אני יודעת יותר מדי טוב איך אתה מרגיש; אבא שלי אושפז עם אירוע מוחי לפני כמה חודשים וזה היה הדבר הכי נוראי שקרה לי בחיים. אני מחזקת את ידך מרחוק. אני מקווה שהכל יהיה בסדר כמה שיותר מהר, ותדע שכולנו כאן תומכים בך לכל מה שתצטרך!
אני מבקש להתנצל בפני כל קאסט אומינאקו שעקב מה שקרה לי עם אמא שלי ולכן אני חושב שמגיע לכם לדעת מה הייתה הסיבה שלמה אי אפשר היה להגיע אליי אני ברגעים אלה ממש במרתון טלאפונים מטורף עם המישפחה בחו"ל ניתוח המעקף של אמא שלי נכשל עקב זה שלפי הרופאים היא חלשה מידיי לזה הסיבה השנייה שלא יכולתם אפילו להגיע אליי ולקחת את הפאה היא אבא שלי ידוע בתור בן-אדם מעוד עקשן ושמרני מאוד בשלב מסויים אתמול בבוקר ביקשתי ממנו לקחת את האוטו וללכת לכמה שעות לתל אביב כדי להביא אותם כתוצאה מכך נהיה לי סיכסוך מאוד קשה איתו שבעיקבות זה איים עליי אבא שלי שעם אני מעז להתעסק עם כל סוג של קוספליי במיקום להיות עם אמא שלי "לא יהיה לי בית לחזור אליו" אבא שלי ידוע מאוד בתור אנטי-קוספליי כבד אני רק מבקש מכם בבקשה לסלוח לי ולכן כשכול העיניין "בעזרת השם" יעבור אני מצטרף פיצוי הולם לכל קוספלייר של הקאסט יחד עם הפאה "אין צורך להחזיר לי את הכסף על הפאות"
אתה נמצא כרגע במצב לא פשוט, ואני בטוחה שהקאסט מבין. יש דברים שחשובים יותר מקוספליי, ואני רק מאחלת שכל העניין יסתיים בשלום ובבריאות. אתה לא צריך להקריב את היחסים שלך עם המשפחה עבור משהו כמו קוספליי.