכול משה סיני הוא היה יד ימין של קשטן וגם הוא ביצע החלטות רבות, חלקם טובות וחלקם רעות, ומשה סיני הוא חבר מועדון וותיק בהפועל ת"א ולא עוד אויב שלנו.

L i k o

New member
למחות "בצורה בוטה ומילולית" -

מה הבעיה עם זה? סיני היה יד ימינו של קשטן??? קשטן הוא סוליסט. להזכירך סיני ירד ליגה עם הפועל ועזב את המועדון לטובת בני-יהודה. אני כבר לא מדבר על תיפקודו בתחילת שנות ה-90 כשחקן, מאמן, מאמן-שחקן, מנג'ר ומה לא. לבחור חלק גדול בהרס המועדון שהיה אז (למוני הראל חלק קטן). כל דרך למנוע את הגעתו המחודשת אלינו (חוץ מאלימות פיזית) הרי היא משובחת ויבורכו העושים במלאכה.

leppard

New member
לגבי סיני

לא יודע כמה מכם היו אוהדי הפועל ב 6 השנים שהוא היה המנג'ר של הפועל, אבל לא רק שהוא עזב לבני יהודה, בעונה שהיינו בארצית, ובעקבות כך, שחקנים כמו אלי כהן, מוריס ז'אנו העלו את הפועל ליגה, במהלך אותם 6 שנים, לא הגענו לשום דבר מיוחד, מלבד גמר גביע אחד, שבו נוצחנו ללא תנאי 2-0 ע"י מכבי, מה גם שסיני גרם לעזיבה של שחקני בית כמו אבוקסיס, ופליקס חלפון, היה בכסאח עם הקהל, ועוד הרבה דברים, שלא התנהלו כשורה, בתקופה שהוא היה המנג'ר, שלא לדבר על כך שהוא ריסק את מכבי פתח תקווה, ואת הפועל כפר סבא, שאותן הוא אימן לאחר שפוטר מהפועל. בקיצור, עדיף כל מאמן מאשר סיני, אפילו אייל לחמן

משה32

New member
לא לשכוח שהוא סגר את שער 7

וכמעט הוריד אותנו ליגה עד שבה קשטן

the styles way

New member
אממ ככל הנראה גרנט הולך לאותם

הירושלמים שניצחנו ביום שבת והכל בגלל...כסף גאידמק :(

redot

New member
מה עם יצחק שום?/ מה יש לכולם מקשטן?

אולי יצחק שום יבוא אלינו במקום קשטן? באמת מאמן טוב לדעתי. קשטן הוא לא כזה מציאה..... אולי הוא היה פעם, כבר לא.

למעלה